Maxym83 Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Opublikowano 2 Kwietnia 2008 heh w sumie racja ale od czego ma sie radyjko :PP choc i tak oni tez maja A niech sobie mają, ja mimo że mam radyjko to jedno oko zawsze w lusterko wsteczne A widziałem Micek Twoj temat z wykresem z hamowni widzę że nikt nie chce uwierzyć że Twoj silniczek kreci sie jak szalony, ten kto nie był na spocie to moze sobie nie wierzyć, Ci co byli to widzieli i słyszeli Ale szczerze powiem że sądzac po wyglądzie autka można by się było spodziewać ciekawszych osiągów Niech ktoś skasuje już z tematu info o spocie który już dawno się odbył
micek Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Opublikowano 2 Kwietnia 2008 No pewnie niech sobie nie wierza no ale widzisz Maxym mojego silnika nie da rady za bardzo modyfiykowac.Moze z czasem cos uda mi sie zrobic lecz narazie mozna posluchac tylko jego pieknego dzwieku
pontek1201 Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Opublikowano 3 Kwietnia 2008 hehe piekny co prawda to prawda ja to sie tylko balem zeby sie na tym slupie nie zatrzymal co stal przed hamownia ;D
cayenne Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Zapraszamy wszystkich na pierwszy dwudniowy-weekendowy ogólnopolski spot Świdnicki,który odbędzie się w Mietkowie. Chętnych proszę o zadeklarowanie się. Mamy nadzieje,że możemy na Was kochani liczyć Planowany termin to kwiecień-początek miesiąca. Serdecznie zapraszamy http://www.a4-klub.pl/smf/spoty_swidnickie-t23933.945.html
alvaro Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Opublikowano 5 Kwietnia 2008 a pany :thumbdown: z Meganki też furę hamowali ??
pontek1201 Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Opublikowano 6 Kwietnia 2008 nie nie, przyjechali tylko glupa popalic i jak odjezdzali to jarzabka przyswirowali meganka :polew: :polew:
Maxym83 Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Opublikowano 9 Kwietnia 2008 obserwujcie na akp temat spotu olsztyńskiego wstepnie planowany jest na ten weekend
elektrostar Opublikowano 10 Kwietnia 2008 Opublikowano 10 Kwietnia 2008 Tak, tak, trzeba obserwować. Ale oprócz obserwacji, to trzeba przyjechać. Pozdrawiam[br]Dopisany: 10 Kwiecień 2008, 16:30 _________________________________________________A tak apropos, micek, twój silnik też da się zmodyfikować, tylko wszystko zależy od tego, ile masz na to kasy przeznaczone.
Gość AM Opublikowano 10 Kwietnia 2008 Opublikowano 10 Kwietnia 2008 Hey Ja również chętnie przyjadę. Interesuje mnie chip tuning mojej laluni Proszę o informacje, gdzie i za ile mogę ją bez obaw udoskonalić. Bardzo dziękuję za każdą pomoc ! Pozdrawiam !
taktuś Opublikowano 10 Kwietnia 2008 Opublikowano 10 Kwietnia 2008 Hey Ja również chętnie przyjadę. Interesuje mnie chip tuning mojej laluni Proszę o informacje, gdzie i za ile mogę ją bez obaw udoskonalić. Bardzo dziękuję za każdą pomoc ! Pozdrawiam ! najsampierw zczipujemy twoją niunię wzrokiem
Maxym83 Opublikowano 10 Kwietnia 2008 Opublikowano 10 Kwietnia 2008 Hey Ja również chętnie przyjadę. Interesuje mnie chip tuning mojej laluni Proszę o informacje, gdzie i za ile mogę ją bez obaw udoskonalić. Bardzo dziękuję za każdą pomoc ! Pozdrawiam ! najsampierw zczipujemy twoją niunię wzrokiem I VAGiem, i organoleptycznie A dobrego chipka mozna wgrac w Warszawie u Rogala, wgrywanie w czasie rzeczywistym, symulatorem. Na hamowni od razu badasz efekty Sam u niego robilem i z przyjemnoscia kazdego do niego odesle, mila atmosfera, dobry program, ogolnie polecam :-) (nie mam profitów z reklamy )
taktuś Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Opublikowano 11 Kwietnia 2008 szykuje się spocik w niedzielę o godz. 15 razem z grupą z AKP na parkingu przy skręcie na Ruś ja na 99% będę :th:
micek Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Opublikowano 11 Kwietnia 2008 na parkingu przy skręcie na Ruś? a gdzie to jest ? :gwizdanie:
taktuś Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Opublikowano 11 Kwietnia 2008 na parkingu przy skręcie na Ruś? a gdzie to jest ? :gwizdanie: tam gdzie było hamowanko
alvaro Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Micek zedytuj pierwszy post i dodaj też w tytule datę ,godzinę i miejscówkę SPOTA
pontek1201 Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Opublikowano 11 Kwietnia 2008 postaram sie byc, choc nie obiecuje bo sobota zapowiada sie interesujaca. a tak apropos to patrze ze troche zycia tu zawitalo pzdr chlopaki :>
Maxym83 Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Wrzucam kilka fotek ze spotu, w razie gdyby ktoś chciał looknąć
kiblos Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Opublikowano 14 Kwietnia 2008 szkoda że nie pojechałem kilka ładnych samochodów było :th:
PAWEL69 Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Opublikowano 25 Kwietnia 2008 :> Ludzie ,dlaczego nie piszecie ? Ja tak lubie czytać :disgust:
Rekomendowane odpowiedzi