daglas Opublikowano 21 Marca 2019 Autor Opublikowano 21 Marca 2019 23 minuty temu, karol1981 napisał: Wyje bo te cycki wystające musisz skrócić o 1/3 i tedy Bedzie oki A no widzisz, tsk myslalem ze ludzie przycinaja. Poprzedni wlasciciel tak zrobil i tak jest poki co
MichałA4 Opublikowano 26 Marca 2019 Opublikowano 26 Marca 2019 (edytowane) Michał jak możesz to wrzuć jeszcze kilka fotek tej lotki z maxton-a na aucie , chodzi mi ona po głowie od dłuższego czasu , ale mam jakieś mieszane uczucia że nie siądzie ona tak jak bym chciał Widzę, że jesteś z Wawki, wpadasz czasem na spoty do Arkadii? Obadał bym w realu tą nakładeczkę Edytowane 26 Marca 2019 przez MichałA4
HOLMATRO Opublikowano 27 Marca 2019 Opublikowano 27 Marca 2019 Które ściemniałeś i o ile ? Przód boki tez ?
daglas Opublikowano 27 Marca 2019 Autor Opublikowano 27 Marca 2019 18 minut temu, HOLMATRO napisał: Które ściemniałeś i o ile ? Przód boki tez ? Grzesiek, 5 szybek sam tyl. 20% przepuszczalnosci
BartoszSoldier Opublikowano 28 Marca 2019 Opublikowano 28 Marca 2019 Lotka na duży plus! Daj listwy na czarno, będzie bandyta ?
RysiekKSC Opublikowano 28 Marca 2019 Opublikowano 28 Marca 2019 Kawał dobrej roboty odwaliłeś. B7 kosa ? Powiedz mi jak lotkę maxtona zamontowałeś? Klej czy taśma dwustronna? Ja niestety średnio ufam temu drugiemu rozwiązaniu...
daglas Opublikowano 28 Marca 2019 Autor Opublikowano 28 Marca 2019 7 godzin temu, RysiekKSC napisał: Kawał dobrej roboty odwaliłeś. B7 kosa ? Powiedz mi jak lotkę maxtona zamontowałeś? Klej czy taśma dwustronna? Ja niestety średnio ufam temu drugiemu rozwiązaniu... Fabrycznie jest tam tasma dosc dobrej jakosci. Jak sie dobrxe odtlusci lotke przed doklejeniem to mega mocno siedzi a juz tym bardziej ze sama nakladka maxtona jest leciutka. Dzieki za mile slowa Panowie
RysiekKSC Opublikowano 28 Marca 2019 Opublikowano 28 Marca 2019 Wielkie dzięki za info Zastanawiam się nad nią tylko tajemnicą lasu była dla mnie forma montażu... Tak jak pisałem, taśmą nie ufam(chyba że są to właśnie ori taśmy), a nie chciałem tego montować na klej... Szkoda zgubić 5 stówek
daglas Opublikowano 1 Listopada 2019 Autor Opublikowano 1 Listopada 2019 Dawno sie nic nie odzywalem bo w sumie projekt skonczony, pojawil sie pomysl na kolejne auto dlatego b7a na sprzedaz. Jakis czas temu siadla mi krzywka walka ssacego ( wadliwy z literka A ) wlecial oczywiscie nowy walek z aso. Od tego czasu tylko nabijam km 2
black4 Opublikowano 1 Listopada 2019 Opublikowano 1 Listopada 2019 Fajnie, że udało się sprawnie ustalić przyczynę (wytarta krzywka wałka) i wyeliminować problem. Robota fest. Autko wycyzelowane w detalach ? Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi