Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Silver Arrow by Adam87# BRD# 222HP/445Nm# QUATTRO# JR28 19'/9.5 ;)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

Jedna z tych 19 pekła i byla spawana juz kilka razy... powietrze co jakis czas uciekało... żonka co trochę dzwoniła że uciekło powietrze, że twardo, więc powiedziałem jej żeby sobie znalazła jakieś mniejsze i  iech sobie kupi... to zadowolona powiedziała, że szuka 17:facepalm: więc musiałem dodać że ewentualnie 18 jak już tak bardzo chce mniejsze.

Więc są 18. Posprzedaje te co mam i ja sobie kupię jakieś ładne 19 i na zime zobacze jeszcze jaki rozmiar moze 17... 18.. jeszcze niewiem.

Opublikowano

Rotorki ładne ?

Kolorystyka identyczna, jak na moich zimowych ?

Opublikowano
  • Autor

Żonka sama sobie wybrała, sama kupiła... jej wybór:wink4: 

Nie takie złe...musze jeszcze na żywo zobaczyć jak yo wygląda, ale po fotkach widać, że ładnie :good:

Opublikowano
  • Autor

Made in italy:wink4: tyle wiem.  Czyli pewnie nie.. 

Wystarczą:guma:

Opublikowano

Ori nie są ale dobrze siedzą ;) 

Na zimę jak będziesz szukał to może będę miał na sprzedaż 17” albo 18” z olka ?

Opublikowano

Mam na sell 17 z A5, ładne wklęsłe z rocznymi oponami Bridgestone, zostały mi po błękitnej w nowym aucie mam inne plany na zimową rolkę :thumbup1:

066E5309-D71B-491D-81FD-BDF0052AB5EC.jpeg

5F4166DF-D1E9-4433-84A5-E208D0CD2FDF.jpeg

Opublikowano

Nawet fajnie siedzi na tych 18” , a co by było jakby były 19/20” :dance2::naughty:

Opublikowano
  • Autor

@Norbas dzięki:hi:zobaczymy jaka myśl najdzie:lol1:

@HOLMATRO Grzesiu jak posprzedaję to co mam to ew. dam znać. Dzięki za info:wink4:

@Tkoczu_ 18 żonka sobie kupiła. Ja raczej 19 coś z JR na lato.. ale to zobaczymy:cool1:

Opublikowano
20 minut temu, Adam87 napisał:

Ja raczej 19 coś z JR na lato.. ale to zobaczymy:cool1:

Też bd celował coś z JR, i Chyba model jr28 tylko się zastanawiam 8,5 czy 9,5 J :whistling:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Fajne autko 

Opublikowano
  • Autor

Dzięki:cool1:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Niedługo wymiana zawieszenia przód, a dodatkowo pojawiły się niewielkie wibracje podczas hamowania.. czyżby piasty trzeba wymienić??? 

W czwartek na wakacje i od przyszlego poniedziałku zmiana zawieszenia. 

20200810_181205_copy_2007x1129.jpg

20200810_202504_copy_3456x1944.jpg

Opublikowano

Na co zawias zmieniasz? Kompletnie wszystko czy masz na myśli tylko sprężyny i amorki?

Opublikowano
  • Autor

Chodzi mi o wahacze, gumy, itp. Amorki czy sprężyny zostają. Jest dobrze narazie. Jak będę zmieniał to raczej na gwint, ale to jeszcze nie teraz.

Opublikowano

Kochane audikowskie piasty :facepalm: Łożyska też od razu dobrze zrobić, jedna robota. Powodzenia w walce ja już mam to za sobą. 

Opublikowano
  • Autor

Zmieniałem w B6 przed przyjazdem do Polski...

MASAKRA:facepalm:

Kupię też do tej kpl. piast z łożyskami. @MaTeo85 ostatnio podrzucił link do fajnego kompleciku.

Także zamawiam też do B7. Może ie będzie aż tak źle:whistling: 3 lata temu zmieniałem łożyska to może....

Edytowane przez Adam87

Opublikowano

Ja u siebie w tamtym roku zmieniałem cały zawias na Lema plus amory z Monroe i piasty z tyłu na snr. Piast z przodu i gum sanek przednich nie ruszałem, reszta cała niwa i jak dotąd jestem mega zadowolony z roboty. Auto prowadzi się jak nówka.

Opublikowano

Działaj, działaj, nie będzie tak źle, w razie czego zwalisz całą zwrotnicę i łożysko wybijesz bez problemu. U mnie niestety wymiana piast I łożysk nie pomogła i coś czuję że jest to grubszy temat pokroju dwumasy albo jeszcze gorzej.. Jak wrócisz z urlopu będę miał jeden temat i się spotkać.