Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

A7 Bronze 3.0 TFSI 2011>>>>2015 RS7 Matrix Beam :)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
2 godziny temu, Kamyk napisał:

no że z tyłu sprawdziłeś to wierzę, ale z przodu?

jak ?

:decayed:

A no tak że gościa wyprzedziłem i było widać że mu się światełka z przodu święcą :banan:

Opublikowano
2 godziny temu, darekef81 napisał:

Z ciekawości szybko wyprzedził :decayed:

Dokładnie :D

Opublikowano

To jak ma swiecic mozna ustawic vcds ;)

Opublikowano
1 minutę temu, jedrekx napisał:

dokladnie;)

Opublikowano
Dnia 2.06.2017 o 16:40, jedrekx napisał:

Dnia 2.06.2017 o 16:41, sHmGie napisał:

dokladnie;)

Wlasnie sie tak zastanawiam czy nie zakodowac sobie tej opcji :) a wy jak macie ??

Opublikowano

w a6 mam jak fabryka dała - czyli tylko przód.

ale jak w a5 dokładałem ledy to sobie zakodowałem przednie ledy + tylne.. bo mi się tak podobało ;)

Opublikowano
  • Autor

Wczorajsze spalanie do poznania na lotnisko i spowortem ok 210 km ? W jedna stronę A2 druga przez miejscowości ? Na ACC cały czas, mało spałem w nocy to nie miałem ciśnienia na dynamiczna jazde? Ale takiej średniej się nie spodziewałem ?

IMG_0166.JPG

Opublikowano

Jednak 3.0tdi i bitdi znaaaacznie oszczędniejsze :decayed:

Dnia 2.06.2017 o 17:11, Kosmita napisał:

Jeżeli chodzi o lampy to wszystko zależy od ustawień komputera. Np w ustawieniu na "0" świecą ledy przód tył nic. Ale jak ustawisz na światła pozycyjne to świeci led przód (wcale nie przygaszony, normalne dzienne światła - przygasza na pozycje po wył zaplonu) i tył. Na "auto" u mnie w dzień działa tylko przód, a tył właczany jest ze swiatlami mijania. Ale znajomy w nowej q7 ma ustawiony, że tył zawsze się swieci. Podejrzewam, że komputerem to ustawiasz. Więcej może zapewne powiedzieć @wrclaguna :)

Muszę sprawdzić jak w Q7 4M, ale w każdym oooo czy to C6,C7,B8,D4 itp po włączeniu pozycji przód przygasał .

Opublikowano
15 godzin temu, stifii napisał:

Jednak 3.0tdi i bitdi znaaaacznie oszczędniejsze :decayed:

Muszę sprawdzić jak w Q7 4M, ale w każdym oooo czy to C6,C7,B8,D4 itp po włączeniu pozycji przód przygasał .

wiem, stąd to podkreśliłem, że przy włączonym zapłonie nie można ustawic na pozycje, a to strasznie wkurza, bo chcesz sobie postać przy włączonym silniku nie oślepiając innych i nie możesz..

Opublikowano

Pozmieniali to chyba w całej grupie VW od MY2017, w Sportsvanie też tak jest (nawet instrukcję obsługi zaktualizowali pod tym kątem).

Opublikowano
  • Autor

Dzisiaj mijalem swieze A7 i  mial przod dzienne  , tyl mijania. Znajomy w Q7 2016 tez tak ma, bo tez zwrocilem na to uwage,  chyba faktycznie w młodych rocznikach tak jest. Takze elektryk ustawil jak najbardziej ok :) 

Opublikowano

Cześć,

fajny projekt, A7 "zwykłe" mi się nie podoba, ale już w wersji RS robi robotę ( w sumie jak każde audi). Mam nadzieję, że samochód ogarniesz do końca (przynajmniej zewnętrznie) i nie zostawisz go z samym ryjkiem tylko ;).

Mocno kibicuję i powodzenia w dalszych modach. 

Będzie fura konkret. 

Opublikowano
  • Autor

Dzieki bardzo ? Broń Boże ? Mam swoją wizje jak to ma wyglądać i cel osiągnę ?

Opublikowano
14 godzin temu, mlody020 napisał:

Cześć,

fajny projekt, A7 "zwykłe" mi się nie podoba, ale już w wersji RS robi robotę ( w sumie jak każde audi). Mam nadzieję, że samochód ogarniesz do końca (przynajmniej zewnętrznie) i nie zostawisz go z samym ryjkiem tylko ;).

Mocno kibicuję i powodzenia w dalszych modach. 

Będzie fura konkret. 

Chyba jestes jedyny ktoremu A7 sie nie podoba :grin:

Opublikowano

Jaki jedyny ? A ja ? :wink:  A7 to obok A2 najbrzydsze Audi :decayed:

Poza Skodą Rapid (starą) nie podobają mi się samochody z takim tyłem jak A7: Panamera, X6, X4, 5 GT i GLE Coupe.

Opublikowano
39 minut temu, granatowy napisał:

Jaki jedyny ? A ja ? :wink:  A7 to obok A2 najbrzydsze Audi :decayed:

Poza Skodą Rapid (starą) nie podobają mi się samochody z takim tyłem jak A7: Panamera, X6, X4, 5 GT i GLE Coupe.

Ok, czyli jest was wiecej. Dla mnie to najladniejsze Audi :decayed:

Opublikowano
1 godzinę temu, Kooga napisał:

Chyba jestes jedyny ktoremu A7 sie nie podoba :grin:

Hehe,

wiesz, wg. mnie nieporozumieniem jest tył tego samochodu - jeszcze wrsja RS jakoś wygląda.

Ale nie narodził się jeszcze taki, który wszystkim dogodził. Więc nie zaśmiecajmy takimi rozkminami wątku ;) 

Opublikowano
12 godzin temu, Kooga napisał:

Ok, czyli jest was wiecej. Dla mnie to najladniejsze Audi :decayed:

Zgadzam sie:D

Opublikowano
10 godzin temu, rodosbwa napisał:

Zgadzam sie:D

+1 :)

Opublikowano
Dnia 6/5/2017 o 12:40, darekef81 napisał:

Wczorajsze spalanie do poznania na lotnisko i spowortem ok 210 km ? W jedna stronę A2 druga przez miejscowości ? Na ACC cały czas, mało spałem w nocy to nie miałem ciśnienia na dynamiczna jazde? Ale takiej średniej się nie spodziewałem ?

IMG_0166.JPG

W sumie niezle... myslalem o tym silniku ale z przebiegami 60kkm rocznie to bezsens..  u mnie na ACC jak lece okolo 6.9 wychodzi..  rozumiem ze nadal seria u ciebie?