kwiatko Opublikowano 12 Marca 2010 Opublikowano 12 Marca 2010 wywal kata, tylko na przegląd będziesz musiał go mmieć bo Ci nie zarejestrują. Na allegro na pewno znajdziesz pusty zamiennik.
czaja77 Opublikowano 12 Marca 2010 Opublikowano 12 Marca 2010 Adrian hola hola plecionkę musisz zostawić ,ona odpowiada za odbieranie drgań wydawanych przez silnik a z katem jest u ciebie problem masz benzynę, będziesz miał problem z przeglądem :gwizdanie:
czaja77 Opublikowano 12 Marca 2010 Opublikowano 12 Marca 2010 kiedy na wódkę się umawiamy? ja nie pije wódki
kwiatko Opublikowano 12 Marca 2010 Opublikowano 12 Marca 2010 nie pier..ol każdy pije!! może być cokolwiek co tam pijesz!
adrianus Opublikowano 12 Marca 2010 Opublikowano 12 Marca 2010 okejo koledzy to wszystko wiem:) poki co wymienie plecionke,a jak znajde jakas pseudopuszkekat to wstawie
Skrzypek Opublikowano 12 Marca 2010 Autor Opublikowano 12 Marca 2010 kiedy na wódkę się umawiamy? ja nie pije wódki zapomniałeś dodać "w małych ilościach" :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:
Maxym83 Opublikowano 12 Marca 2010 Opublikowano 12 Marca 2010 Adrian hola hola plecionkę musisz zostawić ,ona odpowiada za odbieranie drgań wydawanych przez silnik a z katem jest u ciebie problem masz benzynę, będziesz miał problem z przeglądem :gwizdanie: A to w dzisiejszych czasach ktoś jeszcze podłącza kilku (-nasto) letnie samochody na badanie spalin? Mi od dawna w Ibizie nie podłączali sondy, a Audik nawet nie wie co to sonda w tłumiku
taktuś Opublikowano 13 Marca 2010 Opublikowano 13 Marca 2010 Adrian hola hola plecionkę musisz zostawić ,ona odpowiada za odbieranie drgań wydawanych przez silnik a z katem jest u ciebie problem masz benzynę, będziesz miał problem z przeglądem :gwizdanie: A to w dzisiejszych czasach ktoś jeszcze podłącza kilku (-nasto) letnie samochody na badanie spalin? Mi od dawna w Ibizie nie podłączali sondy, a Audik nawet nie wie co to sonda w tłumiku coś w tym jest, jak robiłem przeglądy na wojewódzkiej to zdarzało się, że podłączyli sondę, w innych miejscach nigdy
Skrzypek Opublikowano 13 Marca 2010 Autor Opublikowano 13 Marca 2010 Adrian hola hola plecionkę musisz zostawić ,ona odpowiada za odbieranie drgań wydawanych przez silnik a z katem jest u ciebie problem masz benzynę, będziesz miał problem z przeglądem :gwizdanie: A to w dzisiejszych czasach ktoś jeszcze podłącza kilku (-nasto) letnie samochody na badanie spalin? Mi od dawna w Ibizie nie podłączali sondy, a Audik nawet nie wie co to sonda w tłumiku coś w tym jest, jak robiłem przeglądy na wojewódzkiej to zdarzało się, że podłączyli sondę, w innych miejscach nigdy a ja dzisiaj w szkole miałem okazję zmierzyć wskaźnik zadymienia w mojej niuni i wyszło średnio 2,74
Marianb Opublikowano 13 Marca 2010 Opublikowano 13 Marca 2010 [...] jak robiłem przeglądy na wojewódzkiej to zdarzało się, że podłączyli sondę, w innych miejscach nigdy W Dobrym Mieście nie ma lekko, podłączają analizator spalin za każdym razem.
adrianus Opublikowano 13 Marca 2010 Opublikowano 13 Marca 2010 yO! yO! zaleczeq![br]Dopisany: 14 Marzec 2010, 00:05_________________________________________________co tak wczesnie ze starowki?
mayhem Opublikowano 14 Marca 2010 Opublikowano 14 Marca 2010 ja robiłem przegląd na stacji karetek to ziomek rurkę wsadzał w dupkę Świnki.. :gwizdanie:
czaja77 Opublikowano 14 Marca 2010 Opublikowano 14 Marca 2010 ja robiłem przegląd na stacji karetek to ziomek rurkę wsadzał w dupkę Świnki.. :gwizdanie: ale tylko do benzyniaków
Zaleczeq Opublikowano 14 Marca 2010 Opublikowano 14 Marca 2010 yO! yO! zaleczeq![br]Dopisany: 14 Marzec 2010, 00:05_________________________________________________co tak wczesnie ze starowki? Wczoraj to był 1szy weekend od nowego roku w ktorym odpoczywałem od starówki :gwizdanie:
adrianus Opublikowano 14 Marca 2010 Opublikowano 14 Marca 2010 wrocilem do domu i tak: po drodze kratki nigdzie nie znalazlem, pod blokiem tez nie ma, trzeba bedzie znowu kupic w auto-landzie, ale najgorsze jest to ze wrocilem do domu i co? i nie ma obiadu
Rekomendowane odpowiedzi