Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Olsztyńskie

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 12,7 tys.
  • Wyświetleń 459,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

zegarmistrz ma podobno z tego com slyszal :D

A jak sie z nim skontaktowac? :-)

No i pytanko kto jest zainteresowany grupowym wirusowaniem z Olsztyna lub okolic?

Opublikowano

Oj stary wirusa to ja juz od kiedy dorwalem A4 chcialem jej zapodac no ale mam silniczek ze tak powiem nie reformowalny :decayed: wiec moge tylko sam podlapac teraz jakiegos wirusa np grypy :polew: Kiedy nastepny spocik Panowie?! :hi:

Opublikowano

No i pytanko kto jest zainteresowany grupowym wirusowaniem z Olsztyna lub okolic?

Przez forum :)

Opublikowano

chlopaki moze jakis spocik??? dawno sie nie widzielim :D

Opublikowano

to może w niedzielę o 18 pod carrefour :naughty:

Opublikowano

No to kontaktuje sie z Toba :) chcialem przez gg, ale jeszcze sie wstrzymalem, w srode jade do Gdanska to moze uda mi sie u mojego dobrego kumpla zlogowac silniczek, ale w razie gdyby sie nie udalo ;) to oczywiscie jestem chetny na ten zabieg u Ciebie zegarmistrzu :-)

Opublikowano

No to kontaktuje sie z Toba :) chcialem przez gg, ale jeszcze sie wstrzymalem, w srode jade do Gdanska to moze uda mi sie u mojego dobrego kumpla zlogowac silniczek, ale w razie gdyby sie nie udalo ;) to oczywiscie jestem chetny na ten zabieg u Ciebie zegarmistrzu :-)

Jak by co to wal na priv...

Opublikowano

to jak ze zlotem mi niedziela by odpowiadala ostatnio nie mialem czasu ale teraz juz damy rade :)

Opublikowano

W niedzielę nie będę on-line

jak coś ustalicie ze spotem to dzwońcie do mnie 608 078 658 :th:

Opublikowano

BARDZO WAŻNE! PRZYŚLIJCIE MI NA PW DANE TZN IMIĘ I NAZWISKO WSZYSTKICH UCZESTNIKÓW ZIMOWEGO ZLOTU W WISLE TZN OSOBY TOWARZYSZĄCE TEZ!!! DO WIECZORA MUSZE TO MIEĆ

Opublikowano

no Pany, jutro zapierdzielam do Wisły, szkoda że znów sam :confused4:

Opublikowano

Ja bym chetnie pojechal ale nie mialem nikogo kto by chcial ze mna jechac i znowu zostalem na lodzie bo samemu nie wyrobilbym finansowo :confused4:

Opublikowano

Siemanko!

Jak widać w podpisie zbieram zdjęcia i nagrania wideo z Wisły, jak już zrobicie selekcję zdjęć i filmików prosiłbym o odezwanie się na priv :hi:

Mam nadzieję, że tym razem sprawa zostanie potraktowana trochę poważniej niż po Letnim Zlocie, myślę, że każdy by chciał obejrzeć wszystko zmontowane w jeden film :th:

Pozdrawiam :a4fan:

Opublikowano

Ja mam pytanie, kiedy jest planowany jakis zlocik? i czy ktos kto ma miernik SWR przyjedzie na ten zlocik? :-)

Opublikowano

Mozna cos zorganicowac najlepiej latem to ja bym byl napewno

Opublikowano

Latem to pewnie bedzie zlot letni nad morzem wiec trzeba sie zoorganizowac i poleciec wkoncu na wiecej aut a nie tylko Taktus Nas reprezentuje hehe :decayed: co do spociku to mi pasuje niedziela w godz. od 12:30 do 14:00. :confused4:

Opublikowano

micek

a nie tylko Taktus Nas reprezentuje

nie łam się Pomorze na Zimowym reprezentowałem tylko ja, na Letnim pre_pl,Zdeniu, Iceman, ja i mateogda przyleciał w niedzielę na przejazd po Olsztynie także już przywykłem do tego że Północ daje ciała :polew: