daglas Opublikowano 4 Lipca 2018 Autor Opublikowano 4 Lipca 2018 18 minut temu, black4 napisał: N75 jest ok. 5 cm na dół i w lewo od DV. https://www.audizine.com/forum/showthread.php/500264-N75-Valve-Location-for-AUDI-A4-2007-2-0T Proszę bardzo ;D N75 wiem gdzie jest tylko nie wiem jak sprawdzic
DarekS4 Opublikowano 5 Lipca 2018 Opublikowano 5 Lipca 2018 Po logach widać jak zapłon próbuje korygować. Jeżeli jest/była nieszczelność to log przepływomierza jest jak dla mnie osobiście bez sensu jeżeli nie masz go jak porównać z prawidłowo zadanym w całym zakresie. Dziwią mnie tylko nie równe korekty zapłonu. Sprawdź ten n75 i sprawdź jeszcze klapke od WG.
daglas Opublikowano 5 Lipca 2018 Autor Opublikowano 5 Lipca 2018 (edytowane) 1 godzinę temu, DarekS4 napisał: Po logach widać jak zapłon próbuje korygować. Jeżeli jest/była nieszczelność to log przepływomierza jest jak dla mnie osobiście bez sensu jeżeli nie masz go jak porównać z prawidłowo zadanym w całym zakresie. Dziwią mnie tylko nie równe korekty zapłonu. Sprawdź ten n75 i sprawdź jeszcze klapke od WG. Dalej w sumie nie wiem jak n75 sprawdzic, moge kupic drugi i zamienic. W jaki sposob sprawdzic klapke od wg ? Dp zdjac i zobaczyc czy normalnie siedzi ? Sztanga jezdzi wczoraj sprawdzalem Jakies tam korekty moze tez sa bo wtryski od s3 a to nie zestrojone Logi tez robilem zanim uszczelnilem caly uklad. Dvka moze dzis albo jutro bedzie to ja podmienie i zrobie jeszcze raz na szczelnym ukladzie Edytowane 5 Lipca 2018 przez daglas
daglas Opublikowano 8 Lipca 2018 Autor Opublikowano 8 Lipca 2018 (edytowane) Panowie, n75 wymieniony. Boost teraz mocno idzie w peaku 1,3 bara http://vaglogi.pl/log-002_033_230_55kqO.html http://vaglogi.pl/log-115_118_y7TA24J.html W 115 i 118 patrzcie w dolne tabelki bo pierwsze to błąd Edytowane 8 Lipca 2018 przez daglas
daglas Opublikowano 26 Lipca 2018 Autor Opublikowano 26 Lipca 2018 Mimo strasznego upalu dzisiaj atak na 300+ zakonczony powodzeniem dorzucam jeszcze mala produkcje mojej żonki z prac nad obecnym setupem Bardzo sie ciesze ze wszystko udalo sie zrobic samodzielnie, bardzo duza satysfakcja aczkolwiek kilka mocnych slow lecialo 4
HOLMATRO Opublikowano 26 Lipca 2018 Opublikowano 26 Lipca 2018 Graty Michał ! W końcu dopiąłeś swego jest magiczna bariera przekroczona
black4 Opublikowano 30 Lipca 2018 Opublikowano 30 Lipca 2018 Gratulacje Michał! Wynik wyszedł nawet lepszy niż planowałeś Satysfakcja musi być skoro tyle modów sam zdołałeś zrobić! B. fajnie filmik zrobiony Jak wrażenia z jazdy? Pozdrawiam
arek_cccp Opublikowano 30 Lipca 2018 Opublikowano 30 Lipca 2018 Gratulacje wyniku ! Ładna furmanka, co to za kwint KW siedzi, jak wrażenia z jadzy na nim na 19 ?
daglas Opublikowano 11 Sierpnia 2018 Autor Opublikowano 11 Sierpnia 2018 W dniu 30.07.2018 o 16:27, arek_cccp napisał: Gratulacje wyniku ! Ładna furmanka, co to za kwint KW siedzi, jak wrażenia z jadzy na nim na 19 ? Kw wariant 1 Jak wrazenia ? Hmmm, jezdziles kiedys taczką ? a tak serio juz sie przyzwyczailem i niema tragedii aczkolwiek na poczatku bylo mi twardo. Docelowo moze i tak przeskocze na 18 cali bo chce jakies lzejsze kolo
daglas Opublikowano 11 Sierpnia 2018 Autor Opublikowano 11 Sierpnia 2018 Milczenie nalezy przerwac... Nowe frukty Nowa kierka i gala
qruku Opublikowano 11 Sierpnia 2018 Opublikowano 11 Sierpnia 2018 (edytowane) Gałeczka fajna; z b8, a5 czy q3 ? Edytowane 11 Sierpnia 2018 przez qruku
daglas Opublikowano 11 Sierpnia 2018 Autor Opublikowano 11 Sierpnia 2018 Godzinę temu, qruku napisał: Gałeczka fajna; z b8, a5 czy q3 ? A5 bodajze
black4 Opublikowano 12 Sierpnia 2018 Opublikowano 12 Sierpnia 2018 Witajcie, Autko Michała oblookane na żywo, wyszło pięknie Kiera super się udała, gruba z bickami i mega gripem, no i gałeczka mistrzowstwo. A jak to teraz jeżdzi ! Pozdrawiam
daglas Opublikowano 12 Sierpnia 2018 Autor Opublikowano 12 Sierpnia 2018 Dzieki Maciek teraz jestem zadowolony z wozidla Jeszcze foteczka w towarzystwie @tomekrks 1
golden87 Opublikowano 13 Sierpnia 2018 Opublikowano 13 Sierpnia 2018 W dniu 11.08.2018 o 19:33, daglas napisał: Milczenie nalezy przerwac... Nowe frukty Nowa kierka i gala Wszystko elegancko Gratki modów na 300+ ? Ale powiem tak... Tak jak 4-ramienna kierownica nie podoba mi sie wcale, tak tutaj jeszcze usportowiona, wyglada moim zdaniem komicznie...
Mizur138 Opublikowano 13 Sierpnia 2018 Opublikowano 13 Sierpnia 2018 7 minut temu, golden87 napisał: Wszystko elegancko Gratki modów na 300+ ? Ale powiem tak... Tak jak 4-ramienna kierownica nie podoba mi sie wcale, tak tutaj jeszcze usportowiona, wyglada moim zdaniem komicznie... Tak samo uwazam z tymi kierownicami,mysle ze lepiej by wygladala S Line z B8 3 ramienna Ja mam taka i jestem mega zadowlony z wygladu oraz z tego jak super lezy w reakach,jedyny minus to multifunkcja nie chodzi w mojej wersji ale wystarczy zakupic taka sama z klawiszem MODE i wszystko chodzi
daglas Opublikowano 13 Sierpnia 2018 Autor Opublikowano 13 Sierpnia 2018 Panowie wszystko kwestia gustu, mi np sie ta kiera bardzo podoba, super lezy w rekach, niema porownania do serii. Kupilem ja za smieszne pieniadze wiec tymnie bardziej git. Co do kupowania kiery z multifunkcja zeby nie dzialala chyba mija sie troche z celem. Tym bardziej dla mnoe wnetrze a4 b7 jest stonowane bez zadnych udziwnien i kierownica jak powyzej mi osobiscie by nie pasowala i obawiam sie ze tej multifunkcji nie uruchomisz. Nie mniej kiera ladna.
Rekomendowane odpowiedzi