black70 Opublikowano 3 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2021 Ciekawy jestem, czy taki Audi phone box można będzie później dołożyć? Bo przez pół roku auta z taśmy będą bez tego ficzera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muskel1 Opublikowano 3 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2021 Jeżeli jest na to zezwolenie i kod SVM ze strony producenta to tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinL Opublikowano 4 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2021 Czesc Orientuje się ktoś czy kratkę radaru wyciągnę bez ściągania zderzaka? Domyślam się, że są one pewnie na zatrzaski, ale czy bez podważenia od środka zejdzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mycha1236 Opublikowano 4 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2021 Zejdzie od zewnątrz dobrze szarpnij tylko zacznij od strony grila bo na drugim końcu ma dwie łapki które wchodzą w zderzak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinL Opublikowano 12 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2021 Ściągałem zderzak i mam teraz błąd radarów. Potrzebna kalibracja :/ Na przyszłość żeby tego uniknąć, to można jakoś temu zapobiec? Słyszałem, że auto musi być zamknięte i kluczyk dalej od auta. To prawda? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vvalery Opublikowano 14 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2021 Panowie możecie sprawdzić w audi connect czy macie informacje o lotach samolotów, rozkład jazdy pociągów i city events. U mnie to poznikało chociaż mam licencję do końca 2022. Z góry dzięki za info. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muskel1 Opublikowano 15 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2021 21 godzin temu, vvalery napisał: Panowie możecie sprawdzić w audi connect czy macie informacje o lotach samolotów, rozkład jazdy pociągów i city events. U mnie to poznikało chociaż mam licencję do końca 2022. Z góry dzięki za info. Moja niestety wygasła więc nie pomogę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vvalery Opublikowano 15 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2021 (edytowane) 7 godzin temu, Muskel1 napisał: Moja niestety wygasła więc nie pomogę. Dzięki Muskel za zainteresowanie. Może ktoś będzie miał ważną ? Zauważyłem, ze w terminach ważności licencji wszystkie nazwy np. pogoda są pisane normalnie tylko w tych trzech po nazwie jest dopisek _V3. Coś tu nie gra.☹️ Edytowane 15 Sierpnia 2021 przez vvalery Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sowiq Opublikowano 16 Sierpnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2021 W dniu 15.08.2021 o 12:35, vvalery napisał: Dzięki Muskel za zainteresowanie. Może ktoś będzie miał ważną ? Zauważyłem, ze w terminach ważności licencji wszystkie nazwy np. pogoda są pisane normalnie tylko w tych trzech po nazwie jest dopisek _V3. Coś tu nie gra.☹️ Dzwoń od razu na infolinię. Wbrew pozorom działa to bardzo sprawnie, a ludzie po drugiej stronie są ogarnięci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muskel1 Opublikowano 17 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2021 W dniu 15.08.2021 o 12:35, vvalery napisał: Zauważyłem, ze w terminach ważności licencji wszystkie nazwy np. pogoda są pisane normalnie tylko w tych trzech po nazwie jest dopisek _V3. Coś tu nie gra.☹️ W ustawieniach mmi w menu jest możliwość wyłączenia modułu danych. Wyłącz go i włącz ponownie. Może się coś zawiesiło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vvalery Opublikowano 17 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2021 (edytowane) 1 godzinę temu, Muskel1 napisał: W ustawieniach mmi w menu jest możliwość wyłączenia modułu danych. Wyłącz go i włącz ponownie. Może się coś zawiesiło. Spróbuję, bo reset mmi nic nie dał. Jak to nie pomoże to jak pisał sowiq będę molestował infolinię. Edytowane 17 Sierpnia 2021 przez vvalery Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Onkel Opublikowano 17 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2021 Panowie lejecie do siebie olej 0W30 czy 5w30? Do tej pory w ASO miałem 5W ale teraz polecają 0W Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 17 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2021 Jaki motor ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Onkel Opublikowano 17 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2021 7 minut temu, Dev napisał: Jaki motor ? 2.0 TDI 150 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vvalery Opublikowano 17 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2021 (edytowane) 3 godziny temu, Onkel napisał: Panowie lejecie do siebie olej 0W30 czy 5w30? Do tej pory w ASO miałem 5W ale teraz polecają 0W Tak bo u nas mrozy i zimy są za***iste. Przestań słuchać tego eko bełkotu bo już się żygać tym chce. Całe życie lałem 5W30 i to do diesla a teraz do benzyny. Przeżyłem parę aut z tym olejem i co i nic. Edytowane 17 Sierpnia 2021 przez vvalery Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szarlej Opublikowano 18 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2021 Need help dla nowicjusza ? mam A4 b9 2018 rok. Nie mogę do końca sparować samochodu z aplikacją MyAudi. W samochodzie nie ma karty SIM w schowku, w aplikacji na telefonie założyłem już konto i zalogowałem się w MMI connect jako główny użytkownik... Co powinienem jeszcze zrobić? W ASO mówią, że muszę do nich podjechać bo muszą przeprowadzić weryfikację z poziomu salonu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muskel1 Opublikowano 19 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2021 ASO musi potwierdzić, że Ty jesteś właścicielem, dopiero wtedy będzie zweryfikowane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mycha1236 Opublikowano 20 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2021 W dniu 19.08.2021 o 08:10, Muskel1 napisał: ASO musi potwierdzić, że Ty jesteś właścicielem, dopiero wtedy będzie zweryfikowane. Tylko wizyta osobista Aso ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muskel1 Opublikowano 20 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2021 Raczej tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Onkel Opublikowano 21 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2021 Gdyby komuś po montażu dwóch gniazd USB i aktywacji ASI działało tylko AndroidAuto to trzeba zmienić kodowanie 5F byte 19 na wartości C4. Teraz wszystko działa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi