mayhem Opublikowano 22 Grudnia 2009 Opublikowano 22 Grudnia 2009 :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: nie no, teraz to ja malo nie peklem :P :D dobre! taktuś szacun :decayed: a w ogóle.. to co w Bukowinie lub Kaletce? ale jak coś to ja też wole bliżej
4lo Opublikowano 22 Grudnia 2009 Opublikowano 22 Grudnia 2009 W Bukowinie jest zlot zimowy A w Kaletce w tym roku na wiosnę był spot Olsztyn-Elbląg-Pomorze i było bardzoo fajnie
czaja77 Opublikowano 22 Grudnia 2009 Opublikowano 22 Grudnia 2009 W Bukowinie jest zlot zimowy A w Kaletce w tym roku na wiosnę był spot Olsztyn-Elbląg-Pomorze i było bardzoo fajnie młody już o rok starszy będziesz wiesz o co chodzi :polew: mayhem a jak cena opon ?
Skrzypek Opublikowano 22 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 22 Grudnia 2009 ale w tym roku już tak nie [br]Dopisany: 21 Grudzień 2009, 23:47_________________________________________________ :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: dlaczego?
Patrykbor Opublikowano 22 Grudnia 2009 Opublikowano 22 Grudnia 2009 bo se chyba troche został bo było na alkomacie troche
Skrzypek Opublikowano 22 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 22 Grudnia 2009 bo se chyba troche został bo było na alkomacie troche nie tylko u niego
Patrykbor Opublikowano 22 Grudnia 2009 Opublikowano 22 Grudnia 2009 bo se chyba troche został bo było na alkomacie troche nie tylko u niego ten co synka pilnował
Skrzypek Opublikowano 22 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 22 Grudnia 2009 bo se chyba troche został bo było na alkomacie troche nie tylko u niego ten co synka pilnował :polew:
czaja77 Opublikowano 22 Grudnia 2009 Opublikowano 22 Grudnia 2009 :polew: ja miałem kierowce......... a ten co pilnował nie a jak tam chłopaki przygotowania do świąt? :gwizdanie:
GRazny Opublikowano 22 Grudnia 2009 Opublikowano 22 Grudnia 2009 A Marku jak AFN? dziś przejrzałem elekstrykę... i zmarzłem, po za tym jak się schyliłem, to spodnie mi pękły na tyłku i już koorwa całkiem straciłem wenę święta idą... trza chyba o tym pomyśleć :polew: no padłem...
czaja77 Opublikowano 22 Grudnia 2009 Opublikowano 22 Grudnia 2009 Taktuś zamiast karpia łowić :gwizdanie: to AFN em się zajmuje :polew: [br]Dopisany: 22 Grudzień 2009, 21:07_________________________________________________poczytajcie :gwizdanie: :gwizdanie: http://www.a4-klub.pl/smf/na_kazdy_temat/all_na_tych_stacjach_nie_tankuj_stacje_ze_zlym_paliwem-t108419.0.html;new#new
taktuś Opublikowano 23 Grudnia 2009 Opublikowano 23 Grudnia 2009 [br]Dopisany: 22 Grudzień 2009, 21:07_________________________________________________poczytajcie :gwizdanie: :gwizdanie: http://www.a4-klub.pl/smf/na_kazdy_temat/all_na_tych_stacjach_nie_tankuj_stacje_ze_zlym_paliwem-t108419.0.html;new#new Tankuję zawsze na stacjach należących do światowych sieci. Standardy tam zaproponowane z założenia są na wysokim poziomie. Stacje lokalnych przedsiębiorców staram się omijać.
