muszysty Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Siemka... Wiem wiem co to w ogole za pomysl porownywac te dwie firmy. Ja nie mam zamiaru aczkolwiek koncza się tarcze i klocki mechanik namawia mnie na ATE lub HELLA wiadomo gorna polka musi być dobrze ALE... no zawsze jakies jest. Znajomy ma e60 ale spokojnie nie ma 21 lat i tata mu nie kupil autka. Powazny gość posiada przetaczanie tarcz w Poznaniu i sam u siebie wlozyl MIKODY i powiedział ze jak mnie stać placic za napis na opoakowaniu kup ATE on ma MIKODY przod tyl u siebie i u zony w aucie i mowi ,ze jest wszystko jak trzeba i on takie będzie kupowal i może z czystym sumieniem polecić... Zdania na forach rozne... Może wy macie jakies doświadczenie z tymi tarczami i cos poradzicie ? Pozdrawiam.
amelacar Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Opublikowano 9 Kwietnia 2017 mikody znam dobre za te cene tez moge polecic do normalnej jazdy i aut ze slabszymi silnikami zamontowalem ich mnustwo jednak zdazaly sie giac po malych przebiegach i w fiescie nawet z silnikiem 1,3, ate montuje zero reklamacji w autach z silnikami ponad 300km gdzie kierowcy opony markowe wytrzymuja gora 50tys,sprawdz tez trw gorsze od ate lepsze od mikody
wyzyk83 Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Opublikowano 9 Kwietnia 2017 z tych co wymieniłeś to tylko HELLA lub to co DEV wymienił ewentualnie TEXTAR też będzie ok ATE to pakowacz i jest drogi
muszysty Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Autor Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Dzięki za pomoc. Może macie jakiś sklep internetowy gdzie kupić najlepiej bądź stacjonarny Poznań okolice ? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
fusse Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Opublikowano 10 Kwietnia 2017 mam 200koni a4 jezdze na mikodach, a w sumie to juz je prawie zjechalem. mam tez passka b5 tez kolo 200 koni, jezdzi na mikodach, tez zero problemu. za to mialem febi. toczylem je 2 razy, za kazdym razem dostawaly bicia. troche deszczu, pare zahamowań i febi krzywe ; ) znajomy za moją namową tez jezdzi na mikodach i tez no problem. jak jezdzisz normalnie, to nic lepszego od mikody Ci nie potrzeba.
amelacar Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Opublikowano 11 Kwietnia 2017 19 godzin temu, muszysty napisał: Dzięki za pomoc. Może macie jakiś sklep internetowy gdzie kupić najlepiej bądź stacjonarny Poznań okolice ? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Przezmierowo krancowa6c
muszysty Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Autor Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Fusse normalnie to dużo powiedziane jeżdżę jak dziadek żadnych gwałtownych przyspieszeń hamować trzymania na zderzaku itp... zwykła jazda z punktu a do b. Zaryzykuje te mikody przejeździe z dwa miesiące i napisze opinie co i jak a powiedz mi tylko jakie klocki do nich masz ? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
fusse Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Opublikowano 14 Kwietnia 2017 klocki firmy mikoda bralem caly zestaw od nich. klocki tez produkują. ja kupowalem bezposrednio od producenta, mailowo zalatwilem, wysylaja kurierem.
muszysty Opublikowano 9 Czerwca 2017 Autor Opublikowano 9 Czerwca 2017 Jest tip top. Wszystko jak trzeba. Pozdrawiam i dzięki za pomoc
Dev Opublikowano 6 Sierpnia 2017 Opublikowano 6 Sierpnia 2017 9 minut temu, Arek W. napisał: Jak się spisują te Mikody ? dobrze
panfranek Opublikowano 4 Września 2019 Opublikowano 4 Września 2019 Cześć, te tarcze Mikody jeszcze żyją? jakieś przemyślenia po zakupie?
Dev Opublikowano 4 Września 2019 Opublikowano 4 Września 2019 kilka zestawów w tym roku montowałem, zadnych reklamacji 1
Rekomendowane odpowiedzi