karaluch8 Opublikowano 14 Listopada 2017 Opublikowano 14 Listopada 2017 O kuźwa, 1200zł rozbój w biały dzień xddd ale żeś gościu ładnie popłynął z hajsem.
Kowi87 Opublikowano 14 Listopada 2017 Opublikowano 14 Listopada 2017 Ja 7 lat temu robiłem pompe na nowych częściach w nadarzynie, wszystkie nowe cześci wewnetrzne z AHH(11ki) płaciłem 1700zł z de/montażem i strojeniem, a róznica cenowa miedzy 11mm a 10mm jest dośc odczuwalna. Za pytaj co w tych 600zł było zawarte i poproś o zwrot starych czesci
Gwizdalsky Opublikowano 15 Listopada 2017 Autor Opublikowano 15 Listopada 2017 To tak. Części dostałem wszystkie wymienione. A filtr przed rozpadem pompy miał przejechane może 2 tysiące km. Trzeba się pilnować racja bo z pompa nie ma żartów
Dev Opublikowano 15 Listopada 2017 Opublikowano 15 Listopada 2017 20 minut temu, Gwizdalsky napisał: To tak. Części dostałem wszystkie wymienione. A filtr przed rozpadem pompy miał przejechane może 2 tysiące km. Trzeba się pilnować racja bo z pompa nie ma żartów teraz jest juz dobrze czy dalej lipa ?
Gwizdalsky Opublikowano 16 Listopada 2017 Autor Opublikowano 16 Listopada 2017 Teraz jest bajka. Pracuje równiutko. Zbiera się jak lambo i pali normalnie.
dj domin1 Opublikowano 16 Listopada 2017 Opublikowano 16 Listopada 2017 Nie no, nie spodziewał bym się aż takiej kwoty. Dość dużo według mnie. Dużo za dużo.
Rekomendowane odpowiedzi