Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[AVF, Q, Avant] Czarne wozidło. BBS 17. Na sprzedaż.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

u siebie mam ori bose i jest naprawde dobrze. dzisiejsze bose to tylko logo i wysoka cena, a bose z tamtych lat jednak miało jakość. jak juz bedziesz pakował wzmacniacz to wkladaj ten z opcją audiopilota (oczywiscie samego audiopilota wyłącz w cholerę ale wydaje mi sie że sam wzmak lepiej gra niż ten bez AP.)

co do muzyki to Lindsey u mnie gra fajnie i polecam :) aleale raz kiedyś zapuszczam sobie Beyonce - Beyonce z 2013. fajnie brzmi bo jest sporo różnego basu ale nie dominuje nad resztą i w bose to fajnie czuć.

Opublikowano
  • Autor

W b5 bose nie gralo tak dobrze jak w b6. U siebie mam juz zakupiony wzmacniacz - srebrny z 2006r :) ale nie wiem czy ma on AP czy nie ? czekam tylko na wiazke i podlacze tego wzmaka :)  do bose przekonalem sie jak sluchalem paru kawalkow Lindsey w wersji orchestral, w niektorych momentach pojawia sie tam mocne uderzenie bebna albo taki nisko schodzacy i zanikajacy bas. Oczy mi sie rozszerzyly jak uslyszalem jak nisko szedl sub :)

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
  • Autor

Wczoraj, majac dzien wolnego, skonczylem montaz Bose - polozylem wczoraj wiazke (tutaj podziekowania dla kolego @kaju za ogarniecie profi wiazki).

Najwiecej na zmianie zyskala srednica, wszystkie drugoplanowe dzwieki sa duzo lepiej slyszalne. Oplacalo sie spedzic nad montazem Bose tyle czasu :)

@Edit

Wrazen z uzywania Bose ciag dalszy. Jako iz mam porownanie, jak zmienia sie dzwiek wraz z upgradem audio, opiszcze poszczegolne etapy:

- zmiana glosnikow na Bose przy pozostawieniu starego wzmacniacza - duzo mocniejszy bas i wyrazistsza gora

- wzmacniacz Bose + wiazka Bose - glebszy dzwiek, duzo lepiej slyszalne dalszoplanowe dzwieki, gora wyrazniejsza aczkolwiek mniej kujaca w ucho. Dzisiaj rano, w drodze do pracy, sluchalem plyty, ktora bardzo dobrze znam i po zmianie na Bose odnioslem wrazenie, jakbym sluchal jej po raz pierwszy - pelno nowych dzwiekow i motywow, o ktorych istnieniu nie mialem pojecia. To tak jakby porownac ten sam film obejrzany raz jako czarno-bialy a raz jako kolorowy.

Edytowane przez trepek

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Wpadl dzisiaj nowy silownik schowka bo moj stary byl wylany i klapa praktycznie swobodnie opadala w dol:

F557CC55-C416-4203-982C-116DAB54BFCA.jpeg

• 4 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Wczoraj zrobiłem automatyczne podnoszenie klapy:

Opublikowano
W dniu 27.08.2018 o 11:49, trepek napisał:

Wpadl dzisiaj nowy silownik schowka bo moj stary byl wylany i klapa praktycznie swobodnie opadala w dol:

F557CC55-C416-4203-982C-116DAB54BFCA.jpeg

Nie dało rady go ogarnac ? Tez tak miałem. RoZebralen stary nasmarowalem smarem do tłoczków i chodzi jak nowka ;)  

Opublikowano
  • Autor

Co moze dac nasmarowanie jak tloczek nie trzyma?

Opublikowano

Dobra zczailem, nie było tematu :) 

Opublikowano
  • Autor

Nie ma sprawy ;)

Opublikowano
  • Autor

Po myciu na szybko nalozylem wosk z biedry za 10 zl ;) ciekawe jakby samochod wygladal po czyms profesjonalniejszym? :)

F379A080-C9F2-47B7-92BF-C2AA86897B28.jpeg

831355DE-4011-4E2B-9565-ACA1B8BEB501.jpeg

6C9E9F16-2E99-4F13-95D1-DB09B36B911F.jpeg

Edytowane przez trepek

Opublikowano

Kurna calkiem ladnie po tym wosku ;) lece jutro po niego :P

Opublikowano
  • Autor

Tylko ja ten wosk na wiosne kupilem ;) byl taki jeden w komplecie z gabka, napisane ze niby twardy wosk a rozprowadzal sie jak maselko.

Opublikowano

Ładnie przysmalcowałeś, oby wytrzymał tylko te solne błoto pośniegowe :P bo podejrzewam, że różnica pomiędzy innymi będzie tylko taka, że może być mniej trwały na aucie, ale zobaczysz ile jeszcze miechów będzie kropelkował po myciu...

Edytowane przez kamil-vag

Opublikowano
  • Autor

Za ten pieniadz co dalem i latwosc jego nakladania to mysle ze jeszcze jeden raz go naloze w pazdzierniku. Samochodem tez duzo nie jezdze, czasami do kosciola i raz na miesiac do tesciowej ?

Btw.

Ma ktos z Was dwa uchwyty na kubek w konsoli srodkowej? Zastanawiam sie nad wyrzuceniem wizytownika i przeniesieniem przycisku ESP do schowka ;)

Opublikowano

Aż się napatrzeć nie można :decayed: co czarny to czarny ale trzeba się nabiegać przy nim ? 

chcesz foto z dwoma kubkami ? 

Opublikowano
  • Autor
5 minut temu, Norbas napisał:

Aż się napatrzeć nie można :decayed: co czarny to czarny ale trzeba się nabiegać przy nim ? 

chcesz foto z dwoma kubkami ? 

Tak, poprosilbym :)

Opublikowano
7 minut temu, trepek napisał:

Tak, poprosilbym :)

F32F77E7-75FF-43C2-A970-2A180725D836.jpeg

;) 

Opublikowano
  • Autor

Takie w chromie by mi sie przydaly!

Opublikowano

Innych nawet bym nie wsadzał ;) wnętrze sporo zyskuje pomimo, ze to taki mały detal :) 

Opublikowano

A gdzie dałeś przycisk ESP???