trepek Opublikowano 30 Marca 2018 Autor Opublikowano 30 Marca 2018 Jakby ktos mial niedaleko to polecam pralnie Goombi w Olkuszu. Cena atrakcyjna i efekt rowniez. Czuc nowoscia w samochodzie
trepkowa Opublikowano 9 Kwietnia 2018 Opublikowano 9 Kwietnia 2018 Czuć wakacje [emoji849][emoji295]️[emoji267][emoji254]Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Ben3k Opublikowano 9 Kwietnia 2018 Opublikowano 9 Kwietnia 2018 Choinka na desce i na lusterku to na desce to dalej tamto?
trepek Opublikowano 9 Kwietnia 2018 Autor Opublikowano 9 Kwietnia 2018 (edytowane) Jak pedal gazu to nie po przeczyszczeniu potencjometrow i stykow jest ok. A choinka na desce to nie podlaczony modul kierownicy, jeszcze... Nie to, ze nie dbam o samochod. Jednak jestem dosc mocno (jeszcze z miesiac) zaabsorbowany remontem domu, dodatkowo jeszcze A2 psikusy mi kilka sprawilo. Ale obiecuje, ze w wakacje nadrobie co nie co i zamontuje wszystko to, co mam zakupione i czeka Oraz wiadomo, jakis tam serwis zrobie. Edytowane 10 Kwietnia 2018 przez trepek
trepkowa Opublikowano 14 Czerwca 2018 Opublikowano 14 Czerwca 2018 (edytowane) Hola, hola. Ten Trepek to nie mówi wszystkiego... a pucu pucu jakie zrobił to się nie pochwalił. Więc pochwalę się ja Dodatkowo w moich różowych rękawiczkach <facepalm> ale przynajmniej widać było brud z silnika ; ***Relacja soon ^^ Edytowane 14 Czerwca 2018 przez trepkowa
kamil-vag Opublikowano 14 Czerwca 2018 Opublikowano 14 Czerwca 2018 Siedzi fajnie, to teraz czas na zewnętrzny pakiet
trepek Opublikowano 14 Czerwca 2018 Autor Opublikowano 14 Czerwca 2018 Mi sie chromy zawsze podobaly Pasowaloby jeszcze dekory zmienic na slinowe. @Kamil Mysle o zewnetrznym pakiecie sline. Remont w domu na ukonczeniu, mozna wrocic do modzenia Wczoraj wkoncu podpialem MF, jeszcze kodowanie mnie czeka, pozniej pojdzie BT na tapete.
Norbas Opublikowano 14 Czerwca 2018 Opublikowano 14 Czerwca 2018 Do przycisków w kierze pasowało by wstawić jeszcze kubeczek i wizytownik z esp w chromie
trepek Opublikowano 14 Czerwca 2018 Autor Opublikowano 14 Czerwca 2018 (edytowane) Tez mi to po glowie chodzi + przelacznik swiatek i przyciski szyb w chromie. Edytowane 14 Czerwca 2018 przez trepek
Norbas Opublikowano 14 Czerwca 2018 Opublikowano 14 Czerwca 2018 Przełącznik świateł można zrobić na pokrętle od tiguana, golfa VI... jest w lepszej kasie, lepiej wyglada imo i dodatkowo mniej styrany jak te z A3 8P... przelaczniki bajka ale zniechęca mnie przekładka przycisków do mojego zestawu... można wziąć i zamontować cały przekacznik od A3/8P ale przycisk od blokady tylnych szyb nie będzie śmigał ?
trepkowa Opublikowano 14 Czerwca 2018 Opublikowano 14 Czerwca 2018 (edytowane) A teraz wchodzę ja... cała na różowo i chcę się z Wami podzielić, tą jakże zacną relacją z procesu mycia silnika ? Wpierw to trepek oznajmił: "idę myć silnik". Przywdział me różowe rękawice (mają większą moc, niż czarne. Serio.) Później było psikanie: Duuuuużo psikania ? i duuużo polewania (Ps. a wszyscy trzeźwi ?). Tak to sobie, ogrodnik trepek podlewał, co by może bardziej silnik urósł, może by kuni doszło. Nic się jednak nie wyhodowało, ale za to błysku nabrało. i tym optymisycznym akcentem pragnę zakończyć relację z mycia ? Edytowane 14 Czerwca 2018 przez trepkowa
wesz82 Opublikowano 15 Czerwca 2018 Opublikowano 15 Czerwca 2018 Moze zalozycie jakiegos bloga,dobrze Wam to idzie Gratki auta i zapalu?
trepek Opublikowano 23 Czerwca 2018 Autor Opublikowano 23 Czerwca 2018 Wczoraj mialem wolny wieczor i wpadl Bose - Stage 1 czy jakos to tak sie nazywa ? A wiec wymienione glosniki w drzwiach, maskownice oraz subwoofer Bose (wzmacniacz dalej stary). Zona jak zwykle mi pomagala. Pierw probowala lutownica stopic mocowania maskownic ale lepszy okazal sie dremel i sciecie nadmiarowego plastiku: Jednak nie wiem jak to sie stalo ale maskownice okazaly sie jasniejsze. Widocznie nie jest to Swing tylko Platinhell. Aczkolwiek zastanawiamy czy bedziemy szukac pod kolor czy zostawimy takie bo mamy w planach zamontowanie srebrnych listw s-line oraz oslony mieszka + popielniczek. Same srebrne listwy do ciemnego swinga tak srednio wygladaja, moze przy jasniejszych maskownicach bedzie lepiej, czas pokaze jak to wyjdzie. Zamontowany sub - calosc Bose, wzmacniacz seryjny. Wiazka do bose juz zamowiona u kolegi kaju Jest roznica w dzwieku. Szczegolnie bas duzo nizej schodzi Jestem mega ciekaw jak bedzie calosc grala pod pelnym Bose! P.S. Podziekowania dla mojej zony - Trepkowej, za wszystkie checi do pomocy przy rezaniu.
Norbas Opublikowano 24 Czerwca 2018 Opublikowano 24 Czerwca 2018 Po podłączeniu na ori systemie bose gra miło, czysto nie kupuje w uszy, ogólnie czuć różnice po między seria głośnik w desce tez wymieniony ? ?
trepek Opublikowano 24 Czerwca 2018 Autor Opublikowano 24 Czerwca 2018 A widzisz, glosnik w desce jeszcze nie wymieniony ale tez mam go zakupionego to swietnie jak bose gra jeszcze czysciej, bardzo lubie sluchac Linsdey Stirling wiec czystosc dzwieku tez ma dla mnie znaczenie.
Rekomendowane odpowiedzi