taktuś Opublikowano 11 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2010 Dobranoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbychzz Opublikowano 12 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2010 jakoś tak cicho się zrobiło :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaja77 Opublikowano 12 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2010 jakoś tak cicho się zrobiło :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaleczeq Opublikowano 12 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2010 JakiE ku.... cicho lecimy nie spimy ALBO GRUBO ALBO WCALE MOCNIEJ SZYBCIEJ WIECEJ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lilianatoja Opublikowano 13 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2010 JakiE ku.... cicho lecimy nie spimy ALBO GRUBO ALBO WCALE MOCNIEJ SZYBCIEJ WIECEJ Przy tym słońcu i tropikalnej temperaturze - większość już wysiadła - wystarczą 2% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
taktuś Opublikowano 13 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2010 Ktoś pcha się na spęd ? Mam na myśli imprezę na polach grunwaldzkich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaleczeq Opublikowano 13 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2010 ja tam w STSach obstawiłem na polakow ale zobaczymy jak to bedzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lilianatoja Opublikowano 13 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2010 Ktoś pcha się na spęd ? Mam na myśli imprezę na polach grunwaldzkich. W tym roku będą takie tłumy ;(, że trzeba będzie mieć szczęście by znaleźć dobrą miejscówkę i można nie wiele zobaczyć. Ale z drugiej strony zjedzie się pewnie "dużo wojska" i przedstawienie będzie przednie - ciekawe tylko co pogoda zafunduje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
musti Opublikowano 13 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2010 Cześć,zapraszam do zapisów na ręczniki klubowe http://www.a4-klub.pl/smf/recznik_plazowy_1_tura_zbieramy_chetnych-t87352.0.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaleczeq Opublikowano 14 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2010 Ulrich von Jungingen podjecie na walke btw KAROL KIEDY KAWALERSKIE ?? :naughty: :naughty: :gwizdanie: :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxym83 Opublikowano 14 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2010 Na teraźniejszym zlocie muszę się w końcu zjawić, ostatnio mocno się opuściłem później miesiąc wakacji i znowu lipa ze zlotami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaleczeq Opublikowano 15 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2010 No to wpisowe Mareczku nasz VIPie czemu daty spotow sa nieuzupełnione ?? :gwizdanie: Na szczescie jestem :> i czuwam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lilianatoja Opublikowano 15 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2010 Na szczescie jestem :> i czuwam Od samego rana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaleczeq Opublikowano 15 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2010 Na szczescie jestem :> i czuwam Od samego rana A jak :> porzadek musi być :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrianus Opublikowano 15 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2010 SIEEEMAAANEEEERRRROOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!! juz jestem, mam nadzieje ze nie plakaiscie za mocno z braku mojego spamu Karlos z tego co wiem to juz w ten weekend ma kawalerskie, mam nadzieje ze mu forma wskoczy, bo zrobilem z nim w piaek po 7piw i 4kielony i zdychalismy jak leszcze:D co do grunwaldu, ja chetnie bym pojechal, ale ni emam z kim, dziewczyna pracuje, a kumple maja to w nosie:/ no i jakos trzeba sie ogarnac zeby w niedziele n spot wpsc aaa Maxym83 jak wpadniesz to juz Ci nie odpuszcze tego CB- mam 24pkt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxym83 Opublikowano 15 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2010 aaa Maxym83 jak wpadniesz to juz Ci nie odpuszcze tego CB- mam 24pkt No tym razem musze juz byc ciagle jakies wyjazdy, w ta niedziele musi sie udac, bo na 3 nastepnych niestety nie bede, miesieczne wakacje na karaibach sie szykuja :> :kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaja77 Opublikowano 15 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2010 siemka mam pytanko kto ma do pożyczenia na tydzień jakiś miernik tester lakieru? bo we wtorek lecę do Niemiec :gwizdanie: i by się przydał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaleczeq Opublikowano 16 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2010 Jedziesz po b8 ?? Grzesiu a corolli nie chcesz?? :gwizdanie:[br]Dopisany: 16 Lipiec 2010, 08:11_________________________________________________ Karlos z tego co wiem to juz w ten weekend ma kawalerskie, mam nadzieje ze mu forma wskoczy, bo zrobilem z nim w piaek po 7piw i 4kielony i zdychalismy jak leszcze:D Ja to widze ze Złota sie integruje :decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
taktuś Opublikowano 16 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2010 siemka mam pytanko kto ma do pożyczenia na tydzień jakiś miernik tester lakieru? bo we wtorek lecę do Niemiec :gwizdanie: i by się przydał. Grześ jedziesz może tam gdzie ja byłem ? Ciężko pewnie pożyczyć takie ustrojstwo do zmierzenia grubości lakieru, nowy beton na oko poznasz. Po co konkretnie jedziesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaleczeq Opublikowano 16 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2010 Jedzie po b8 od turasów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi