akjam Opublikowano 19 Stycznia 2012 Opublikowano 19 Stycznia 2012 Ogląda ktoś mecz? Horoor!!! Ostatnie sekundy! Cały mecz z tyłu a teraz Jedna bramka przewagi!...
akjam Opublikowano 19 Stycznia 2012 Opublikowano 19 Stycznia 2012 Jest wygrana!!!! :good: :good: Ale mecz cały czas do tyłu... Dopiero pod sam koniec większa skuteczność, lepsza obrona i ostatecznie są 2 punkty co będzie/może mieć znaczenie w kolejnej fazie rozgrywek! :kox: :kox:
danielo Opublikowano 19 Stycznia 2012 Opublikowano 19 Stycznia 2012 :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: Jutro żałoba w Danii :polew: :polew:
Gość Edyta Opublikowano 19 Stycznia 2012 Opublikowano 19 Stycznia 2012 no mecz naprawde facynujacy brawa dla naszych :oklaski:
Sqizzy Opublikowano 19 Stycznia 2012 Opublikowano 19 Stycznia 2012 Bodzio z emocji pilke z dyńki potraktował :>
Gość Edyta Opublikowano 19 Stycznia 2012 Opublikowano 19 Stycznia 2012 o tak dokladnie a dunczyk jak sie pultal :>
jacekm Opublikowano 19 Stycznia 2012 Opublikowano 19 Stycznia 2012 Na zywo oglądałem jak się utrzymywał wynik na poziomie -4. Musiałem wyjść z domu bo to nie na moje nerwy. Właśnie obejrzałem powtórkę już na spokojnie. Mecz rewelacja, zwłaszcza jak się kilka ładnych lat grało w ręczną i widzi się dokładnie co się dzieje na boisku
David Opublikowano 20 Stycznia 2012 Opublikowano 20 Stycznia 2012 siedze w danii juz prawie 5 lat wiec zwyciestwo z tymi ciotami bylo dla mnie bardzo wazne chlopaki mnie nie zawiedli ale nerwow mialem,a co sie naprzeklinalem
pepik Opublikowano 20 Stycznia 2012 Opublikowano 20 Stycznia 2012 Wczoraj był świetny mecz takich emocji próżno szukać w meczach piłki nożnej. Szacunek dla naszych grajków, myślę, że teraz już będą już grać na większym luzie i mogą zrobić dobry wynik. [br]Dopisany: 20 Styczeń 2012, 15:41_________________________________________________ Bodzio z emocji pilke z dyńki potraktował :> A to było za***iste
danielo Opublikowano 20 Stycznia 2012 Opublikowano 20 Stycznia 2012 Niech chłopaki wezmą rewanż na Szwedach i Macedończykach za poraszkę w zeszłym roku i będzie cacy :>
akjam Opublikowano 21 Stycznia 2012 Opublikowano 21 Stycznia 2012 Póki co to cieniutko ze Szwedami...
Kamillo5 Opublikowano 21 Stycznia 2012 Opublikowano 21 Stycznia 2012 11stoma bramkami do przerwy? nie pamietam kiedy był taki wynik na zawodach tej rangi. Serce mówi tak! rozum....
Rekomendowane odpowiedzi