MAx Opublikowano 5 Marca 2007 Autor Opublikowano 5 Marca 2007 , no i za chrapanie :biggrin: nie chrapałeś.. ale następnym razem trzymaj sie mocniej łóżka aby z niego nie spaść bo inauguracyjny koncert dalem noc wczesniej no ale kto pozno przyjzdza ten sam sobie szkodzi natomiast z lozka rypalem co noc :biggrin:
Gość Iceman Opublikowano 5 Marca 2007 Opublikowano 5 Marca 2007 tył zaliczyłe totalńa glebe i ani w lewo ani w prawo tylko demontaż na ulicy i wymiana dobrze ze mam eske w warsztacie i wymontowałem amorek i po temacie jutro zamawiam nowe gwinty te wytrzymały 2 lata :biggrin: [ Dodano: 04-03-2007, 23:51 ] no to dotarłem ale z przygodami na ekspresówce do Wrocławia przy 250 km/h straciłem antenę cb po wjeżdzie do Koszalina urwał się amortyzator po wymianie na ulicy jestem w reszcie w domu wrażenia ze spotu ogólnie super ludzie i impreza pozdrawiam wszystkich Ice czy ja dobrze rozumiem, że wozisz ze soba zapasowe amorki :twisted: :eek: byłem 500 m od domu jak sie zglebowałem i zauważyłeś że Ci auto spadło na glebe ja myślałem że już wcześniej nie masz amorów :twisted: ha ha ha ..................
Lukas Opublikowano 5 Marca 2007 Opublikowano 5 Marca 2007 icemankoszalin, nie ma to tamto twoj RS przyciagal wzrok :eek: ważne ze jakos zalecieliscie nad ta wode na nastepny zlot bedziecie mieli blizej :biggrin:
Gość Iceman Opublikowano 5 Marca 2007 Opublikowano 5 Marca 2007 icemankoszalin, nie ma to tamto twoj RS przyciagal wzrok :eek: ważne ze jakos zalecieliscie nad ta wode na nastepny zlot bedziecie mieli blizej :biggrin: dokładnie to gdzie nastepny?????
Lukas Opublikowano 5 Marca 2007 Opublikowano 5 Marca 2007 no jak gdzie u Ciebie slyszalem ze masz spory lokal blisko plazy :biggrin:
Gość Keżor Opublikowano 5 Marca 2007 Opublikowano 5 Marca 2007 no jak gdzie u Ciebie slyszalem ze masz spory lokal blisko plazy ja jestem kontent :twisted:
skubidubi Opublikowano 5 Marca 2007 Opublikowano 5 Marca 2007 Dla mnie rewelka - szkoda że dopadło nie choróbsko i nie mogłem rozwinąć skrzydeł :biggrin: a plany miałem ambitne, w piątek myślałem że zdezynfekuje się i jakoś będzie.... a propo powrotu to jechałem sobie turystycznie a po tym wypadku laguna&corsa w okolicach cz-wy ... wręcz ślamazarnie - do dziś mam ten widok przed sobą .... :confused:
Gość Iceman Opublikowano 5 Marca 2007 Opublikowano 5 Marca 2007 no jak gdzie u Ciebie slyszalem ze masz spory lokal blisko plazy :biggrin: nie nie niema takich parkingów na tyle audiczek nad morzem :biggrin:
Gość Murzyn Opublikowano 5 Marca 2007 Opublikowano 5 Marca 2007 nie nie niema takich parkingów na tyle audiczek nad morzem heh, obawiam sie ze w lecie bedzie potrzebny 2 razy wiekszy parking
Wihajster Opublikowano 5 Marca 2007 Opublikowano 5 Marca 2007 heh, obawiam sie ze w lecie bedzie potrzebny 2 razy wiekszy parking po co nam parking??mało to miejsca na plaży :twisted:
poziek Opublikowano 5 Marca 2007 Opublikowano 5 Marca 2007 a nie da się załatwić pozwolenia wjazdu na plażę tak nad samą wodę to byłby dopiero KOKS :twisted:
Gość Iceman Opublikowano 5 Marca 2007 Opublikowano 5 Marca 2007 da sie załatwic tylko to klub a4 a nie q7 :biggrin: :biggrin: [ Dodano: 05-03-2007, 15:44 ] nie nie niema takich parkingów na tyle audiczek nad morzem heh, obawiam sie ze w lecie bedzie potrzebny 2 razy wiekszy parking dokładnie ale nie 2 a 3 razy wiekszy :biggrin:
Gość Murzyn Opublikowano 5 Marca 2007 Opublikowano 5 Marca 2007 mało to miejsca na plaży nie kazdy ma Q zeby po wydmach zapierdzielac tak powaznie to mozna sie zaczac zastanawiac nad miejscem i czasem kolejnego spotu
poziek Opublikowano 5 Marca 2007 Opublikowano 5 Marca 2007 Q7 zostało bardzo skutecznie wyleczone, co juz niedługo bedzie opisane w wątku o killach :twisted: :twisted: :twisted:
MAx Opublikowano 5 Marca 2007 Autor Opublikowano 5 Marca 2007 a po tym wypadku laguna&corsa w okolicach cz-wy ... wręcz ślamazarnie - do dziś mam ten widok przed sobą .... jak wracalem to slyszalem o jakims smiertelnym dzwonie w RMF na A1 kolo cz-wy i zaczolem sie troche martwic
Wihajster Opublikowano 5 Marca 2007 Opublikowano 5 Marca 2007 jak wracalem to slyszalem o jakims smiertelnym dzwonie w RMF na A1 kolo cz-wy i zaczolem sie troche martwic na szczescie to nikt z naszych
poziek Opublikowano 5 Marca 2007 Opublikowano 5 Marca 2007 na szczescie to nikt z naszych nad NASZYMI było baczenie z GÓRY już w sobote :twisted:
Wihajster Opublikowano 5 Marca 2007 Opublikowano 5 Marca 2007 nad NASZYMI było baczenie z GÓRY już w sobote zgadzam sie bo jak inaczej nazwac przejazd na stopie przy 160
Gość Murzyn Opublikowano 5 Marca 2007 Opublikowano 5 Marca 2007 nad NASZYMI było baczenie z GÓRY już w sobote oj to napewno.... 2 pozytywna wiadomosc ze jednak nie spalilem klockow....powinni robic wieksze te znaki Q7 zostało bardzo skutecznie wyleczone, co juz niedługo bedzie opisane w wątku o killach o tym ciezko zapomniec....dostal killa x6 - nawet adas ostatecznie go objechal. na nastepny zlot kazdy bedzie mial obowiazek zakupu CB - cos pieknego jechac taka kolumna i jeszcze robic szydere z wszystkiego co sie rusza
Wihajster Opublikowano 5 Marca 2007 Opublikowano 5 Marca 2007 powinni robic wieksze te znaki a najlepiej swiecace i migajace w nocy
Rekomendowane odpowiedzi