Skrzypek Opublikowano 9 Listopada 2009 Autor Opublikowano 9 Listopada 2009 ooo Marek jaka zmiana w avatarku :> Grzesiu podeślij mi jeszcze raz namiar na termostat bo nic do mnie nie doszło
czaja77 Opublikowano 10 Listopada 2009 Opublikowano 10 Listopada 2009 ooo Marek jaka zmiana w avatarku :> Grzesiu podeślij mi jeszcze raz namiar na termostat bo nic do mnie nie doszło http://allegro.pl/item807533317_termostat_audi_seat_skoda_octavia_volkswagen_org.html
taktuś Opublikowano 10 Listopada 2009 Opublikowano 10 Listopada 2009 Muszę polakierować niewielki "surowy" plastikowy element , czy trzeba dać jakiś podkład? jak tak to jaki? gdzie w Olsztynie zrobię to tanio i dobrze? A może ktoś ma "pistolet" i potrafi nałożyć farbę czy lakier? Z lakiernią miałem w życiu do czynienia niewiele, w samochodówce na warsztatach szkolnych przechodziłem dział "lakiernia", lecz nauczyłem tam się... machać jedynie papierem wodnym :polew:
czaja77 Opublikowano 10 Listopada 2009 Opublikowano 10 Listopada 2009 Marek a co chcesz lakierować>? mam znajomego z warsztatem co nie raz coś tam polakieruje, ale nie robi tego profesjonalnie [br]Dopisany: 10 Listopad 2009, 15:59_________________________________________________no panowie zapraszam do oddawania głosów do konkursu fotograficznego........ :gwizdanie:
gruby1983r Opublikowano 10 Listopada 2009 Opublikowano 10 Listopada 2009 witam :hi:mam juz oponki wziołem urzywki w dobrym stanie za 400 za komplet i załozyłem je na alu.powiedzieli ze dwie zimy przetrzymaja zobaczymy.[br]Dopisany: 10 Listopad 2009, 16:24_________________________________________________ Muszę polakierować niewielki "surowy" plastikowy element , czy trzeba dać jakiś podkład? jak tak to jaki? gdzie w Olsztynie zrobię to tanio i dobrze? A może ktoś ma "pistolet" i potrafi nałożyć farbę czy lakier? Z lakiernią miałem w życiu do czynienia niewiele, w samochodówce na warsztatach szkolnych przechodziłem dział "lakiernia", lecz nauczyłem tam się... machać jedynie papierem wodnym :polew: na zalbkach znam goscia który robi dobrze i nie drogo ale to bys musiał podjechac do niego i sprawdzic.pozdrawiam
taktuś Opublikowano 10 Listopada 2009 Opublikowano 10 Listopada 2009 Marek a co chcesz lakierować>? mam znajomego z warsztatem co nie raz coś tam polakieruje, mam nową czachę do skutera, na zalbkach znam goscia który robi dobrze i nie drogo ale to bys musiał podjechac do niego i sprawdzic.pozdrawiam dzięki, może podjadę LUDZIE, GŁOSUJCIE NA AUTO KOLEGI CZAJA77 W KONKURSIE NA NAJŁADNIEJSZE B5 Chłopak brzydki, ale auto ma całkiem, całkiem... :gwizdanie: Ja już zagłosowawszy
czaja77 Opublikowano 10 Listopada 2009 Opublikowano 10 Listopada 2009 :polew: Ok Marek a farbę kupisz czy jak?czy on ma to wszytko zorganizować.co do ceny poznam ją w czwartek
zbychzz Opublikowano 11 Listopada 2009 Opublikowano 11 Listopada 2009 aleś fotkę wstawił - myślałem że walniesz tą ze spotu a ty żeś wysłał z jakiś bagien
taktuś Opublikowano 11 Listopada 2009 Opublikowano 11 Listopada 2009 aleś fotkę wstawił - myślałem że walniesz tą ze spotu a ty żeś wysłał z jakiś bagien :polew: sceneria faktycznie ciekawa, brakuje jeszcze pasących się krów... :gwizdanie: Mówię Wam - sekret wygranej tkwi w pięknej dziewczynie na tle Audi :good:
mayhem Opublikowano 11 Listopada 2009 Opublikowano 11 Listopada 2009 Panowie to sie da pogodzic - motyw wiejski z nutka sexapilu.. Postawimy taktusia kolo krowiego placka :) z tylu gdzies tam bedzie wygladal kawalek samochodu.. np rura wydechowa i bedzie super git no i do tego.. obowiazkowo gogle :polew:
czaja77 Opublikowano 12 Listopada 2009 Opublikowano 12 Listopada 2009 Marek pytałem tego znajomego o lakierowanie, ale on już się w to nie bawi ,powiedział ze nie ma do tego teraz warunków. niestety nie pomogę/ a mi dziś znowu autko nie chciało odpalić, jutro z Pawłem szukamy dalej................ ;(
GRazny Opublikowano 12 Listopada 2009 Opublikowano 12 Listopada 2009 Panowie to sie da pogodzic - motyw wiejski z nutka sexapilu.. Postawimy taktusia kolo krowiego placka :) z tylu gdzies tam bedzie wygladal kawalek samochodu.. np rura wydechowa i bedzie super git no i do tego.. obowiazkowo gogle :polew:
kwiatko Opublikowano 12 Listopada 2009 Opublikowano 12 Listopada 2009 ooo Marek jaka zmiana w avatarku :> Grzesiu podeślij mi jeszcze raz namiar na termostat bo nic do mnie nie doszło http://allegro.pl/item807533317_termostat_audi_seat_skoda_octavia_volkswagen_org.html tyle to w Olsztynie w sklepach kosztują
czaja77 Opublikowano 12 Listopada 2009 Opublikowano 12 Listopada 2009 nie taki kolego.......................... :gwizdanie:
PAWEL69 Opublikowano 12 Listopada 2009 Opublikowano 12 Listopada 2009 nie taki kolego.......................... :gwizdanie: Jeżeli chodzi o termostat do TDI to posiadam ORI od Palmowskiego Oddam za 50% ceny dla Naszego Klubu
4lo Opublikowano 12 Listopada 2009 Opublikowano 12 Listopada 2009 Ehh Ty to sie Grzechu masz z tą swoją A4 Jeszcze tylko jutro i znów wolne :> Podoba mi się taki tydzień
zbychzz Opublikowano 12 Listopada 2009 Opublikowano 12 Listopada 2009 no i teraz się chwalisz jak tydzień temu wymieniłem
PAWEL69 Opublikowano 12 Listopada 2009 Opublikowano 12 Listopada 2009 no i teraz się chwalisz jak tydzień temu wymieniłem Nie pytałeś,nie dzwoniłeś...ja Zbysiu wróżką nie jestem Pozdrawiam ...no i zalataj czasami
zbychzz Opublikowano 12 Listopada 2009 Opublikowano 12 Listopada 2009 Ehh Ty to sie Grzechu masz z tą swoją A4 no się trafił problem ale z czasem pewnie się go rozwiąże (może wszystko jest powiązane z padniętym ecu) ale za to furka ładna w sumie myślę o jakiejś nowszej a4 ale jak pomyślę to nie jestem pewien czy ryzykować[br]Dopisany: 12 Listopad 2009, 20:45_________________________________________________ Pozdrawiam ...no i zalataj czasami no będe musiał podjechać bo dawno cię już nie było widać
Rekomendowane odpowiedzi