Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B9 Fellows

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

Nie wiem, czy widzieliście. W MMI pojawiła się obsługa Amazon music:

image.png

Ale, żeby nie było aż tak kolorowo ;)

image.png

• Odpowiedzi 2,1 tys.
  • Wyświetleń 310,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
W dniu 4.07.2018 o 16:54, mazwi napisał:

Jeśli chodzi o oprogramowanie radia - niestety nadal nie mam osobnego sterowania subwoofera ?

Pzdr, Marcin

A co ci robili ?  miałes to wczesniej ?

Masz wogóle suba w pólce ?

Opublikowano

W autach z B&O jest tylko tyle odnośnie sterowania subem

33F166BA-E38C-4AD0-949E-E332678D02E0.jpeg

Opublikowano

Niestety "suby" tylko pod fotelami  (Audi Sound System), ale oczekiwałem osobnego potencjomatra
tak jak np. w Q5.

Opublikowano

Panowie jest tu ktoś kto jeździ 2.0 TDi 190 PS z programem?

Opublikowano
8 godzin temu, A-rek napisał:

Panowie jest tu ktoś kto jeździ 2.0 TDi 190 PS z programem?

Ja narazie tylko z boxem.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Pany, potrzebowałbym pomocy - zerknięcia w ETKĘ/ELSĘ.

1. Jaki numer ma element z tapicerką w słupku A od strony pasażera? Kolor czarny, na pokładzie B&O.
2. Jak go wymienić?

Opublikowano

Oddalem b9tke na przeglad przy 90kkm. Dzwonia, ze jednak znalezli ten blad co go wczesniej nie widzili z lewa lampa. Przez telefon mowili ze musieli zamowic nowa lampe w piatek odbieram auto to zobaczymy co tam wiecej zrobili. Dostalem na ten czas a3 sb zobaczymy jak to jezdzi, szczegolnie ze jutro musze jakies 150km zrobic.

Opublikowano
  • Autor

Taka ciekawostka. Kilka tygodni temu dostałem list z informacją o akcji serwisowej - wymiana listwy ozdobnej w drzwiach, bo mogą sie samoczynnie odklejać i powodować niebezpieczeństwo. 

Nie widziałem tam żadnego problemu, ale dla świętego spokoju pojechałem do ASO. Na miejscu okazało się, że chodzi o te małe listewki na głośnikach B&O. Wymienili w 30 minut.

2 dni temu listewki się odkleiły :facepalm:

Edytowane przez sowiq

Opublikowano
W dniu 31.07.2018 o 12:04, sowiq napisał:

Taka ciekawostka. Kilka tygodni temu dostałem list z informacją o akcji serwisowej - wymiana listwy ozdobnej w drzwiach, bo mogą sie samoczynnie odklejać i powodować niebezpieczeństwo. 

Nie widziałem tam żadnego problemu, ale dla świętego spokoju pojechałem do ASO. Na miejscu okazało się, że chodzi o te małe listewki na głośnikach B&O. Wymienili w 30 minut.

2 dni temu listewki się odkleiły :facepalm:

hehhe. No to Ci przymocowali. Też miałem list i już dawno to zrobiłem przy okazji serwisu. Teraz mam problem z ciągle wyskakującym błedem, że SOS nie działa i kamera cofania zaczęła mieć straszne szumy. Muszę zadzwonić sobie do nich wreszcie bo irytujące to zaczyna być..

Opublikowano
W dniu 6.07.2018 o 09:00, sowiq napisał:

Nie wiem, czy widzieliście. W MMI pojawiła się obsługa Amazon music:

image.png

Ale, żeby nie było aż tak kolorowo ;)

image.png

Hej, 

Nie wiem o co kaman, bo Ja Amazona mam już od dawna. Jakos sam sie pojawil. Zalogowałem sie i działał, tylko wybór jakiś neędzny był wiec chyba nie odpaliłem 2 raz:)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
W dniu 11.08.2018 o 13:06, heretyk napisał:

Hej, 

Nie wiem o co kaman, bo Ja Amazona mam już od dawna. Jakos sam sie pojawil. Zalogowałem sie i działał, tylko wybór jakiś neędzny był wiec chyba nie odpaliłem 2 raz:)

Wybór jest nędzny, ponieważ za Amazona trzeba sobie zapłacić ;)
30 dni chyba jest okres próbny.

Opublikowano
2 godziny temu, syngress napisał:

Wybór jest nędzny, ponieważ za Amazona trzeba sobie zapłacić ;)
30 dni chyba jest okres próbny.

Nie wiem czemu założyłes, ze za niego nie płacę?;) Tylko ja go uzywam do darmowej wysyłki za zakupy(amazon premium). Chyba że jest jeszcze jakieś inne abo dedykowane do muzyki.

Opublikowano

A można słuchać Spotify nie mając Audi Smartphone Interface?

Opublikowano
  • Autor

Tak, przez bluetooth. Podobnie jak YouTube i dowolnej innej aplikacji na telefonie.

Audi Smartphone Interface to dla mnie trochę pic na wodę w obecnej wersji, ale być może to kwestia iPhone, a nie samego systemu.

Opublikowano
15 godzin temu, sowiq napisał:

Tak, przez bluetooth. Podobnie jak YouTube i dowolnej innej aplikacji na telefonie.

Audi Smartphone Interface to dla mnie trochę pic na wodę w obecnej wersji, ale być może to kwestia iPhone, a nie samego systemu.

Przez BT to z d*py jest bo nie widzę na MMI utworów.. Jak nie mam playlisty odpalonej to i tak muszę zaglądać wciąż do telefonu. DLatego może ktoś coś wie o apce do mmi.. ?

Opublikowano

Panowie, ja mam pytanie - czemu w B9 nie ma 3.0 TDI ? Tzn w polskim konfigu nie da sie zamówic i z tego co pamiętam od poczatku nie ma.

Opublikowano
17 minut temu, Konrad20vt napisał:

Panowie, ja mam pytanie - czemu w B9 nie ma 3.0 TDI ? Tzn w polskim konfigu nie da sie zamówic i z tego co pamiętam od poczatku nie ma.

Decyzja polskiego importera, który z uwagi na akcyzę stwierdził, że ten wariant w Polsce w A4 nie będzie się sprzedawał..

Opublikowano

Dzięki za wyjasnienie! No pewnie różnica w cenie miedzy 3.0 TDI a 2.0 TFSI była by ogromna, a osiągi juz nie.. 

Pozdro

Opublikowano

Zakładając, że w miarę dobrze wyposażone 2,0 TFSI 252 KM kosztuje ok. 70.000 EUR a 3,0 TDI 76.000 EUR to w Polsce by kosztowały odpowiednio ok. 320.000 PLN i 400.000 PLN

(kurs 4,30 PLN/EUR).

Może 3,0 TDI nie jest droższe o 6.000 EUR od 2,0 TFSI ale trudno sprawdzić bo 2,0 TFSI nie ma w konfiguratorze.

Kiedyś 3,0 TDI 272 KM kosztowało 5.650 EUR więcej niż 2,0 TFSI 252 KM.