Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Piłka ręczna - mężczyzn

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy są tu fani piłki ręcznej - ja jako były zawodnik oczwiście kibicuję naszym i mam nadziję że dzisiejszy mecz otworzy naszym drogę do ... złotego medalu.

Dziś oglądająć mecz Niemcy Dania można było odczyć przy 40-52 minucie że mecz jest ustawiony pod remis który eliminował naszych z dalszej gry ... wygrali duńczycy teraz nasi muszą wygrać.

Opublikowano

zobaczymy co nasi pokaza polska gora!!!

Opublikowano

bravo dania :good:.czekamy na naszych. :notworthy:

Opublikowano

Oglądam forum i zerkam na mecz.Jestem pełen obaw.Przeważnie jak ktoś nam zrobi przysługę to my sami tego nie umiemy wykorzystać.Obym się mylił.

Opublikowano

chiba będzie doopa ...

Opublikowano
:kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox:
Opublikowano

Ale jaja! Nasi WYGRALI :naughty:

Opublikowano

to była piękna akcja ... :oklaski: :oklaski: :oklaski:

Opublikowano

Wygrali i to w ostatniej sekundzie :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox:

Opublikowano

Na szczęście się pomyliłem. :good:

Opublikowano

POLSKA BIAŁO CZERWONI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ale nasi im pokazali :) :) :)

Opublikowano

ostatnia akcja zabiła normalnie ale ich wyruchali :kox: :kox:

Opublikowano
  • Autor

Rany ciśnienie mi podskoczyło bo w drugiej połowie nie mieli recepty na obronę Norweską, pomału pomału i bramka na sekundy przed gwizdkiem dała awans!!! szok jaka dramaturgia ... na minute przed końcem wchodzili Norwedzy 30 sek później Niemcy a na końciec liczy się tylko Polska

Opublikowano

Wenta: "panowie spokojnie mamy dużo czasu" (15 sek. przed końcem spotkania) :kox:

Ogólnie to zagrali słabo... I mieli dużego farta. :rolleyes:

Opublikowano

Grałem (jako obrotowy) w ręczną 8 lat (do końca ogólniaka), fakt, ze to szkolna drużyna ale troszkę mam pojęcie.Szkoły specjalizowały sie w szczypiorniaku.

Nie należała się Naszym wygrana. Szmal jak zwykle - poziom światowy. Gdyby chłopaki strzelili 50% tego co Szmal złapał .... kilka brameczek przewagi i zdrowe serca :) , a tak ? Dobrze że BÓG też grał kiedyś w szczypiorniaka i nie lubi ... Skandynawów :polew:

15 min przed końcem wyszedłem z domu, bo serducho sie juz "kupy" nie trzymało. Wyskok do knajpy na browara, 2 min. do końca, 2 bramy w plecy...

i po 120s CUD!!! CUD!!! CUD!!! , w knajpce (taka sportowa, dla kibiców) taki krzyk, ze mało szkła nie popękały.

Jak dla mnie dwa słowa :

KLĘKAJCIE NARODY !!!

Opublikowano
  • Autor

Wytknął bym parę błędów ale nie zagrali tak słobo poprostu styl obrony Norweskiej nam nie leży. Zabrakło przygotowania taktyki z zagrań na koło i wbiegnięć na koło skrzydłowych skoro w drugiej połowie dość skutecznie izolowali naszych rozgrywających. Ogólnie skrzydłowi nie pograli tak jak by mogli. W obronie nasi staneli na 6 metrzez z wysunięta "jedynką" może i słusznie bo Norwegowie idealnie mają opanowane dobrywanie do kołowego ... za to z 9m metra nam trochę dowalili (szczególnie bolą te po bloku).

Opublikowano

... za to z 9m metra nam trochę dowalili (szczególnie bolą te po bloku).

Strasznie mnie to wnerwiało.Prosty schemat. "Podsłona" od ich prawego skrzydłowego, Rzut lewego rozgrywajacego i brama.

Tyle, że ten skrzydłowy miał "daleko" do tej "podsłony" i na długo przed rzutem było wiadomo co się będzie działo. Mimo to Nasi nie mogli sobie z tym poradzić.

Szkoda, że półfinał z Chorwatami. Myśle, że to bedą mistrzowie świata

Opublikowano

aż popusciłem w końcówce :polew: