Dziczek1611 Opublikowano 16 Września 2017 Opublikowano 16 Września 2017 Szybkie pytanie czy w tłoczku środek ma sie obracać zmienilem wszystkie oringi i mam miekki pedal pojesdzilem 3 dni i jeszcze raz odpowietrzylem i dalej to samo
Dziczek1611 Opublikowano 18 Września 2017 Autor Opublikowano 18 Września 2017 Dev a środek tłoczka ma się obracać i jeszcze jedno pisałeś na innym temacie żeby odpowietrzyć w rekach a nie na jażmach ale nie znalazłem jak i czy dotyczy tylko tyłu czy przód też Dzieki
karaluch8 Opublikowano 18 Września 2017 Opublikowano 18 Września 2017 15 minut temu, Dev napisał: tylko tył A co powiesz dev na to że za każdym razem jak sie umorduje z tylnymi zaciskami, odpowietrze, wszystko igła stan, pedał twardy, hamuje za***iście. Po miesiącu czasu czuje że mi pedał troche zmiękł, znów odpowietrze tylne zaciski, powietrze z nieba i c**j k**wa po miesiącu znowu to samo no k**wa, idzie człowieka c**j szczelić. Nic nie cieknie, płyn zmieniony, a tu uj. Ah zapomniałem. Audi przewaga dzięki technice.
wyzyk83 Opublikowano 18 Września 2017 Opublikowano 18 Września 2017 jak jest dobrze zrobione nie ma prawa się nic takiego dziać powietrze samo się nie wytworzy w układzie
Dziczek1611 Opublikowano 19 Września 2017 Autor Opublikowano 19 Września 2017 23 godziny temu, Dev napisał: tylko tył ok super dzieki
karaluch8 Opublikowano 20 Września 2017 Opublikowano 20 Września 2017 W dniu 18.09.2017 o 22:35, Dev napisał: z którego zacisku idzie powietrze? Obydwoch. Plyn sie by gotowal? Juz nawet kola nie zdejmuje tylko klade sie pod auto odpowietrzam i po robocie.
Rekomendowane odpowiedzi