lilianatoja Opublikowano 23 Grudnia 2009 Opublikowano 23 Grudnia 2009 A propo Świąt Koledzy :> własnej produkcji fotka z ostatniego mroźnego weekendu Przyjmijcie zatem najlepsze ... uściski hehe z tym drugim zdjęciem to oczywiście podpucha - szedł jak mały czołg
taktuś Opublikowano 23 Grudnia 2009 Opublikowano 23 Grudnia 2009 Dziękuję Moniko za życzenia Również wszystkim z okazji świąt Bożego Narodzenia życzę jak najcieplej, a z nowym rokiem jak najbogaciej :hi: :a4fan: :a4fan: :a4fan: :a4fan: :a4fan:
Zaleczeq Opublikowano 23 Grudnia 2009 Opublikowano 23 Grudnia 2009 .........._,|,_ ............'|`...Gdy pierwsza ............/.\. gwiazdka .........../`,\)... na niebie ........../__\ ... zabłyśnie ........./ . o \....niech Cie ......../_ , *_\_... Aniołek ......../ `, .* \_...ode mnie ......./ ? `~ . \... uściśnie ....../_ . * ., o \...I przekaże ....../ ? o .. ~ \ ? serdeczne ...../ . * .... . o.\? życzenia ..../_ ,,~~ '. * ' _\_'w Święta ..../`~,, .. o.......\::::::Bożego .../ .* ...`' * ? ,',..\ :::: Narodzenia ../_.....o ..~~,, , _\... oraz wiele ./ .. * ......... ,, ~ ' \..... radości i /* .... o ..._~`'*...o \....nadziei `-,,~'`' ...* ... _ ,-´.......w Nowym ........":-------:".......2010 Roku!!!!)) :a4fan: :naughty:
Patrykbor Opublikowano 23 Grudnia 2009 Opublikowano 23 Grudnia 2009 Nie lubie składać życzeń nie wiem czemu , ale co tam . Wszystkiego najlepszego panowie i panie , spełnienia marzeń i zdrówka . Furek wam nie życzę bo macie . Pozdro
czaja77 Opublikowano 23 Grudnia 2009 Opublikowano 23 Grudnia 2009 to i ode mnie i mojej rodzinki Panie i Panowie najlepszego ______________$$$$$$$$$$ ____________$$$$$$$$$$$$$$ __________$$$$$$$$$$$$$$$$$ _________$__________$$$$$$$$ _________$$$$$_________$$$$$$ __________$___$$$$$$_____$$$$ _________*$$$_$_$$_$$_____$$$ ________$_$_$**_$_$_$$$___$$$ _________$(O)___(O)_$_$$_*$$$ _______$$__________$*$_$__$$$ ____$*__$____*___$$$__$__*_$$ ___$*_____*$$$*________$___.** ___$*_______*_________.*$__**** ____$*_________________*$__*** ___$$$$*_____________*$$§§§§ _$$$$$$$$$*_______*$$$$$$§§§§§ $$$$$__$$$$_$$_$$$$$$$$$$$$§§§§ $$$*__*$$$$$$$$$$$$**$$$$$$§§§§§ $$$*__*$$$$$$$$$$$*__$$$$$$$§§§§ _$$$$*$$$*******$$$*__$$$$$$§§§§ __$$$*$$$*$$$$$*$$$$*$*_$$$$§§§ _____$$$$*$$$$$*$__$$$$$$$$$§§ _____$*$$*******___*$$$$$$$$§ _____$*____________________*$ _____$$*_*__*___*$$_*___*__*$ ______$$$$_$$$$$$$$$$$$$_$$$ _________$_______$________$ _________$*______*_______*$ __________$$$$$$$$$$$$$$$$ ______$$$$$$$$$$**$$$$$$$$$ ____$$$$$$$$$_______$$$$$$$$ ___$$$$$$______________$$$$$$ Gwiazdki najjaśniejszej, choinki najpiękniejszej, prezentów wymarzonych Świąt mile spędzonych, karnawału szalonego, roku bardzo udanego
tokam Opublikowano 24 Grudnia 2009 Opublikowano 24 Grudnia 2009 zaskakujących prezentów, zdrowych i spokojnych świąt i szczęścia w nadchodzącym roku...
Radziu Audi A4 Opublikowano 24 Grudnia 2009 Opublikowano 24 Grudnia 2009 Najlepszego, panowie i panie oczywiście:)
Rekomendowane odpowiedzi