Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

LPG - Dobre warsztaty oraz montażyści

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

2 tyg temu zdecydowałem się na założenie instalacji gazowej do mojej Audi A4 1.8 T

Zdecydowałem się odstawić auto to warsztatu firmy SP AUTO w Szczecinie. http://www.spauto.pl/

Instalację którą wybrałem to oczywiście BRC SEQUENT 24.11 + większa butla 60l i wlew pod klapką.

Od początku moim samochodem zajął się PATRYK - widać że bardzo się przykładał, robił wszystko starannie i co najważniejsze czysto.

Jak do tej pory przejechałem ponad 1000km i jestem naprawdę zadowolony - a nigdy nie byłem zwolennikiem instalacji LPG - ale niestety dzisiejsza sytuacja i ceny zmuszają czasem do takich kroków. Dodatkowo mam 2 lata gwarancji oraz (co rzadko się zdarza ) Assistance. Auto świetnie przyspiesza na każdym biegu, żadnej utraty mocy, czy szarpania itp.

Więc jeśli ktoś ze Szczecina i okolić poszukuje instalatora to śmiało mogę polecić firmę SP Auto i instalatora PATRYKA

Opublikowano

w okolicach Barcina polecam zdecydowanie

"Pałuckie Centrum Motoryzacyjne KUREK"

88-400 Żnin

ul. 700-lecia 30

tel. 52 302 12 21

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Auto Serwis-Instalacje Gazowe

Arkadiusz Szynalski

87-100 Toruń ui.Grudziądzka 159A

Tel. 607-714-432

Normalnie mistrzostwo świata robótka.Jeżdzę już trzy miesiące i nic.Nie wiem na czym jade i kiedy się przełącza bo nie czuje.Nie drogie klamoty,ale za to świetnie spasowane.Pokrywa silnika nie tknięta,a całość znakomicie pochowana.Otwory montażowe zamalowane i zabezpieczone przed korozją.Normalnie bajka)))))))

---------- Post dopisany at 06:20 ---------- Poprzedni post napisany at 06:20 ----------

Auto Serwis-Instalacje Gazowe

Arkadiusz Szynalski

87-100 Toruń ui.Grudziądzka 159A

Tel. 607-714-432

Normalnie mistrzostwo świata robótka.Jeżdzę już trzy miesiące i nic.Nie wiem na czym jade i kiedy się przełącza bo nie czuje.Nie drogie klamoty,ale za to świetnie spasowane.Pokrywa silnika nie tknięta,a całość znakomicie pochowana.Otwory montażowe zamalowane i zabezpieczone przed korozją.Normalnie bajka)))))))

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Z pełną odpowiedzialnością chciałbym polecić:

Firmę Dar-Gaz

Dariusz Krzywda

Kuczewola 6d

62-862 Iwanowice Okolice Brzezin, Kalisza (wielkopolskie)

tel 888 462 007

Dar-Gaz instalacje gazowe Kalisz Strona główna

[email protected]

Montaż profesionalny, samochód sprawuje się świetnie ma moc jak na benzynce (moje Audi a4 3.0 ASN). Jest to jeden z lepszych instalatorów z forum lpg-forum.pl więc naprawdę POLECAM!!!

Opublikowano

Polecam pana Adama Rogowskiego z Lublina, naprawdę profesjonalna robota i mimo tego że miałem do niego prawie 200km to wolałem oddać autko w ręce kogoś pewnego. Pan Adam to też często polecany instalator na forum lpg-forum.pl. Udostępnia autko zastępcze więc nie ma problemów z dojazdem. Jego strona: AUTO-GAZ Adam Rogowski - MONTAŻ-SERWIS-NAPRAWY

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Ja polecam NAGAZ z Łodzi, są drodzy, ale full profeska. Kalibrują na hamowni. narazie 25 tys na LPG i jet bez problemów. konie dopasione do ok 195 i Nm do 297 :)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Jeśli chodzi o Wielkopolskę, a szczególnie rejony Poznania/Gniezna to pod Gnieznem jest świetny gazownik w Cielimowie.

Jest to oficjalny warsztat partnerski Staga, gościu montuje najlepsze części i nie jest drogi.

AUTO FORMAT, Klonowa 1, Cielimowo

Tel:

61 425 96 07, 505 107 799

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Auto Na Gaz J.J. Karasińscy S.C.

Adres: Aleja Krakowska 14, 02-183 Warszawa

AUTO NA GAZ - sprzedaż, montaż i naprawa samochodowych instalacji gazowych

Polecam, zakładałem u nich gaz w październiku, działa bez najmniejszego zarzutu.

/AUDI A4 B6 1.8T/

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

W kujawsko - pomorskim:

Auto Flesz w Lubiczu k/Torunia :thumbup1:

Lubicz Górny

ul. H. Orszta 11

tel. +48 (056) 678 20 21

kom. +48 (0) 694 626 027

email: [email protected]

Auto Flesz - Warsztat LPG

Przystępne ceny i ZERO partactwa. Pełny PROFESSIONAL :wink:

Gdybym nie jeździł na CPN, to bym nie wiedział, ze mam LPG :tongue4:

• 2 miesiące temu...
Opublikowano
w wawie tylko i wyłącznie LPG, Auto-Gaz, Instalacje Gazowe, AutoGaz, Instalacje LPG, LPG BRC | Energy Gaz Polska

są to jedyni fachowcy którym oddałem/oddałbym auto na gaz :wink:

Zgadzam się w 100%. Dziś podjechałem na warsztat. Problem prozaiczny- czuć zapach gazu w aucie. Wcześniej podokręcałem wszystkie opaski, żeby nie było ;). Gościu podniósł maskę pogmerał i wyczaił jakąś opaskę której ja nie zauważyłem. Problem rozwiązany w 5 minut. Cena 0zł. Polecam

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Szukam dobrego warsztatu w opolskim (ew. slaskim) znajcego sie na instalacjach BRC. Ma ktos cos aktualnie dobrego?

