kubix9417 Opublikowano 1 Maja 2017 Opublikowano 1 Maja 2017 Witam od jakiegoś czasu mam dziwne problemy z autem, dostało troszkę mocy i jak to zawsze bywa wykorzystuje to dość pysznie lecz chodza za mną dziwne zachowania samochodu otóż jest to dla mnie dziwne ale w prawych szybkich winklach w aucie od jakiegoś czasu pokazywała się migająca kontrolka fisie ABS brakes wraz z pipczeniem na jakieś 10s, a dziś zauważyłem na długich winklach miganie ESP i też na prawych winklach.... Stan płynu ok, klocki ok geometria zrobiona, Ktoś miał taką dziwną sytuację ? Z góry dzięki za odpowiedź Wysłane z mojego MI 5 przy użyciu Tapatalka
kamil-vag Opublikowano 2 Maja 2017 Opublikowano 2 Maja 2017 Sprawdź błędy w ABS - może coś siedzi i będzie łatwiej zdiagnozować
kubix9417 Opublikowano 3 Maja 2017 Autor Opublikowano 3 Maja 2017 Błędów brak... Kolega w awx ma tak samo z tym migającym brake i też w winklachWysłane z mojego MI 5 przy użyciu Tapatalka
danioo Opublikowano 6 Września 2017 Opublikowano 6 Września 2017 Sprawdźcie poziom płynu hamulcowego.
Wandej Opublikowano 8 Września 2017 Opublikowano 8 Września 2017 W dniu 6.09.2017 o 21:08, danioo napisał: Sprawdźcie poziom płynu hamulcowego. Pisał że ok. Zakoduj od nowa czujnik kąta skrętu
kubix9417 Opublikowano 8 Września 2017 Autor Opublikowano 8 Września 2017 Dziś zakoduje [emoji106] Wysłane z mojego MI 5 przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi