jacekm Opublikowano 1 Lutego 2009 Opublikowano 1 Lutego 2009 Jest dobrze, bardzo dobrze :) Francuzi pokazali jak się gra z Chorwatami. Czapki z głów
Arkan_RS Opublikowano 1 Lutego 2009 Opublikowano 1 Lutego 2009 Tez kibicowałem francuzom bo jakos ta chorwacja mnie zaczeła denerwowac :>
fayera Opublikowano 1 Lutego 2009 Opublikowano 1 Lutego 2009 Teraz liczę na Francuzów ja też :evil: chorwaci nie mogli sie pogodzic z porazka-zalosni i narobili trzody.
Rafal_69 Opublikowano 1 Lutego 2009 Opublikowano 1 Lutego 2009 dokładnie. Ale na całe szczeście francuzi wygrali. Dzięki temu Francja i myśle, że cała Polska jest zadowolona
endriuu Opublikowano 1 Lutego 2009 Opublikowano 1 Lutego 2009 NO i mamy medal ... BRAWO!!! i życzę kolenych sukcesów ostanie mecze oglądało 7-8 milonów widzów, Kubicę raptem około 5 milionów Kubica i tak jest lepszy
GRazny Opublikowano 2 Lutego 2009 Opublikowano 2 Lutego 2009 NO i mamy medal ... BRAWO!!! i życzę kolenych sukcesów ostanie mecze oglądało 7-8 milonów widzów, Kubicę raptem około 5 milionów Kubica i tak jest lepszy
jarko Opublikowano 2 Lutego 2009 Opublikowano 2 Lutego 2009 NO i mamy medal ... BRAWO!!! i życzę kolenych sukcesów ostanie mecze oglądało 7-8 milonów widzów, Kubicę raptem około 5 milionów Kubica i tak jest lepszy prawie lepszy
fayera Opublikowano 2 Lutego 2009 Opublikowano 2 Lutego 2009 NO i mamy medal ... BRAWO!!! i życzę kolenych sukcesów ostanie mecze oglądało 7-8 milonów widzów, Kubicę raptem około 5 milionów Kubica i tak jest lepszy :polew: :tongue4:
fahrenheit Opublikowano 2 Lutego 2009 Opublikowano 2 Lutego 2009 Wenta: "panowie spokojnie mamy dużo czasu" (15 sek. przed końcem spotkania) nowa jednostka do systemu metrycznego 1 Wenta=15 sek.
Sqarek Opublikowano 2 Lutego 2009 Opublikowano 2 Lutego 2009 NO i mamy medal ... BRAWO!!! i życzę kolenych sukcesów ostanie mecze oglądało 7-8 milonów widzów, Kubicę raptem około 5 milionów Kubica i tak jest lepszy prawie lepszy A jak wiadomo prawie robi dużą różnicę
jarko Opublikowano 2 Lutego 2009 Opublikowano 2 Lutego 2009 NO i mamy medal ... BRAWO!!! i życzę kolenych sukcesów ostanie mecze oglądało 7-8 milonów widzów, Kubicę raptem około 5 milionów Kubica i tak jest lepszy prawie lepszy A jak wiadomo prawie robi dużą różnicę _________________________________________________ Ja jednak jestem pod wrażeniem Chorwatów... To co robią po przegranym finale...
Rafal_69 Opublikowano 2 Lutego 2009 Opublikowano 2 Lutego 2009 nowa jednostka do systemu metrycznego 1 Wenta=15 sek. :polew: dobre dobre
jacekm Opublikowano 2 Lutego 2009 Opublikowano 2 Lutego 2009 nowa jednostka do systemu metrycznego 1 Wenta=15 sek. :polew: dobre dobre Tak, tak a jeden Siudmiak to ok. 30 m
Rafal_69 Opublikowano 2 Lutego 2009 Opublikowano 2 Lutego 2009 nowa jednostka do systemu metrycznego 1 Wenta=15 sek. dobre dobre Tak, tak a jeden Siudmiak to ok. 30 m
adadur Opublikowano 3 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 3 Stycznia 2011 Panowie niedługo STARTUJEMY z MŚ 2011 jakieś typy ... wg mnie nasi medal przywiozą ... tylko jaki?
adadur Opublikowano 3 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 3 Stycznia 2011 srebro :gwizdanie: w statystykach lepiej wygląda ale ogólnie chyba to gorszenie niż brąz
Gość -makaveli- Opublikowano 4 Stycznia 2011 Opublikowano 4 Stycznia 2011 może i gorsze ale sama obecność w finale to już będzie sukces
Rekomendowane odpowiedzi