taktuś Opublikowano 1 Lutego 2010 Opublikowano 1 Lutego 2010 na kiedy sprowadzą ? będą za tydzień nie śpieszy mi się, generalnie z wymianą oleju chciałbym to zrobić najlepiej po odejściu mrozów
gruby1983r Opublikowano 2 Lutego 2010 Opublikowano 2 Lutego 2010 panowie zostałem tatą!!!synio duży i zdrowy.pozdrawiam
PAWEL69 Opublikowano 2 Lutego 2010 Opublikowano 2 Lutego 2010 Dziś u Palmy mnie poinformowano, że nie ma w kraju uszczelek do chłodnic oleju w AJM-ie w Olsztynie w ostatnich dniach sprzedano 40 kompletów Marku taką uszczelke kupiłem w Inter Parts dzisiaj za 6 pln. :> panowie zostałem tatą!!!synio duży i zdrowy.pozdrawiam Serdecznie gratuluję, no to przybył nam nowy Klubowicz
Zaleczeq Opublikowano 2 Lutego 2010 Opublikowano 2 Lutego 2010 Paweł ile u Palmy kosztowały te cewki do BFB ?? :gwizdanie:[br]Dopisany: 02 Luty 2010, 17:36_________________________________________________ panowie zostałem tatą!!!synio duży i zdrowy.pozdrawiam Gratulejshon :good:
PAWEL69 Opublikowano 2 Lutego 2010 Opublikowano 2 Lutego 2010 Paweł ile u Palmy kosztowały te cewki do BFB ?? :gwizdanie:[br] Coś ok. 160 pln. A ile u Tomka?
Zaleczeq Opublikowano 2 Lutego 2010 Opublikowano 2 Lutego 2010 No właśnie jeszcze nie odpisał na pw takie http://www.swistak.pl/a3967138,Cewka-zaplonowa-Audi-A4-A6-1-8-Turbo-ORYGINAL.html# ?? czy takie http://www.allegro.pl/item853112729_cewka_zaplonowa_audi_vw_1_8t_nowa_bosch_w_wa_f_ra.html ?? Bo ojciec mi sie piekli zeby je wymienić i mieć spokoj
PAWEL69 Opublikowano 2 Lutego 2010 Opublikowano 2 Lutego 2010 No właśnie jeszcze nie odpisał na pw takie http://www.swistak.pl/a3967138,Cewka-zaplonowa-Audi-A4-A6-1-8-Turbo-ORYGINAL.html# ?? czy takie http://www.allegro.pl/item853112729_cewka_zaplonowa_audi_vw_1_8t_nowa_bosch_w_wa_f_ra.html ?? Bo ojciec mi sie piekli zeby je wymienić i mieć spokoj Bardziej wiarygodie wyglądają te z pierwszego linku... najlepiej zadzwoń...pamiętaj że ma być z literką R na końcu A dlaczego się piekli :gwizdanie: zapalił się check czy tak dla świętego spokoju
Zaleczeq Opublikowano 2 Lutego 2010 Opublikowano 2 Lutego 2010 Bo powiedziałem mu ze cewki do wymiany a ze rodzice jada znowu gdzieś na weekend i chca jechac a4 to ojciec powiedział ze musi byc do czwartku wieczorem wymienione bo nie chce zeby coś w trasie sie wysrało i chce mieć sw. spokój Także podjade jutro albo w czwartek rano do Palmy jak Tomek nie odpisze i zakupie i wtedy zadzwonie do takiego fajnego czarodzieja z zatorza Nie check sie nie pali Stary zadowolony dziś jechał z bananem na mordzie ze jak wracał to przed blokiem sie zakopał
adrianus Opublikowano 2 Lutego 2010 Opublikowano 2 Lutego 2010 gruby 1983 gratulacje!! :oklaski: teraz szukaj spacerowki ze znaczkiem i najlepiej z
czaja77 Opublikowano 2 Lutego 2010 Opublikowano 2 Lutego 2010 zakopałem się.. a co ja ci mówiłem? o oponach. [br]Dopisany: 02 Luty 2010, 19:01_________________________________________________ panowie zostałem tatą!!!synio duży i zdrowy.pozdrawiam gratki :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski:
kwiatko Opublikowano 2 Lutego 2010 Opublikowano 2 Lutego 2010 panowie zostałem tatą!!!synio duży i zdrowy.pozdrawiam gratulacje. to teraz ogień
taktuś Opublikowano 2 Lutego 2010 Opublikowano 2 Lutego 2010 panowie zostałem tatą!!!synio duży i zdrowy.pozdrawiam gratulacje trzymajta się ciepło
Skrzypek Opublikowano 3 Lutego 2010 Autor Opublikowano 3 Lutego 2010 panowie zostałem tatą!!!synio duży i zdrowy.pozdrawiam :oklaski: a nie miał urodzić się za tydzień? gratuluję tatusiu :>
mayhem Opublikowano 3 Lutego 2010 Opublikowano 3 Lutego 2010 wow. no to teraz niezle wyzwanie przed Toba gratulejszon!! Czaja odnośnie zakopania - każdemu się może zdarzyć - nie opony czynią kierowcę :gwizdanie:
Zaleczeq Opublikowano 3 Lutego 2010 Opublikowano 3 Lutego 2010 A fotek Mariana jak nie było tak i nie ma :> Cewki już zamówione czekamy az dojdą i wymianka Tylko symbol sie zmienił bo już nie produkuja 115-R nowa numeracja to 115-D
szybki-ens Opublikowano 3 Lutego 2010 Opublikowano 3 Lutego 2010 nie opony, nawet quattro w zimie zawiedzie ;P Ja dziś takiego pirueta wywaliłem, że masakra. Wpadłem w poślizg obróciło mnie z 3 razy, spadłem z małej skarpy, przeleciałem obok dwóch drzew i zatrzymałem się przy trzecim prawie że na styk. Jakieś 20-30 cm :] O dziwo? Auto całe haha ja na szczęście też Są samochody i jest Audi
Rekomendowane odpowiedzi