Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPRZEDAM [BWE] Akoya silver sedan by Animal - Quattro/ S-Line / Bix / 19" / Bose / RNE-E / Home link / DRL+CLH...

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
11 minut temu, Animal napisał:

Bez przesady :P choć sam jestem ciekaw jak to będzie gdy sypnie śniegiem. A w styczniu jadę w góry :decayed:

Mateusz, najwyżej przyśpieszysz proces wymiany zawiechy na nową :D Chyba, że u Ciebie tylko ładne proste drogi - bez dziur itd :P

Bo ja z takimi oponkami niskimi zajeździł bym zawias na momencie po moich drogach...

Opublikowano
  • Autor

A to w naszym kraju są regiony z takimi ładnymi drogami? ? całe lato jeździłem na takim rozmiarze i było nawet ok. Bardziej dokucza mi zawiecha 1BV ?

Edytowane przez Animal

• 6 miesięcy temu...
Opublikowano
  • Autor

Dawno nic nie pisałem a auto trochę się pozmieniało w tym czasie. Niestety z racji, że moja sytuacja życiowa diametralnie się zmieniła w ostatnim czasie to jestem zmuszony wystawić auto na sprzedaż. Wszystkie informacje w ogłoszeniu:

https://www.otomoto.pl/oferta/audi-a4-s-line-quattro-manual-rns-e-bixenon-bluetooth-od-pasjonata-ID6AoQGk.html?action=show&id=6034667472&utm_source=serviceletterManageAd&utm_medium=email&utm_campaign=diplayLink#xtor=EREC-55-[id1]-20180612-[diplayLink]-5783101@1-20180612205753

Jak ktoś szuka bogato wyposażonego sedana z mocnym silnikiem w bardzo dobrej kondycji to na pewno nie będzie zawiedziony :wink:

Opublikowano
  • Autor

Trochę jedno i drugie ale raczej inne auto bo przy 2 dzieci to jest za małe a poza tym dojeżdżam do pracy 100km w jedną stronę 3 razy w tygodniu więc przydałby się diesel ;) 

Opublikowano
  • Autor

Auto sprzedane - temat do zamknięcia ?

Opublikowano

Szkoda :( 

Obyś kupił to czego potrzebujesz ale w A4 ;) 

zakladaj temat i rezaj 

pozdrawiam

Opublikowano
  • Autor

Szkoda, szkoda ale takie już jest to życie i trzeba się godzić z pewnymi kompromisami. 

Rozważam wiele marek i modeli ale serce każe mi zostać przy Audi. Zobaczymy co się trafi ale tak czy inaczej temat no forum się pojawi... zobaczymy tylko w jakim dziale ;) 

Opublikowano
16 minut temu, Animal napisał:

Szkoda, szkoda ale takie już jest to życie i trzeba się godzić z pewnymi kompromisami. 

Rozważam wiele marek i modeli ale serce każe mi zostać przy Audi. Zobaczymy co się trafi ale tak czy inaczej temat no forum się pojawi... zobaczymy tylko w jakim dziale ;) 

Można wiedzieć czego mniej więcej szukasz ?

Opublikowano

Hey,

Mateusz kurcze szkoda 

Twojego Tfsi b. ładny był.

Przez przypadek znalazłem ogłoszenie.

Jeśli potrzebujesz większe auto może zostać przy marce i szukać A6 C6?

Tylko budżet pewnie spory...

Powodzenia w wyborze,

Pozdrawiam

Opublikowano
  • Autor

Jak już wspominałem pod uwagę brałem wiele marek i różnych modeli ale obecnie jestem niemal pewien, że będę szukał C6 po lifcie. Ewentualnie Superb II chociaż Skoda wyglądem swojego wnętrza trochę mnie odstrasza. Myślałem o B8 ale przedlift mnie nie kręci i uważam, że A4 jest trochę za małe a na polifta raczej mnie nie stać. 

Zobaczymy co będzie. Daję sobie jeszcze kilka dni na przemyślenia a potem ruszę na poszukiwania ;)

Opublikowano
45 minut temu, Animal napisał:

Jak już wspominałem pod uwagę brałem wiele marek i różnych modeli ale obecnie jestem niemal pewien, że będę szukał C6 po lifcie. Ewentualnie Superb II chociaż Skoda wyglądem swojego wnętrza trochę mnie odstrasza. Myślałem o B8 ale przedlift mnie nie kręci i uważam, że A4 jest trochę za małe a na polifta raczej mnie nie stać. 

Zobaczymy co będzie. Daję sobie jeszcze kilka dni na przemyślenia a potem ruszę na poszukiwania ;)

Powodzenia w poszukiwaniach i daj znać na co padł wybór ?

Opublikowano

Przestan Skodować i szukaj dobrego polifta w C6 ;) 

kumpel właśnie robi skodzine superb w 2.0 tdi :facepalm: miejsca tam za wiele nie ma pod macha ale to zasługa dużej przestrzeni w kabinie. Do tego walki, które maja pasowane koła zębate i potrafią się przekręcać przy mocnym hamowaniu silnikiem...   

powodzonka ?

Opublikowano
8 godzin temu, Norbas napisał:

Dobry polift to z 50 tysi... ? Do tego tam przydało by sie z 3.0 żeby uciągnać mase tej landary ;)

PS. Długo auto nie stało, czyli można liczyć ze zadbany egzemplarz powinien szybko zejść:)

Opublikowano
  • Autor
9 godzin temu, Norbas napisał:

kumpel właśnie robi skodzine superb w 2.0 tdi :facepalm: miejsca tam za wiele nie ma pod macha ale to zasługa dużej przestrzeni w kabinie. Do tego walki, które maja pasowane koła zębate i potrafią się przekręcać przy mocnym hamowaniu silnikiem...   

powodzonka ?

Dzięki, czuję że się przyda trochę szczęścia w poszukiwaniach ?

41 minut temu, golden87 napisał:

Dobry polift to z 50 tysi... ? Do tego tam przydało by sie z 3.0 żeby uciągnać mase tej landary ;)

PS. Długo auto nie stało, czyli można liczyć ze zadbany egzemplarz powinien szybko zejść:)

3.0 byłoby fajne ale nie napalam się. Jak trafi się fajne i przede wszystkim zadbane 2.0 to też nie będę wybrzydzał :wink:

Jak widać po moim przykładzie są jeszcze ludzie, którzy są gotowi dołożyć trochę grosza ale kupić zadbane auto a nie tylko pisać, że za taką kasę można mieć B8. 

Moja zeszła szybko i muszę przyznać, że zainteresowanie było większe niż sam się spodziewałem. 

Opublikowano

No to gratulacje, rzeczywiście szybko sprzedałeś.

Auta klubowe raczej długo nie czekają na amatora :D

Daj pls znać co z następnym,

Pozdrawiam

Opublikowano
  • Autor

Następca A4 już jest! Niebawem temat w odpowiednim dziale choć w sumie mógłbym pisać dalej w tym temacie bo to tak naprawdę A4 po duuuużej dawce botoksu :decayed:

Opublikowano

Zacznij nowy temacik a tu zapodaj linkiem?

Ciekaw jestem cos tupil???

Opublikowano

Pewnie A5 ? jak to A4 na botoksie 

Opublikowano

Chyba, że RS :kox: