rogigor Opublikowano 29 Maja 2017 Opublikowano 29 Maja 2017 (edytowane) Hej, wracając do domu zauważyłem dziwne placki pary pojawiające się na szybie ale od zewnątrz przy włączonej klimatyzacji. Szyba w tym miejscu jest wyraźnie chłodniejsza. Co zetrę to po chwili pojawia się znowu. Nie wiem czy to ma coś do rzeczy ale po zgaszeniu silnika słychać syk przy podszybiu. Aha no i lało dziś jak z cebra. Edytowane 29 Maja 2017 przez rogigor
kt65c453 Opublikowano 29 Maja 2017 Opublikowano 29 Maja 2017 Mam to samo Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
rogigor Opublikowano 29 Maja 2017 Autor Opublikowano 29 Maja 2017 (edytowane) Też po deszczu czy cały czas? Mi to wyszło dziś po raz pierwszy i to jakiś czas po deszczu. Edytowane 29 Maja 2017 przez rogigor
Gość Opublikowano 29 Maja 2017 Opublikowano 29 Maja 2017 to znaczy ze ladnie wam klima dziala i szyba robi sie tak zimna ze robi sie punkt rosy,to samo jak wyjmiesz zimna butelke z lodowki to tez robi sie mokra no nie?
rogigor Opublikowano 29 Maja 2017 Autor Opublikowano 29 Maja 2017 Kurde no ma to sens jak dałem na max nawiew to nie pojawił się szron ale jak dałem na kilka kresek (wtedy powietrze jest chlodniejsze) to chwila moment i pojawiają się te "placki". Niby prawa fizyki ale nigdy wcześniej się z tym nie spotkałemWysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka
przem8 Opublikowano 29 Maja 2017 Opublikowano 29 Maja 2017 Przy ustawieniu na "auto" nie miałem takiej sytuacji ale bez tego czasem się zdarzyło takie coś
rogigor Opublikowano 30 Maja 2017 Autor Opublikowano 30 Maja 2017 U mnie nie było znaczenia czy auto czy nie, jednakże dziś jak już jest sucho jest ok. Czyli jak pisał kolega wyżej - wilgoć przechodziła w rosę. Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka
adadur Opublikowano 30 Maja 2017 Opublikowano 30 Maja 2017 Ja tez to mam i najczesciej na srodku deski symetrycznie twa punkty. Czesem trzeba przestawic klime by nie dmuchala na szybe albo skrecic obroty. Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi