Wihajster Opublikowano 6 Marca 2007 Opublikowano 6 Marca 2007 No ładnie widzę, ze szukać niezadowolonych ze zlotu to ja tutaj nie znajdę. ja jestem nie zadowolony bo za mało wypilem :twisted:
miron78 Opublikowano 6 Marca 2007 Opublikowano 6 Marca 2007 P.S Pozdrowienia dla Lookiera , co zna Wujka Staszka , Mistrza ciętej riposty."Zamknij morde , zamknij morde" tak, tak - dołączam sie do pozdrowień
Lukas Opublikowano 6 Marca 2007 Opublikowano 6 Marca 2007 No ladnie to my sobie juz o 19 jak siedzielismy na basenach w Golebiewskim myslelismy o tej kielbie z grilla a tu ciach i sprinter zjadl
Wihajster Opublikowano 6 Marca 2007 Opublikowano 6 Marca 2007 a tu ciach i sprinter zjadl to dlatego chodzil tak ocieżale
Gość dino Opublikowano 6 Marca 2007 Opublikowano 6 Marca 2007 No ładnie widzę, ze szukać niezadowolonych ze zlotu to ja tutaj nie znajdę. ja jestem nie zadowolony bo za mało wypilem :twisted: dzięki :smile: czuje sie o dużo lepiej, jak się uda to na następnym wypijesz "więcej", przywiozę Ci dobrego zawodnika
wit.s Opublikowano 6 Marca 2007 Opublikowano 6 Marca 2007 powiedziałbym, że różowe, wilgotne, ciepłe... poziek, nie bądź rasistą :twisted: Dobrze że Łukasz ma zakaz wejścia na forum ...i niech tak zostanie :twisted: ja jestem nie zadowolony bo za mało wypilem quattro mu się zamarzyło :biggrin: No, słuchajta - a nie czas załążyć wątek z hitowymi tekstami ze zlotu
Lukas Opublikowano 6 Marca 2007 Opublikowano 6 Marca 2007 no jelsi chodzi o identyfikator lustrator to mi moj gdzies wcielo ale za to na dworze znalazlem identyfikator Murzyna, no ale z kojarzenim mojej geby to tez chyab niktr problemu nie mial :eek: Do dzisiejszego dnia nie wiem kto mi kielbe zjadł z grilla nie tylko Ty jeden :twisted: Moja tez sie gdzieś zapodziała :twisted: Ja se wrzuciłem dwie, a co ! do tego sie podłączam i jutro pisze pismo do nich a ja tam porządnie kaszaneczke winkiem grzanym oblałem czyz bys lubil czarne,i wilgotne no i latwe :biggrin: cos widze ze ktos tu pije do Murzyna buahahahahha
MAx Opublikowano 6 Marca 2007 Autor Opublikowano 6 Marca 2007 no jelsi chodzi o identyfikator lustrator to mi moj gdzies wcielo ale za to na dworze znalazlem identyfikator Murzyna, no ale z kojarzenim mojej geby to tez chyab niktr problemu nie mial :eek: Do dzisiejszego dnia nie wiem kto mi kielbe zjadł z grilla nie tylko Ty jeden :twisted: Moja tez sie gdzieś zapodziała :twisted: Ja se wrzuciłem dwie, a co ! do tego sie podłączam i jutro pisze pismo do nich a ja tam porządnie kaszaneczke winkiem grzanym oblałem czyz bys lubil czarne,i wilgotne no i latwe :biggrin: cos widze ze ktos tu pije do Murzyna buahahahahha ale tam nei ma nic o wygolonych :biggrin:
Lukas Opublikowano 6 Marca 2007 Opublikowano 6 Marca 2007 no jelsi chodzi o identyfikator lustrator to mi moj gdzies wcielo ale za to na dworze znalazlem identyfikator Murzyna, no ale z kojarzenim mojej geby to tez chyab niktr problemu nie mial :eek: Do dzisiejszego dnia nie wiem kto mi kielbe zjadł z grilla nie tylko Ty jeden :twisted: Moja tez sie gdzieś zapodziała :twisted: Ja se wrzuciłem dwie, a co ! do tego sie podłączam i jutro pisze pismo do nich a ja tam porządnie kaszaneczke winkiem grzanym oblałem czyz bys lubil czarne,i wilgotne no i latwe :biggrin: cos widze ze ktos tu pije do Murzyna buahahahahha ale tam nei ma nic o wygolonych :biggrin: wazne ze jest czarne i wilgotne a wlosy moze mu odrosna na nastepny zlot
