Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[AQD] 2.8 v6 30v quattro OEM+

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

No z tymi lusterkami to się zabieram już któryś miesiąc :grin:. Niestety jak brałem lusterko anglika to tylko w takim kolorze było dostępne. W planach jest rzucenie chromu na obudowy.

Co do zderzaka to raczej fotka tak wyszła. Szpary są równe i mocowania wszystkie ok.

Opublikowano
W dniu 6.01.2018 o 21:06, Rumaq napisał:

No z tymi lusterkami to się zabieram już któryś miesiąc :grin:

odkupił bym całe to lustro od Ciebie, bo masz chyba w moim kolorze, przerobiony przedlift może? nie chcesz sprzedać? :D  dobra, widzęęę :( misterny plan w piz*u... :D

Edytowane przez tomczas

Opublikowano
  • Autor
3 minuty temu, tomczas napisał:

odkupił bym całe to lustro od Ciebie, bo masz chyba w moim kolorze, nie chcesz sprzedać? :D 

Za dużo nerwów kosztowało mnie zdjęcie sprężyny z mocowania.. :grin:. W planach i tak mam wspomniane lusterka w chrom, więc jeżeli trafisz inny kolor anglika to mogę się zamienić na samą obudowę.

Opublikowano
Teraz, Rumaq napisał:

Za dużo nerwów kosztowało mnie zdjęcie sprężyny z mocowania.. :grin:

no właśnie o to mi chodzi... piz*olina nie chce zejść, a nie mam czasu a ni z czego zrobić sobie czegoś, żeby to ścisnąć :kwasny:

1 minutę temu, Rumaq napisał:

więc jeżeli trafisz inny kolor anglika to mogę się zamienić na samą obudowę.

Ale ty masz polifty z tego co widzę, więc d*pa z wymianki. Trudno, wymaluję swoją - mam czerwone, kolor już kupiony, niech się tylko cieplej zrobi. 

Opublikowano
  • Autor
10 godzin temu, tomczas napisał:

no właśnie o to mi chodzi... piz*olina nie chce zejść, a nie mam czasu a ni z czego zrobić sobie czegoś, żeby to ścisnąć :kwasny:

Ale ty masz polifty z tego co widzę, więc d*pa z wymianki. Trudno, wymaluję swoją - mam czerwone, kolor już kupiony, niech się tylko cieplej zrobi. 

No tak zapomniałem, że masz przed liftem. No z tą sprężyną to męczyłem się kilka dni zanim stwierdziłem, że trzeba ją podejść sposobem. Poniżej specjalistyczny przyrząd, do tego podkładki oraz nakrętki i robota bajka :D. Ten plastik wziąłem od węża ogrodowego i wyciąłem miejsce na wysunięcie metalowego zabezpieczenia z mocowania sprężyny.

IMG_0925.jpg

Opublikowano
  • Autor

Odbiór auta jednak nieco się wydłuży.. Zdecydowałem, że wymienię wspomniany wąż odmy. Dla zainteresowanych oryginał kosztuje 480 złotych :facepalm:.

Opublikowano
Odbiór auta jednak nieco się wydłuży.. Zdecydowałem, że wymienię wspomniany wąż odmy. Dla zainteresowanych oryginał kosztuje 480 złotych :facepalm:.
Odma 480? [emoji50] Ja brałem topran za kilkanaście
Opublikowano
  • Autor

No masakra.. Też zrezygnowałem z oryginału i wziąłem zamiennik za 180. Nie pamiętam firmy ale zaufany dostawca zapewnił mnie, że jakością dorównuje oryginałowi. Przyjdzie też oryginał z serwisu to porównam.

Edytowane przez Rumaq

Opublikowano
  • Autor

Auto odebrane, wszystko śmiga jak należy. Miałem dziś trochę czasu, więc postanowiłem dorobić stopery w tylnych dywanikach oraz poprawić rozstaw w przednim pasażera (dywaniki Petex). W zasadzie chwila pracy, a efekt zadowalający. Za wzornik posłużyły zużyte dywaniki OEM.

IMG_0934.jpg

Do tego wrzucam foto jak leży nowa kierownica. Przyznam, że dla mnie efekt rewelacyjny.

IMG_0842.jpg

Opublikowano

Kierownica robi robotę:)

Edytowane przez bizonek069

Opublikowano
  • Autor
52 minuty temu, bizonek069 napisał:

Kierownica robi robotę:)

Dzięki kolego za miłe słowa. Na początku trochę trzeba się przyzwyczaić ale już jest spoko (zawsze miałem kierownicę standardową). Poniżej jeszcze fotka z innego ujęcia.

1.jpg

Opublikowano

idzie sie jebnac ze jakis nowszy model przez te kiere :P

Opublikowano
  • Autor
9 godzin temu, Mukade93 napisał:

idzie sie jebnac ze jakis nowszy model przez te kiere :P

Kuba, bo to jest B5 po III lifcie :grin: :grin: :grin:.

Opublikowano
  • Autor

Kolejny gadżet na poprawę humoru :thumbup1:.

IMG_0888.JPG

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Zestaw na lato już czeka na cieplejsze dni :D. Do tego planuje opony 225/45 lub 235/45 ale to już zakup na marzec/kwiecień. Fele oczywiście ORI, ET 43, szerokość 7,5. Jak nic dojdzie z 20 koni.. :grin:

IMG_0976.jpg

IMG_0975.jpg

Opublikowano
Zestaw na lato już czeka na cieplejsze dni [emoji3]. Do tego planuje opony 225/45 lub 235/45 ale to już zakup na marzec/kwiecień. Fele oczywiście ORI, ET 43, szerokość 7,5. Jak nic dojdzie z 20 koni.. :grin:
IMG_0976.jpg.da9832c23252760ed1f8db5854b063d6.jpg
IMG_0975.jpg.38360216e4967b6eae59ea8d447cd150.jpg
Łaaaaaadne [emoji7][emoji7][emoji7]
Opublikowano
  • Autor

Do twoich złotych mi jeszcze daleko ale myślę, że na początek zdadzą egzamin :D

Opublikowano
Do twoich złotych mi jeszcze daleko ale myślę, że na początek zdadzą egzamin [emoji3]
Nie gadaj, bo takie jak Twoje marzą mi się na zimę [emoji57] poza tym uważam że Twoje i te typowe rs to dwa najładniejsze wzory oemowych kół [emoji6]
Opublikowano
  • Autor

Kilka miesięcy temu wpadło nowe oświetlenie OSRAM Night Breaker d2s. Dziś również przyszła pora na poprawienie świateł drogowych. W weekend wrzucę żarówki i może będzie mi się chciało pokazać efekt przed/po :D.

IMG_0981.jpg

Opublikowano

Ja też założyłem te d2s i są wspaniałe :D