Zaleczeq Opublikowano 16 Marca 2010 Opublikowano 16 Marca 2010 Jak bym mial szofera to czemu nie :gwizdanie: a tak to lipa ;( Grzesiu wez namow Pawła na Kaletke bo ja dzis z nim gadałem ale Ty bedizesz miał wieksza moc
Zaleczeq Opublikowano 16 Marca 2010 Opublikowano 16 Marca 2010 Tak srednio na jeża musisz go upic bedzie łatwiejszy do ugadania :polew: :polew:
Marianb Opublikowano 16 Marca 2010 Opublikowano 16 Marca 2010 [...] he nie [br]Dopisany: 16 Marzec 2010, 20:55_________________________________________________polecają tu http://www.autogaz.olsztyn.biz.pl/index.php?co=oferta robiłem tu http://www.autogaz.olsztyn.pl/ tu spoko idzie się dogadać i serwis ok [...] Ja jakoś w październiku lub listopadzie zakładałem sekwencję na Stagu, czerwonych valtekach i reduktorze Alaska silver do B4 2.0E u tych z drugiego linku. Bardzo mało jeżdżę tym samochodem, ale zauważyłem że na LPG drży mi silnik na wolnych obrotach i chłopaki nie potrafią tego zlikwidować. Na LPG jeździ i spala podobnie jak na benzynie. W V8 mam podobny zestaw tyle, że reduktor Alaska Gold. Instalacja była zakładana w Mrągowie, w lutym 2009. W LPG chodzi o to żeby zakładał to ktoś kto ma o tym pojęcie, bo graty można sobie skompletować nawet na allegro.
adrianus Opublikowano 16 Marca 2010 Opublikowano 16 Marca 2010 nie bardzo sie znam na gazie, ale nie polecam typa z pilsudskiego "prymgaz" chyba jakos tak( za michelinem), poprosilem mojego oca zeby podskoczyl do nich w piatek ticulcem na wyregulowanie gazu i wymiane filterka, typ skasowal 50pln,a gaz mi ustawil tak ze teraz tico chodzi jak k**wa jakas podkaszarka zylkowa do trawy, na jalowym biegu ma duzo wyzsze obroty ta gazie, na benzynie tego problemu nie ma ,a i spalanie gazu mi wzroslo, do ponad 8litrow. dzwonie dzis do typa ze chce odebrac fakture za robote i mowie jaki jest problem,a on mi wkreca ze tico juz przyjechalo do niego z tak wysokimi obrotami, no co za cwok, w czwartek rano do nego ide i robie afere jak mi tego nie ustawi przynajmniej tak jak bylo wczesniej( a bylo spoko, ale tak, pro forma chcialem podregulowac gaz)
Maxym83 Opublikowano 16 Marca 2010 Opublikowano 16 Marca 2010 Chciałeś to Ci podregulował Może tico tak powinno jeździć, a wcześniej jakiegoś chipa miałeś zrobionego
Zaleczeq Opublikowano 17 Marca 2010 Opublikowano 17 Marca 2010 Albo V-tec sie załączył dlatego takie wysokie obroty
Radziu Audi A4 Opublikowano 17 Marca 2010 Opublikowano 17 Marca 2010 Marian, a w B4 masz sekwencje?? jeśli tak, to do regeneracji masz wtryski gazowe. Tam są takie gumki, które sie wytłukują, i drży na wolnych. Wiem, bo miałem to samo w swojej. Pozdrawiam
Marianb Opublikowano 17 Marca 2010 Opublikowano 17 Marca 2010 Marian, a w B4 masz sekwencje?? jeśli tak, to do regeneracji masz wtryski gazowe. Tam są takie gumki, które sie wytłukują, i drży na wolnych. Wiem, bo miałem to samo w swojej. Pozdrawiam Tylko że instalacja jest nowiutka, ma przejechane może z 1,5-2 tyś km. Chłopaki zmieniali (w ramach gwarancji) dysze wtryskiwaczy oraz sterownik i dalej to samo. Na benzynie w ogóle nie słychać że silnik pracuje, natomiast na LPG czuć takie delikatne drgania :gwizdanie:
lilianatoja Opublikowano 19 Marca 2010 Opublikowano 19 Marca 2010 Hej, no co taka cisza się zrobiła :gwizdanie: Nie mam co czytać Chłopaki, odpuściliście atak spamowy na Elbląg? No chyba że jeszcze po Patryku was nie odpuściło --- i poszliście topić marzannę :>[br]Dopisany: 19 Marzec 2010, 23:34_________________________________________________ o widze Grzesia i Monike A ja Ciebie nie (już?) nie widzę ale czołem
Skrzypek Opublikowano 19 Marca 2010 Autor Opublikowano 19 Marca 2010 Hej, no co taka cisza się zrobiła :gwizdanie: Nie mam co czytać Chłopaki, odpuściliście atak spamowy na Elbląg? No chyba że jeszcze po Patryku was nie odpuściło --- i poszliście topić marzannę :>[br]Dopisany: 19 Marzec 2010, 23:34_________________________________________________ o widze Grzesia i Monike A ja Ciebie nie (już?) nie widzę ale czołem :> nie widzę cię na liście do Kaletki
lilianatoja Opublikowano 19 Marca 2010 Opublikowano 19 Marca 2010 :> nie widzę cię na liście do Kaletki Ja siebie też nie ale tak serio to nie za bardzo mi termin pasi ;( - a w razie czego lub braku miejsc, mam nadzieję że przygarną mnie do choć do kajaków (bo widzę, że tam też już rezerwacje porobione, a do "par nie koptują" )
Skrzypek Opublikowano 19 Marca 2010 Autor Opublikowano 19 Marca 2010 :> nie widzę cię na liście do Kaletki Ja siebie też nie ale tak serio to nie za bardzo mi termin pasi ;( - a w razie czego lub braku miejsc, mam nadzieję że przygarną mnie do choć do kajaków (bo widzę, że tam też już rezerwacje porobione, a do "par nie koptują" ) widzę że uważnie czytasz a kiedy na spocik zawitasz? :>
lilianatoja Opublikowano 19 Marca 2010 Opublikowano 19 Marca 2010 widzę że uważnie czytasz a kiedy na spocik zawitasz? :> staram się, staram może dam radę na najbliższy (ale to jescze sporo czasu - więc nie mam pewności)
Skrzypek Opublikowano 19 Marca 2010 Autor Opublikowano 19 Marca 2010 nom na najbliższym to pewnie już bedzie wiosennie
Zaleczeq Opublikowano 20 Marca 2010 Opublikowano 20 Marca 2010 Dobra gonimy ten Elbląg Oprocz Moniki to i Maćka dalej nie widze na liscie
taktuś Opublikowano 20 Marca 2010 Opublikowano 20 Marca 2010 Na koniec zima mnie bokiem wyszła - jestem przeziębiony i to fest
adrianus Opublikowano 20 Marca 2010 Opublikowano 20 Marca 2010 no to Panie Marku, grzaniec i do wyra grzac sie
lilianatoja Opublikowano 20 Marca 2010 Opublikowano 20 Marca 2010 Na koniec zima mnie bokiem wyszła - jestem przeziębiony i to fest No to grzane piwko i leżenie plackiem albo gorące mleczko z midem i czochem jednakowoż dobre :> Dobra gonimy ten Elbląg Widzę Michał że traktujesz sprawę poważnie już o 6 rano dajesz czadu kiedy inni obijają się od paru dni Ale, zaraz zaraz, jak Ty zamierzasz dotrwać do rana w Novo
Rekomendowane odpowiedzi