Wihajster Opublikowano 6 Marca 2007 Opublikowano 6 Marca 2007 wazne ze jest czarne i wilgotne a wlosy moze mu odrosna na nastepny zlot jakos nie moge sobie wyobrazic Murzyna we włosach
Gość Iceman Opublikowano 6 Marca 2007 Opublikowano 6 Marca 2007 wazne ze jest czarne i wilgotne a wlosy moze mu odrosna na nastepny zlot jakos nie moge sobie wyobrazic Murzyna we włosach dokładnie moze murzyn da jakieś fotki z włosami
MAx Opublikowano 6 Marca 2007 Autor Opublikowano 6 Marca 2007 no jelsi chodzi o identyfikator lustrator to mi moj gdzies wcielo ale za to na dworze znalazlem identyfikator Murzyna, no ale z kojarzenim mojej geby to tez chyab niktr problemu nie mial :eek: Do dzisiejszego dnia nie wiem kto mi kielbe zjadł z grilla nie tylko Ty jeden :twisted: Moja tez sie gdzieś zapodziała :twisted: Ja se wrzuciłem dwie, a co ! do tego sie podłączam i jutro pisze pismo do nich a ja tam porządnie kaszaneczke winkiem grzanym oblałem czyz bys lubil czarne,i wilgotne no i latwe :biggrin: cos widze ze ktos tu pije do Murzyna buahahahahha ale tam nei ma nic o wygolonych :biggrin: wazne ze jest czarne i wilgotne a wlosy moze mu odrosna na nastepny zlot moze z wrazen po zlocie owlosieje :biggrin:
Lukas Opublikowano 6 Marca 2007 Opublikowano 6 Marca 2007 no jelsi chodzi o identyfikator lustrator to mi moj gdzies wcielo ale za to na dworze znalazlem identyfikator Murzyna, no ale z kojarzenim mojej geby to tez chyab niktr problemu nie mial :eek: Do dzisiejszego dnia nie wiem kto mi kielbe zjadł z grilla nie tylko Ty jeden :twisted: Moja tez sie gdzieś zapodziała :twisted: Ja se wrzuciłem dwie, a co ! do tego sie podłączam i jutro pisze pismo do nich a ja tam porządnie kaszaneczke winkiem grzanym oblałem czyz bys lubil czarne,i wilgotne no i latwe :biggrin: cos widze ze ktos tu pije do Murzyna buahahahahha ale tam nei ma nic o wygolonych :biggrin: wazne ze jest czarne i wilgotne a wlosy moze mu odrosna na nastepny zlot moze z wrazen po zlocie owlosieje :biggrin: nie ma mowy ale jest jedno fajne zjdecie jak Murzynka po glowie oklepuja Poziek z ono
Gość MorgothDBMA Opublikowano 6 Marca 2007 Opublikowano 6 Marca 2007 też mam to zdjęcie...... w albumie na necie :twisted:
MAx Opublikowano 6 Marca 2007 Autor Opublikowano 6 Marca 2007 no jelsi chodzi o identyfikator lustrator to mi moj gdzies wcielo ale za to na dworze znalazlem identyfikator Murzyna, no ale z kojarzenim mojej geby to tez chyab niktr problemu nie mial :eek: Do dzisiejszego dnia nie wiem kto mi kielbe zjadł z grilla nie tylko Ty jeden :twisted: Moja tez sie gdzieś zapodziała :twisted: Ja se wrzuciłem dwie, a co ! do tego sie podłączam i jutro pisze pismo do nich a ja tam porządnie kaszaneczke winkiem grzanym oblałem czyz bys lubil czarne,i wilgotne no i latwe :biggrin: cos widze ze ktos tu pije do Murzyna buahahahahha ale tam nei ma nic o wygolonych :biggrin: wazne ze jest czarne i wilgotne a wlosy moze mu odrosna na nastepny zlot moze z wrazen po zlocie owlosieje :biggrin: nie ma mowy ale jest jedno fajne zjdecie jak Murzynka po glowie oklepuja Poziek z ono Lukas, Poziek nie oklepuje Murzyna tylko sprwadza czy cebule puscily pierwsze pnacza
talib1990 Opublikowano 6 Marca 2007 Opublikowano 6 Marca 2007 piotr1602 napisał/a: ja jestem nie zadowolony bo za mało wypilem :twisted: Piotr, nie załamuj mnie, bo jak sobie przypomę sobotnią noc to mnie znowu głowa zaczyna boleć Bryniu.. to ty chyba mnie nie widziałaś jak wyglądałem w sobote rano :redface: :redface: masakra mnie łeb napier....
Lukas Opublikowano 6 Marca 2007 Opublikowano 6 Marca 2007 no jelsi chodzi o identyfikator lustrator to mi moj gdzies wcielo ale za to na dworze znalazlem identyfikator Murzyna, no ale z kojarzenim mojej geby to tez chyab niktr problemu nie mial :eek: Do dzisiejszego dnia nie wiem kto mi kielbe zjadł z grilla nie tylko Ty jeden :twisted: Moja tez sie gdzieś zapodziała :twisted: Ja se wrzuciłem dwie, a co ! do tego sie podłączam i jutro pisze pismo do nich a ja tam porządnie kaszaneczke winkiem grzanym oblałem czyz bys lubil czarne,i wilgotne no i latwe :biggrin: cos widze ze ktos tu pije do Murzyna buahahahahha ale tam nei ma nic o wygolonych :biggrin: wazne ze jest czarne i wilgotne a wlosy moze mu odrosna na nastepny zlot moze z wrazen po zlocie owlosieje :biggrin: nie ma mowy ale jest jedno fajne zjdecie jak Murzynka po glowie oklepuja Poziek z ono Lukas, Poziek nie oklepuje Murzyna tylko sprwadza czy cebule puscily pierwsze pnacza a ja myslalem ze to jakies cudowne uzdrowienie dla tych cebulek a tu byl test
MAx Opublikowano 6 Marca 2007 Autor Opublikowano 6 Marca 2007 no jelsi chodzi o identyfikator lustrator to mi moj gdzies wcielo ale za to na dworze znalazlem identyfikator Murzyna, no ale z kojarzenim mojej geby to tez chyab niktr problemu nie mial :eek: Do dzisiejszego dnia nie wiem kto mi kielbe zjadł z grilla nie tylko Ty jeden :twisted: Moja tez sie gdzieś zapodziała :twisted: Ja se wrzuciłem dwie, a co ! do tego sie podłączam i jutro pisze pismo do nich a ja tam porządnie kaszaneczke winkiem grzanym oblałem czyz bys lubil czarne,i wilgotne no i latwe :biggrin: cos widze ze ktos tu pije do Murzyna buahahahahha ale tam nei ma nic o wygolonych :biggrin: wazne ze jest czarne i wilgotne a wlosy moze mu odrosna na nastepny zlot moze z wrazen po zlocie owlosieje :biggrin: nie ma mowy ale jest jedno fajne zjdecie jak Murzynka po glowie oklepuja Poziek z ono Lukas, Poziek nie oklepuje Murzyna tylko sprwadza czy cebule puscily pierwsze pnacza a ja myslalem ze to jakies cudowne uzdrowienie dla tych cebulek a tu byl test no bo to byl test - cudownego uzdrowienia tylko ze golym okiem nie dalo sie nic stwierdzic na zlocie, moze za wczesnie czy cóś. Dobrze by bylo jak facet sie pochwalil, zapodal jakos fote-moze jakies makro
Lukas Opublikowano 6 Marca 2007 Opublikowano 6 Marca 2007 no jelsi chodzi o identyfikator lustrator to mi moj gdzies wcielo ale za to na dworze znalazlem identyfikator Murzyna, no ale z kojarzenim mojej geby to tez chyab niktr problemu nie mial :eek: Do dzisiejszego dnia nie wiem kto mi kielbe zjadł z grilla nie tylko Ty jeden :twisted: Moja tez sie gdzieś zapodziała :twisted: Ja se wrzuciłem dwie, a co ! do tego sie podłączam i jutro pisze pismo do nich a ja tam porządnie kaszaneczke winkiem grzanym oblałem czyz bys lubil czarne,i wilgotne no i latwe :biggrin: cos widze ze ktos tu pije do Murzyna buahahahahha ale tam nei ma nic o wygolonych :biggrin: wazne ze jest czarne i wilgotne a wlosy moze mu odrosna na nastepny zlot moze z wrazen po zlocie owlosieje :biggrin: nie ma mowy ale jest jedno fajne zjdecie jak Murzynka po glowie oklepuja Poziek z ono Lukas, Poziek nie oklepuje Murzyna tylko sprwadza czy cebule puscily pierwsze pnacza a ja myslalem ze to jakies cudowne uzdrowienie dla tych cebulek a tu byl test no bo to byl test - cudownego uzdrowienia tylko ze golym okiem nie dalo sie nic stwierdzic na zlocie, moze za wczesnie czy cóś. Dobrze by bylo jak facet sie pochwalil, zapodal jakos fote-moze jakies makro murzynek machnie zdjecie z technikum a tam afro na glowie
Rekomendowane odpowiedzi