Opublikowano

Przedstawiciel LaniRenzo

Nagaz Stefanowski Sp. J.

NAGAZ STEFANOWSKI SPÓŁKA JAWNA

Al. 1-go Maja 47

90-740 Łódź

[email protected]

Godziny pracy: 8 - 17 Poniedziałek - Piątek, 8 - 13 Sobota

Tel. 042 638 00 50

Tel. 042 638 00 55

Opublikowano

"Davanti"

ul. Gombrowicza 95

41-936 Bytom

Tel.: (32) 282-96-05

Tel. kom.: 691-441-995

Fax: (32) 282-96-05

ul. Konduktorska 42

40-155 Katowice

Tel.: (32) 411-46-46

Tel. kom. 883-786-786

davanti.com.pl - po prostu Twój warsztat

montowałem STAG4 do 1.8 ADR śmiga aż miło spalanie dla mnie bomba . Na zbiorniku 40-41l gazu (dobry gaz) robie miedzy 360-393km po mieście predkosci wiadomo od 30-80km/h jak sie da :) Poki co 8 tys zrobione na gazie . 3 lata gwarancji lub 100tys km.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
Szukam dobrego warsztatu w opolskim (ew. slaskim) znajcego sie na instalacjach BRC. Ma ktos cos aktualnie dobrego?

Skontaktuj się z kolegą darko,pracuje w firmie montującej instalacje w Strzelcach Opolskich lub telefon do syna włąściciela firmy BROWKO-607-620-395.Polecam tą firmę.

Edytowane przez bouzuki

Opublikowano

A ja polecam zakład w Koszalinie mieszczący się na ulicy Mieszka I 24L. Facet wie co robi. Narazie tylko ponad 3k bezproblemowej jazdy. Spalanie takie jak powinno być. Brak spadków mocy, nie czuć momentu przełączania, brak problemów z odpaleniem, żadnych szarpań, pierdzeń itp. Robota wykonana bardzo estetycznie i solidnie. Wtryski zamontował tak, ze udało się je zmieścić pod pokrywą, reduktor też mocno trzyma się budy.

Byłem w innych zakładach i ten wypadł najlepiej. Zamontuje to co chcemy bez żadnych pytań i zastrzeżeń. Polecam.

• 5 tygodni później...
Opublikowano

zakładałem u nich instalacje do audi a4 1.8t 245kucy.

przejechałem 90 tys. na instalacji zero problemów !!!

nie są tani ale znają się na rzeczy :)

---------- Post dopisany at 17:26 ---------- Poprzedni post napisany at 17:23 ----------

Ja zakładałem swoją instalacje w:

ALEX F.H.U. ROBERT SMERECZYŃSKI

ul. Różana 1, 05-816, Opacz Kolonia

adres

Tel. :22 723 01 44

LPG - BRC Samochodowe Instalacje Gazowe

Z tego co pamiętam nie tylko ja jestem zadowolony i instalacji i obsługi u nich

http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?...177#msg1164177

zakładałem u nich instalacje do audi a4 1.8t 245kucy.

przejechałem 90 tys. na instalacji zero problemów !!!

nie są tani ale znają się na rzeczy :)

Opublikowano

Polecam usługi Davanti

ul. Konduktorska 42

40-155 Katowice

Tel.: (32) 411-46-46

Tel. kom. 883-786-786

E-mail: [email protected]

Strona www: www.davanti.com.pl

Instalacja LPG Sekwencja STAG 4+ do 1.6ADP - 1500zł (przejscie z II gen)

Opublikowano

Polecam - zakładałem tam do mojej B7 i jest bardzo OK, ale najlepszym dowodem jest instalacja w Hondzie żony silnik i-DSI gdzie nikt w Pile nie chciał nawet tego dotknąć. Zakłada prawie wszystko włącznie z BRC. Przy pojazdach eksperymentalnych jak coś nie działa poprawnie demontuje instalacje i oddaje kasę.

GRABOWSKI. INSTALACJE GAZOWE

ul. GORZOWSKA 23

64-980 TRZCIANKA, WIELKOPOLSKIE

Telefon: 0672162681

Opublikowano

Przedstawiciel LaniRenzo

Nagaz Stefanowski Sp. J.

NAGAZ STEFANOWSKI SPÓŁKA JAWNA

Al. 1-go Maja 47

90-740 Łódź

[email protected]

Godziny pracy: 8 - 17 Poniedziałek - Piątek, 8 - 13 Sobota

Tel. 042 638 00 50

Tel. 042 638 00 55

Polecam moze troszke drozej niż w innych miejscach ale znają sie na robocie montowałem u nich instalke landi renzo i jest wszystko w jak najlepszym pożądku POLECAM

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

A znacie kogoś dobrego w Częstochowie?