cichy78 Opublikowano 17 Stycznia 2009 Opublikowano 17 Stycznia 2009 Witam Czy jest jakaś różnica w przegubach zew pomiędzy manu a automatem ?? Muszę dobierać po vin czy można kupić coś na allegro do B5 1,8 z ABS ?? I czy jest jakaś różnica w rocznikach?? Ja mam 96r a z vin wychodzi 97r. nazywaj poprawnie temat !!
Sztomel Opublikowano 20 Stycznia 2009 Opublikowano 20 Stycznia 2009 nie ma różnicy czy manual czy automat i nie ma różnicy pomiędzy rokiem produkcji a rokiem modelowym gdyż Ty musisz dobrać przegub do Twojego auta nie po roku produkcji tylko roku modelowym.
cichy78 Opublikowano 22 Stycznia 2009 Autor Opublikowano 22 Stycznia 2009 nie ma różnicy czy manual czy automat i nie ma różnicy pomiędzy rokiem produkcji a rokiem modelowym gdyż Ty musisz dobrać przegub do Twojego auta nie po roku produkcji tylko roku modelowym. z tego wynika że najlepiej po vin.... ,chyba że coś z tego masła maślanego źle zrozumiałem??
TOM77 Opublikowano 22 Stycznia 2009 Opublikowano 22 Stycznia 2009 nie ma różnicy czy manual czy automat i nie ma różnicy pomiędzy rokiem produkcji a rokiem modelowym gdyż Ty musisz dobrać przegub do Twojego auta nie po roku produkcji tylko roku modelowym. z tego wynika że najlepiej po vin.... ,chyba że coś z tego masła maślanego źle zrozumiałem?? Kolega może trochę to zagmatwał, ale potwierdzę, że nie ma różnicy. Przeguby są takie same, zarówno w manualnej jak i automatycznej skrzyni biegów. Podam przykładowy nr zamiennika Lobro kpl. przegubu zewnętrznego 301955, takiego możesz szukać Pozdrawiam
kepasa Opublikowano 26 Stycznia 2009 Opublikowano 26 Stycznia 2009 lepiej sprawdź w serwisie po VIN-ie, do mnie np. nie wystepują zamienniki tysiak kosztuje jeden przegub...
Wąski Opublikowano 26 Stycznia 2009 Opublikowano 26 Stycznia 2009 lepiej sprawdź w serwisie po VIN-ie, do mnie np. nie wystepują zamienniki tysiak kosztuje jeden przegub... 1 tyś.ale do B6 do którego nie ma zamiennika
domelq Opublikowano 27 Stycznia 2009 Opublikowano 27 Stycznia 2009 myślę, że nie powinno być różnicy, ale lepiej sprawdzić
spetsnaz Opublikowano 27 Stycznia 2009 Opublikowano 27 Stycznia 2009 lepiej sprawdź w serwisie po VIN-ie, do mnie np. nie wystepują zamienniki tysiak kosztuje jeden przegub... Do APU nie występują zamienniki?? Masz przegub 38 zębami??
Rekomendowane odpowiedzi