kwiatko Opublikowano 2 Listopada 2009 Opublikowano 2 Listopada 2009 siema Zbysiu kilka fotek ustrzeliłem ale jeszcze nie wysłane a co do Karola mam inny pomysł :gwizdanie:ale to uzgodnię z nim prywatnie otrzymałem i odpowiedziałem, pomysł jest OK P.S. cisza tu jakaś jak mnie nie ma
Radziu Audi A4 Opublikowano 3 Listopada 2009 Opublikowano 3 Listopada 2009 Jaka cisza?? przecież sie odzywam:) co tam u Was słychac?? mrozek przycisnął i pewnie audiki ciagacie Nie no zartuje oczywiście 3majcie sie;)
mayhem Opublikowano 3 Listopada 2009 Opublikowano 3 Listopada 2009 a propos mroziku - wymieniał już ktoś gumy na zimowe?
czaja77 Opublikowano 3 Listopada 2009 Opublikowano 3 Listopada 2009 Oponki od tygodnia na aucie.a co ty nie masz ?mam 4 sztuki oponek 15 za dobre piwo,
Skrzypek Opublikowano 3 Listopada 2009 Autor Opublikowano 3 Listopada 2009 moja niuńka też od tygodnia w nowych tzn. zimowych butkach :>
taktuś Opublikowano 3 Listopada 2009 Opublikowano 3 Listopada 2009 Ja dziś zmieniłem, spotkałem też w wymiennikowni opon Pawła z AKP ( dziwnie wyglądał, bo był bez czapeczki i Żanety... :gwizdanie: ) w niedzielę mnie nie będzie
czaja77 Opublikowano 3 Listopada 2009 Opublikowano 3 Listopada 2009 Ja dziś zmieniłem, spotkałem też w wymiennikowni opon Pawła z AKP ( dziwnie wyglądał, bo był bez czapeczki i Żanety... :gwizdanie: ) w niedzielę mnie nie będzie :polew: a i ja nie wiem czy się stawie.....................
Radziu Audi A4 Opublikowano 4 Listopada 2009 Opublikowano 4 Listopada 2009 Ja już chyba od 2 tygodni na zimówkach śmigam. Szkoda 18-stek na te dziury które się robią bardzo szybko. P.S czaja77 ze 2 zimówki to by sie przydały:P hehe
zbychzz Opublikowano 4 Listopada 2009 Opublikowano 4 Listopada 2009 oj zaczyna powoli śnieg padać - będzie można zimówki wypróbować
4lo Opublikowano 4 Listopada 2009 Opublikowano 4 Listopada 2009 I się będziesz mógł pobawić quattro U nas tez właśnie niedawno posypało trochę śniegu, ale jak dla mnie to ta zima już by sie mogła skończyć
Radziu Audi A4 Opublikowano 4 Listopada 2009 Opublikowano 4 Listopada 2009 pięknie sypie. Zimówki wytestowane właśnie troszke się polatało bokami;d;d;d;d super;d;d;d na to czekałem ..bez quattro tteż da rade pośmigaćl
przemekmil Opublikowano 4 Listopada 2009 Opublikowano 4 Listopada 2009 Witam Panowie i Panie? Nie jestem z Olsztyna ale dużo czasu tu spędzam. Gdzie się odbędzie Spot bo coś mi się dojazd nie wyświetla. Czy to jest jakiś parking jak się skręca z trasy Nr 51 na Ruś (na nartach tam chyba byłem). Chciałbym się przyłączyć do tego Spotu. Od niedawna mam Audi i chciałbym coś więcej o VAG-u się dowiedzieć.
Marianb Opublikowano 4 Listopada 2009 Opublikowano 4 Listopada 2009 U mnie też pada śnieg, a ja jeszcze nie zdążyłem zmienić kółek PS przemekmil, tak to ten parking przy zjeździe z trasy nr 51.
czaja77 Opublikowano 4 Listopada 2009 Opublikowano 4 Listopada 2009 Witam Panowie i Panie? Nie jestem z Olsztyna ale dużo czasu tu spędzam. Gdzie się odbędzie Spot bo coś mi się dojazd nie wyświetla. Czy to jest jakiś parking jak się skręca z trasy Nr 51 na Ruś (na nartach tam chyba byłem). Chciałbym się przyłączyć do tego Spotu. Od niedawna mam Audi i chciałbym coś więcej o VAG-u się dowiedzieć. Zapraszamy
gruby1983r Opublikowano 4 Listopada 2009 Opublikowano 4 Listopada 2009 witam !!!moze ktos sie orientuje czy lepiej kupic oponki zimowe używane czy tgz.nalewki ja mam taki dylemat i sam nie wiem......no i gdzie najlepiej kupic takie.a i jeszcze gdzie dostac felgi stalowe po wszystkich szrotach dzwonilem to nigdzie nie maja.pozdrawiam
czaja77 Opublikowano 4 Listopada 2009 Opublikowano 4 Listopada 2009 witam !!!moze ktos sie orientuje czy lepiej kupic oponki zimowe używane czy tgz.nalewki ja mam taki dylemat i sam nie wiem......no i gdzie najlepiej kupic takie.a i jeszcze gdzie dostac felgi stalowe po wszystkich szrotach dzwonilem to nigdzie nie maja.pozdrawiam witaj.zdecydowanie odradzam nalewki, a co do felg hhmmmm powiadasz ze nie ma? :gwizdanie:
gruby1983r Opublikowano 4 Listopada 2009 Opublikowano 4 Listopada 2009 tak jakos wyszło ze nie maja a alu troche szkoda na zime
Skrzypek Opublikowano 5 Listopada 2009 Autor Opublikowano 5 Listopada 2009 witam !!!moze ktos sie orientuje czy lepiej kupic oponki zimowe używane czy tgz.nalewki ja mam taki dylemat i sam nie wiem......no i gdzie najlepiej kupic takie.a i jeszcze gdzie dostac felgi stalowe po wszystkich szrotach dzwonilem to nigdzie nie maja.pozdrawiam http://moto.allegro.pl/item792150672_felgi_15_5x112_vw_audi.html :gwizdanie:
Marianb Opublikowano 5 Listopada 2009 Opublikowano 5 Listopada 2009 witam !!!moze ktos sie orientuje czy lepiej kupic oponki zimowe używane czy tgz.nalewki ja mam taki dylemat i sam nie wiem......no i gdzie najlepiej kupic takie.a i jeszcze gdzie dostac felgi stalowe po wszystkich szrotach dzwonilem to nigdzie nie maja.pozdrawiam Tylko nie nalewki Nową oponę 195/65/15 do A4-ki kupisz już za ok 200zł/szt, więc też się warto zastanowić czy opłaca się kupować używki. W B4 mam nówki Tigary - jestem zadowolony, V8 - używki Nokian, ale tylko dlatego że były w dobrym stanie, można je kolcować, a kupiłem je za grosze od znajomego. Jestem zwolennikiem nowych opon, niekoniecznie markowych
Rekomendowane odpowiedzi