hidden22 Opublikowano 20 Listopada 2017 Opublikowano 20 Listopada 2017 Witam. po wizycie u mechanika zauwazyl ze mam wyciek paliwa z pompy vacum, wiec czeka mnie wymiana uszczelek do tego króciec jest luzny bardzo. i teraz mysle nad wymiana pompy na uzywana ale ta poprawiona z koncowka Q. czy moze wymienic uszczelki i zaklepac ten krocicec zeby nie byl luzny? jesli ktos posaida na sprzedaz pompe vacum z Q w b.dobrym stanie to prosze o pw pozdrawiam
misiek95 Opublikowano 20 Listopada 2017 Opublikowano 20 Listopada 2017 Napraw. Robiłem to wiele razy i jest to skuteczne, proste i tanieWysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka
hidden22 Opublikowano 22 Listopada 2017 Autor Opublikowano 22 Listopada 2017 koszt wymiany uszczelek pompy vacum to 250-300zl plus do tego robocizna zdjecia i zalozenia. teraz pytanie wymieniac uszczelki czy poszukac nowki albo uzywki z poprawionym krodzcem bo moj lekko lata, vacum "luk"
hidden22 Opublikowano 22 Listopada 2017 Autor Opublikowano 22 Listopada 2017 jeszcze jedno pytanie zauwazylem ze waz od cieczy taki cienki co idzie z tylu silnik pod pompa vacum i wpiety jest do metalowej ruru tez napuchl moze ktos posiada nr tego weza albo czy idzie zalozyc tam wezyk co idzie dostac w sklepie motoryzacyjnum.
misiek95 Opublikowano 27 Listopada 2017 Opublikowano 27 Listopada 2017 U mnie zestaw naprawczy pompy to 120zl + uszczelki montażowe 30. Węży wodnych pod pompą jest dwaWysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka
hidden22 Opublikowano 27 Listopada 2017 Autor Opublikowano 27 Listopada 2017 temat ogarniety kupilem waz ori co jest napuchniety 76zl w ASO i nowa pompe boscha z Q. nie bede sie bawil w uszczelki klejenie krodzca. nowa starczy na lata. pozdrawiam
lukaszooo Opublikowano 27 Listopada 2017 Opublikowano 27 Listopada 2017 Mozna zamontować Q N i C, tych z N jest na pęczki i kosztują ok 150zł, interes życia zrobiłeś
hidden22 Opublikowano 27 Listopada 2017 Autor Opublikowano 27 Listopada 2017 zycie mnie nauczylo ze oszczedzajac pozniej trace 2x. Kupujac uzywke to loteria a pozniej prosic sie o zwrot itd to ja dziekuje. Wiem ze mam nowe i nie musze juz tam zagladac
Rekomendowane odpowiedzi