Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Moja S4 B8 upragniona :)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

No niby te kwadraty mają zaznaczone, ale nic się nie dzieje :( 

Drugi taki sam tylko końcówka 793 P

IMG_20180524_175333.jpg

Opublikowano

jak zmienialiśmy w b8 taty lusterka to też sterowniki miały pełne kwadraty i nie ruszyło składanie, ale podmieniłem na sterowniki na wyższe i ruszyło

Opublikowano

Ja mam z końcówką H i działało bez problemów po zakodowaniu.

Opublikowano
  • Autor

Też wydaje mi się że sterowniki nie te , no bo już wszystko robiłem i nic 

Opublikowano
  • Autor

LUSTERKA DZIAŁAJĄ !!!  

Od razu piszę co robiłem źle... błachostka , a jednak

W zielonym menu zaznaczyłem lusterka ale nie zrestartowałem systemu i tutaj był problem ;)

Opublikowano

Samochód obejrzany na żywo i co ważniejsze Andrzej mnie przewiózł.

Jestem pod mega wrażeniem.

Samochód mega przyspiesza i ten dźwięk  ?

Pozdrawiam

Opublikowano
  • Autor
9 godzin temu, arturek986 napisał:

Samochód obejrzany na żywo i co ważniejsze Andrzej mnie przewiózł.

Jestem pod mega wrażeniem.

Samochód mega przyspiesza i ten dźwięk  ?

Pozdrawiam

Wyobraź sobie, że wewnętrzne lusterko ma tylko   3 piny, także szykuje się więcej rezania :D 

Edytowane przez _Andrzej_

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
  • Autor

maly update, jeszcze pocudowalem :D

_DSC0032_thumb_JPG_a79f6151002ab3f704b756badf4c56e8.jpg_DSC0037.JPG.3dd69530b53ae757db1ffdfd4eb713dd.jpg_DSC0051_thumb_JPG_e58da0095ba203f81218bbfe2e8145bb.jpg_DSC0052.JPG.db1c772067025df887588074a4491ec0.jpg_DSC0055_thumb_JPG_d8650cc8a40950672f3cc7906dbdd31c.jpg_DSC0062_thumb_JPG_5008750e0793c15a46785880a2172579.jpg_DSC0067_thumb_JPG_b86d40816cd3108c70639fd86c44195c.jpg

Opublikowano

Competition ? gratuluję ?

Opublikowano

Wyreguluj sobie maskę na gumach żeby poszła lekko w dół ? Od spodu maski są i jak lekko chodzą to nawet palcami ruszysz ?

Zerzak C+ tak robi robote że, aż do S4 musiał wpaść, masakra ?

S4 C+ ?

Grill’a nie chciałeś z czarna ramka? 

Opublikowano
  • Autor

Tak, wyreguluje. Zderzak od s4 średnio mi się podoba. Z czarną ramką próbowałem, ale zlewa się wszystko za mocno. S4 ma te gratki jakieś takie zalepione i nie pofoba mi się to. Od C+ ładniej jest wyprofilowany. Kratki też w black piano pomaluje

Opublikowano

Ooo teraz to tak, z competition ten grill się dużo lepiej prezentuje. Nie chcesz sprzedac grilla o ski? 

Opublikowano
  • Autor

Niestety, grilla i zderzaka od eSy nie sprzedaje, bo moze mi sie kiedys znudzi to sobie zmienie. Mam gdzie trzymac to niech leza graty, niech czekaja na lepsze czasy ;) 

Takie rozne opcje :) 

10 (1).JPG

Opublikowano

Najlepiej wygląda bez rejestracji ?

Opublikowano
  • Autor

Jako ze z przodem mniej wiecej ogarniete, wraca temat hamowania. Trzeba swapa zrobic bo cos te moc musi zatrzymac, a juz troszke za dlugo z tym waznym swapem czekam.

Przod , wiadomo od SQ5 380. Ale co z tylem? Co tam mozna zamontowac? Bo te 330 jakos nie tak beda jak z przodu tak duzo wpadnie.

Gdzies czytalem ze @Dev kiedys cos tak kombinowal, przedluzal jazma czy cos zeby chyba pod 354 tarcze wstawic? Dobrze pamietam?

Jezeli chodzi o przod to zaciski 380 - to jest juz zaklepane. Tarcze - czy ORI czy zimmermany tez robote zrobia (te drugie tansze, ale czy tez jakosciowo dobre?) ? Czy pelne, czy nacinane, wiercone, czy jakie tam jeszcze? Wiercone fajnie wygladaja, no ale o wyglad nie tylko chodzi, TO MA HAMOWAC

Opublikowano

Andrzeju :D moje zdanie znasz :D i wiesz jak byś chciał się pozbyć grila to tak się składa że własnie szukam takowego :D

Opublikowano

Moje marzenie jak narazie na błotniku V6T  .... B8.5 ehhhhh gratuleje  :) już jechałbym na mape :) byłoby więcej ale nigdy za mało :) pozdrowienia 

Opublikowano

Piekny woz :) zazzazdroszcze

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
  • Autor

1/4 mili na lotnisku w Makowicach. d*py nie urywa, ale zle tez nie jest. Byl to moj pierwszy raz w takiej zabawie, takze poprawke na to tez trzeba wziasc.  Czas 12.599

Opublikowano

Ładnie, pogratulować! 12,5 takim klockiem i jak sam mówisz pierwszy raz to rewelacja