l.e.s.t.e.r Opublikowano 31 Marca 2018 Opublikowano 31 Marca 2018 Teraz, Gibons napisał: Szczerze to jeszcze nie zdecydowałem. Musze jeszcze odwiedzić dwóch lakierników i wtedy podejme decyzje. tego mojego lepiej odpuść bo potem będzie na mnie jak coś będzie nie tak
Gibons Opublikowano 31 Marca 2018 Autor Opublikowano 31 Marca 2018 15 minut temu, l.e.s.t.e.r napisał: tego mojego lepiej odpuść bo potem będzie na mnie jak coś będzie nie tak Czyli nie do końca się sprawdził ?
l.e.s.t.e.r Opublikowano 31 Marca 2018 Opublikowano 31 Marca 2018 Teraz, Gibons napisał: Czyli nie do końca się sprawdził ? nie no sprawdził się , tylko ja nie lubię za kogoś ręczyć zresztą możesz kolegę z forum podpytać tego co kupił ode mnie auto, bo ja to tak średnio się znam na malowaniu .
Gibons Opublikowano 31 Marca 2018 Autor Opublikowano 31 Marca 2018 4 minuty temu, l.e.s.t.e.r napisał: nie no sprawdził się , tylko ja nie lubię za kogoś ręczyć zresztą możesz kolegę z forum podpytać tego co kupił ode mnie auto, bo ja to tak średnio się znam na malowaniu . Już pytałem ten "Twój" to taka alternatywa. Prawdopodobnie będę malował w Krakowie, ale najpierw muszę poskładać i podjechać na wycenę w Przyszłym tygodniu myślę że ogarnę sprawę. Półki co rozglądam się za nowymi oponami bo na ten sezon wpada 20 cali
Pabloo82 Opublikowano 2 Kwietnia 2018 Opublikowano 2 Kwietnia 2018 W dniu 18.07.2017 o 20:52, Gibons napisał: Dzisiaj jeszcze takie foto ustrzelone Molo Osiek ?
Gibons Opublikowano 2 Kwietnia 2018 Autor Opublikowano 2 Kwietnia 2018 5 minut temu, Pabloo82 napisał: Molo Osiek ? Si
Pabloo82 Opublikowano 2 Kwietnia 2018 Opublikowano 2 Kwietnia 2018 Piekna fura niestety nie widzialem cie jeszcze w moim miescie A to dwa kroki od molo( Oświęcim).
Veiru Opublikowano 3 Kwietnia 2018 Opublikowano 3 Kwietnia 2018 Gibo! A gdzieś widziałem Twój post w którym pisałeś, że nigdy więcej nie będziesz robił polifta z przed lifta. bo już raz to przechodziłeś To jest nałóg Panie! Powodzenia
Gibons Opublikowano 3 Kwietnia 2018 Autor Opublikowano 3 Kwietnia 2018 W dniu 2.04.2018 o 12:30, Pabloo82 napisał: Piekna fura niestety nie widzialem cie jeszcze w moim miescie A to dwa kroki od molo( Oświęcim). Dość często jestem. Widocznie fura nie rzuca się w oczy 14 godzin temu, Veiru napisał: Gibo! A gdzieś widziałem Twój post w którym pisałeś, że nigdy więcej nie będziesz robił polifta z przed lifta. bo już raz to przechodziłeś To jest nałóg Panie! Powodzenia Na pewno nie ja to napisałem. Bo to moja pierwsza zmiana z przed lifta na polifta. Wcześniej miałem polifta więc nie musiałem zmieniać Co zo zmiany jest trochę roboty i trochę niespodzianek po drodze.
Gibons Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Autor Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Powoli do przodu... jutro wycieczka do lakiernika.
egon47 Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Opublikowano 4 Kwietnia 2018 20 minut temu, Gibons napisał: Powoli do przodu... jutro wycieczka do lakiernika. Coraz bardziej podobają mi się te lifty wygląda fajnie
Kooga Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Opublikowano 4 Kwietnia 2018 39 minut temu, Gibons napisał: Powoli do przodu... jutro wycieczka do lakiernika. Czyli jednak C+
qlimazz Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Coraz bardziej podobają mi się te lifty wygląda fajnieJak swoja młodsza siostra. Grill zostaje czy plaster? Wysłane z mojego SM-A320FL przy użyciu Tapatalka
Gibons Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Autor Opublikowano 4 Kwietnia 2018 38 minut temu, qlimazz napisał: Jak swoja młodsza siostra. Grill zostaje czy plaster? Wysłane z mojego SM-A320FL przy użyciu Tapatalka Grill jest tymczasowy taki zeby tylko byl. Jaki wpadnie jeszcze zobaczymy. C+ zostaje
egon47 Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Opublikowano 4 Kwietnia 2018 26 minut temu, Gibons napisał: Grill jest tymczasowy taki zeby tylko byl. Jaki wpadnie jeszcze zobaczymy. C+ zostaje Widział bym tu plaster miodu do kratek będzie pasować
GacekUK Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Powoli do przodu... jutro wycieczka do lakiernika. Fajnie wyszlo. Duzo zachodu ze swapem? Mocowania lamp, zderzak itp? Wysłane z mojego SM-G955F przy użyciu Tapatalka
Gibons Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Autor Opublikowano 4 Kwietnia 2018 12 minut temu, GacekUK napisał: Fajnie wyszlo. Duzo zachodu ze swapem? Mocowania lamp, zderzak itp? Wysłane z mojego SM-G955F przy użyciu Tapatalka Powiem Ci ze jest troche roboty. Mocowania blotnikow i lamp do wymiany.
GacekUK Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Powiem Ci ze jest troche roboty. Mocowania blotnikow i lamp do wymiany. To grubo. Projekt ze swapem konkret. No i jeszcze C+. Pozazdroscic. Ja na tych wyspach to nawet nie mial bym skad czesci brac!!! Wysłane z mojego SM-G955F przy użyciu Tapatalka
D4NTE Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Powoli do przodu... jutro wycieczka do lakiernika. Dobra robota [emoji106] C+ to C+[emoji41]Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka
krystian3769 Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Opublikowano 4 Kwietnia 2018 (edytowane) 1 godzinę temu, Gibons napisał: Powiem Ci ze jest troche roboty. Mocowania blotnikow i lamp do wymiany. Oj tam nie przesadzaj W pojedynkę z przerwą na obiad dzień uczciwej pracy Siadło lux Edytowane 4 Kwietnia 2018 przez krystian3769
Rekomendowane odpowiedzi