Skocz do zawartości
IGNOROWANY

B7 2.0T QUATTRO avant/sline/manual/szyber/bix/rnse/bose/avus/ulter

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nowe lampki które zakupiłes polataja 4miesiace i śmietnik :), miałem je xD

Opublikowano
11 godzin temu, MilUl napisał:

Potwierdzam, po dwóch kompletach szybko się z nich wyleczyłem :) Kupiłem ori i świecą o niebo ładniej już ponad pół roku :D

Opublikowano

Panowie nie kombinujcie z tymi wieloledowymi chińczykami.

Po kilku miesiącach każda pada a potrafią też przepalić listwę lampek rejestracji.

Tak jak pisałem w innym wątku jedyne sensowne rozwiązanie to 2 ledowe lampki na diodach Osram 10W + odrębna wiązka z rezystorami wpinana w ori wiązkę z tyłu klapy bagażnika.

U mnie zestaw chodzi ponad rok.

https://allegro.pl/podswietlanie-lampki-led-audi-a4-b7-led-osram-10w-i7209592956.html

Pozdrawiam

• Pomoc techniczna 1
Opublikowano
Godzinę temu, black4 napisał:

Panowie nie kombinujcie z tymi wieloledowymi chińczykami.

Po kilku miesiącach każda pada a potrafią też przepalić listwę lampek rejestracji.

Tak jak pisałem w innym wątku jedyne sensowne rozwiązanie to 2 ledowe lampki na diodach Osram 10W + odrębna wiązka z rezystorami wpinana w ori wiązkę z tyłu klapy bagażnika.

U mnie zestaw chodzi ponad rok.

https://allegro.pl/podswietlanie-lampki-led-audi-a4-b7-led-osram-10w-i7209592956.html

Pozdrawiam

Masz jak to świeci nocą? Bo ja mam takie co koledzy wyżej i jedna ma inny kolor :D Na dodatek zardzewiała, bo nie ma dobrej szczelności.

Opublikowano

No nic; nie spodziewałem się po nich jakiegoś dożywocia na aucie także jak padną wskoczą zapewne te co podrzucił @black4

Opublikowano

Witajcie,

Zdjęć nie mam ale świeca świetnie. No i nie ma festynu jak przy tych wieloledowych chinolach które widać z daleka ?

Pozdrawiam

Opublikowano

Ja kupiłem nowe wkłady i żarówki LED płytkowe, super oświetla, kolor moc itd. i przede wszystkim brak dyskoteki na ziemi.

Wieczorem wrzucę w post zdjęcia, te całościowe to lipa aż miło, nie dość, że świeci jakbyś potrzebował mijania z tyłu? to jeszcze oślepiają jak stoisz za takim delikwentem.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

Zawsze miałem chcice na tą gałę i jest :decayed: chyba z S4 B8 ale nie jestem pewien do końca  :eusathink:

stan może nie igła ale i tak cieszy ?

IMG_20181020_130817.jpg

IMG_20181020_133034.jpg

IMG_20181020_133133.jpg

Edytowane przez qruku
Opublikowano

Gałka pierwsza klasa ?

A tutaj w dziale sprzedam masz identyczną:

?

Opublikowano
10 minut temu, Gremlin0209 napisał:

Gałka pierwsza klasa ?

A tutaj w dziale sprzedam masz identyczną:

?

o widzisz :hi:

hehe tylko ja kupiłem za stówke na alledrogo bo ktoś raczej nie wiedział co sprzedaje ??

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano (edytowane)

Witam,

chwilowo A4 dostało wolne od modów bo trzeba się było zaopiekować nowym członkiem w rodzinie.  Eska kupiona w celach kolekcjonerskich i w takim stanie poszukiwana (wspólny projekcik z Tatą po takim tam moim delikatnym lobby ?).

No i po wielu miesiącach poszukiwań udało się kupić coś sensownego. Jedna z kilkuset sztuk jakie wyprodukowano w polifcie w manualu. Cała w oryginale z wyczerpaną chyba listą dodatków jak na tamte czasy (m.in. podgrzewana kierownica, podgrzewana przednia szyba, fotele sporty Recaro - dodatkowo wersja 4 osobowa z rozkładaną elektrycznie tylną kanapą, webasto, solar dach, pamięć foteli, czujnik deszczu, bixy, fotochromy, podwójne szyby  i mnóstwem innych gadżetów).

Piec całe szczęście nie widział LPG i chodzi jak złoto.

Plany: oponki zimowe na obecne avusy, na lato ori 20' Multispoke'i, regeneracja i malowanie zacisków.

Przy okazji podziękowania dla  @czaki22 za wsparcie elektroniczne :hi:, @dzik wiadomo za co :hi:  oraz studio Detailking Tarnów za profi poniższą robotę :hi:

D.JPGE.JPG

AA.JPG

G.JPGF.JPG

Z.JPG

M.JPGL.JPGK.JPGJ.JPGI.JPGH.JPGA.JPGN.JPG

Y.JPGW.JPGU.JPGT.JPGS.JPGR.JPGQ.JPGP.JPGO.JPG

D.JPGB.JPG

C.JPG

Edytowane przez qruku
  • Pomoc techniczna 1
Opublikowano

Piękna:oklasky:

Znajomy kilka lat temu też miał s8 w manualu... jazda bajka:buhaha:

• Pomoc techniczna 1
Opublikowano

No trafił Ci się rodzynek nie ma co :kox:  4.2 i manual, polift... bajka :naughty:  Jakieś plany ? 

• Pomoc techniczna 1
Opublikowano

Cudo! :)

• Pomoc techniczna 1
Opublikowano

ja pierdziu ale ona jest piękna!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• Pomoc techniczna 1
Opublikowano
W dniu 8.10.2018 o 20:26, MilUl napisał:

Mam te wieloledowe lampki w A2 i w A4. W A2 mają już ponad 3 lata... A jest to mój daily car.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Ło Panie. Klasa ! 
Gratuluję zakupu :)

btw. na bodajże drugiej stronie tematu opisałeś renowację swoich felg. Jak się trzyma klar na nich? Warto się pobawić w to? Moje zimówki też straszą, a za parę złotych można by je do porządku doprowadzić :D

Opublikowano
4 godziny temu, jolley napisał:

Ło Panie. Klasa ! 
Gratuluję zakupu :)

btw. na bodajże drugiej stronie tematu opisałeś renowację swoich felg. Jak się trzyma klar na nich? Warto się pobawić w to? Moje zimówki też straszą, a za parę złotych można by je do porządku doprowadzić :D

Oczywiście że warto. Jestem zadowolony, lakier trzyma się całkiem dobrze. Kasa śmiech a efekt warty zachodu. Działaj !??

• Pomoc techniczna 1
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Mod z kategorii nieplanowanych ?

Nowa przepustnica bo silnik miał ostatnio chorobę nierównej pracy i falujących obrotów.

IMG_20190210_094057.jpg

IMG_20190204_202123.jpg

IMG_20190204_202037.jpg

Opublikowano

A to co ze starą się stało??? Nie dało rady wysczyścić?????

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...