LUKASA4QUATTRO Opublikowano 21 Września 2017 Opublikowano 21 Września 2017 (edytowane) Witam wszystkich , Parę lat mnie tu nie było ale dzięki namową Pawła (KOSMITA) zawitałem z nowym zakupem i oczywiście nie mogąc być gorszy od Artura (ALIENS) się nim pochwalę Jest to AUDI A5 SPORTBACK 2.0TFSI QUATTRO S-LINE Wyposażenie : Kolor : BLUE RACE z palety AUDI EXCLUSIVE Za długo by pisać więc napiszę czego nie ma a nie ma WEBASTO Jak samochód wygląda widać na zdjęciach Z ciekawostek seria na hamowni wyszła 272KM a nie 252KM więc AUDI dziękuję za gratis Lakier na chwilę obecną jest zabezpieczony: Zabezpieczenie folią ochronną: •zderzak •reflektory •błotniki •maska •lusterka •progi •słupki boczne •wnęki klamek Zabezpieczenie powłoką ceramiczną: •lakier – Ceramic Pro Strong 9H •felgi – natryskowo nałożona powłoka Ceramic Pro Wheel&Caliper •plastiki — natryskowo nałożona powłoka Ceramic Pro Plastic •skóry — natryskowo nałożona powłoka Ceramic Pro Leather •szyby – powłoka hydrofobowa Ceramic Pro Rain Odnośnie modów gdybym "mógł" to bym wrzucił boxa co dałoby 322KM ale gwarancja niestety nie pozwala na żadne modyfikacje.....jak wszyscy wiedzą , kolejne co bym mógł zmienić to wydech może na milteka Non-resonated ale to przyszłościowo Swoich zdjęć jeszcze nie miałem czasu zrobić toteż mam nadzieję że nikt się nie obrazi że użyczyłem na potrzeby prezentacji Edytowane 21 Września 2017 przez LUKASA4QUATTRO
edraven Opublikowano 21 Września 2017 Opublikowano 21 Września 2017 Kolor łeb urywa!!! Gratulacje zakupu!!
LUKASA4QUATTRO Opublikowano 21 Września 2017 Autor Opublikowano 21 Września 2017 Dziękuje natomiast koloru to musisz mojej żonie pogratulować ona pomogła mi w wyborze
edraven Opublikowano 21 Września 2017 Opublikowano 21 Września 2017 A środek to jest pakiet "S" w A5? Czy zwyczajnie teraz s line ma takie emblematy na siedzeniach?
LUKASA4QUATTRO Opublikowano 21 Września 2017 Autor Opublikowano 21 Września 2017 edraven W środku jest również pakiet sline
Animal Opublikowano 22 Września 2017 Opublikowano 22 Września 2017 Przepiękna jest w tym kolorze Gratuluję!
black4 Opublikowano 22 Września 2017 Opublikowano 22 Września 2017 O Kolega z wakacyjnego zlotu się w końcu pojawił Raz jeszcze gratulacje nabytku! Konfiguracja killer no i ten kolor + fotele ;D Wpadnij kiedyś wreszcie na wtorkowego Spot-a Pozdrawiam
kamelus_ Opublikowano 22 Września 2017 Opublikowano 22 Września 2017 20 godzin temu, LUKASA4QUATTRO napisał: gdybym "mógł" to bym wrzucił boxa co dałoby 322KM ale gwarancja niestety nie pozwala No właśnie boxa zakłada się aby nie stracić gwarancji. Utrate masz jak będziesz grzebał bezpośrrdnio w sterowniku. Ja boxa wrzucam na wiosne ?
Bristol Opublikowano 23 Września 2017 Opublikowano 23 Września 2017 Ile dałeś za taką opcję? Strzelam... 270k. ? Piękna audiczka i tyle!
LUKASA4QUATTRO Opublikowano 23 Września 2017 Autor Opublikowano 23 Września 2017 O pieniądzach dżentelmeni nie rozmawiają ??
griga-st Opublikowano 24 Września 2017 Opublikowano 24 Września 2017 Kurde, ale ładny ten smerf. Jak by mnie było stać, to właśnie taki (znowuż) bym sobie wybrał. Gratulacje dla zony. Jaki ma symbol ten lakier?
LUKASA4QUATTRO Opublikowano 25 Września 2017 Autor Opublikowano 25 Września 2017 Niestety nie pamiętam symbolu tylko nazwę własną w palecie "blue race"
Bristol Opublikowano 25 Września 2017 Opublikowano 25 Września 2017 (edytowane) podobny do sepang blue pearl Edytowane 25 Września 2017 przez Bristol
Rekomendowane odpowiedzi