adrianus Opublikowano 6 Października 2010 Opublikowano 6 Października 2010 stoi pod blokiem, ale przejechalem sie ticulcem adasia i jego to normalnie rwie asfalt. zamowie na allegro reperaturke pompy ham. i mam nadzieje bedzie git:) a Marta zdala egzamin, takze uwazajcie moi drodzy, juz niedlugo nowy postrch szos sie wytoczy
czaja77 Opublikowano 6 Października 2010 Opublikowano 6 Października 2010 mi pasuje, adrianowi tez pasuje to miłej zabawy mi nie pasuje
Zaleczeq Opublikowano 6 Października 2010 Opublikowano 6 Października 2010 mi pasuje, adrianowi tez pasuje to miłej zabawy mi nie pasuje ZNOWU jakas szafe masz do montazu ?? w sumie mi pasuje piatek i sobota takze ustalmy dzien i tyle
mayhem Opublikowano 7 Października 2010 Opublikowano 7 Października 2010 jeśli chodzi o nas to wygląda tak: w sobotę mam do roboty świnkę i nie ma bata bym tego nie pchnął wreszcie. Dziewczęta mają zajęcia w weekend - w sobotę na 8 rano, w niedzielę na 9.40 i lżejsze lekcje. Reasumując: 1) piątek - przyjdziemy w sumie by się pokazać - wpić 1 piwko, ja może ze dwa w ramach szaleństwa i wsio 2) sobota - ja mogę chlać, dziewczęta siorbną coś niecoś. Nam bardziej pasuje sobota. Więc ludziska - jak robimy? - czas goni..
kwiatko Opublikowano 7 Października 2010 Opublikowano 7 Października 2010 MOŻE PRZEŁOŻYĆ TEN SPOT PIWNY NA PRZYSZŁĄ SOBOTĘ. TO I JA BYM URACZYŁ WAS SWOJĄ OSOBĄ I EWENTUALNIE +!
taktuś Opublikowano 7 Października 2010 Opublikowano 7 Października 2010 Ja już nie będę mącił z piątkiem, trzymajmy się soboty a ponieważ w sobotę będę mógł wpaść na 50% to niech ktoś z pewniaków sobotnich zamawia ( czy też bez zamawiania) stolik w tej czy innej knajpie, mnie wsio rybka, NA PRZYSZŁOŚĆ: USTALIMY Z CO NAJMNIEJ DWUTYGODNIOWYM WYPRZEDZENIEM DATĘ I MIEJSCE SPOTA PIWNEGO, TAK ABY KAŻDY MÓGŁ ZAPLANOWAĆ !!! I NIE BĘDZIEMY ZMIENIAĆ NIC NA DWA DNI PRZED SPOTEM !!! RZEKŁEM !!!
Zaleczeq Opublikowano 7 Października 2010 Opublikowano 7 Października 2010 TAK I NEICH TAK SIE STANIE JAK RZEKŁ NASZ VIP [br]Dopisany: 07 Październik 2010, 15:21_________________________________________________MARECZKU ALBO GRZE$ REZERWUJCIE STOLIK TEN CO ZAWSZE W "PO PROSTU" NA SOBOTE i ch.. koniec kropka
adrianus Opublikowano 7 Października 2010 Opublikowano 7 Października 2010 c**jowka, mi bardziej pasil piatek, ale okejo, jak trzeba to bede i w sobote, chociaz z tego co widze to poza mayhemem to zadnego inego pewniaka nie ma. takze nie wiem jak to wypali zawsze mozna w niedziele norlamnie na rus podjechac, najebac sie i wrocic z night ridersami
Zaleczeq Opublikowano 7 Października 2010 Opublikowano 7 Października 2010 Własnie kurw... to kto bedzie w sobote ??
czaja77 Opublikowano 7 Października 2010 Opublikowano 7 Października 2010 To zamawiam stolik na 20:00 na sobotę!!!będę z Moniką [br]Dopisany: 07 Październik 2010, 20:23_________________________________________________oczywiście w PO PROSTU
Zaleczeq Opublikowano 7 Października 2010 Opublikowano 7 Października 2010 No i kur.. KUNSZTOWNIE I ZACNIE Do Macka 3ba sie odezwac bo ejszcze z nami nie był na spocie piwnym Maciek łeeeeeee arrrr ju ???? :lol1:
adrianus Opublikowano 7 Października 2010 Opublikowano 7 Października 2010 dzis spotkalem macka w kortowie, rozmawialem o piatku to sie wykrecal czarnymi rytmami w pinezce, ale o sobocie nie rozmawialem, takze trzeba go wyciagnac
Zaleczeq Opublikowano 8 Października 2010 Opublikowano 8 Października 2010 jak masz do niego nr to wez zadzwon W sobote jest striptiz w pinezce ale d*py chu.... we [br]Dopisany: 07 Październik 2010, 22:17_________________________________________________Tak bedzie w sobote :polew: :polew: :polew:
zbychzz Opublikowano 8 Października 2010 Opublikowano 8 Października 2010 ja nie jestem pewny czy się nie wykręcę byłem z córą u lekarza i coś nie wiele pomagają jego leki więc jeżeli będzie mi gorączkować jutrzejszego wieczorka to o piwku zapominam, a do tego coś się teście zapowiadają. nie chciałbym za bardzo mieszać, ale może jednak dacie namówić się na przyszłą sobotę ?
Zaleczeq Opublikowano 8 Października 2010 Opublikowano 8 Października 2010 niech żona córeczke przypilnuje Teściom powieedz ze cora chora i niech nie przyjezdzaja bo sie zaraza a TY wieczorkiem powiesz ze idziesz rezac dekory i wpadniesz do nas na browarek chwila moment i obmysliłem plan działania :good:[br]Dopisany: 08 Październik 2010, 18:55_________________________________________________Taka bedzie jutro impreza Techno - Party in Uganda[br]Dopisany: 08 Październik 2010, 18:58_________________________________________________Ten z gitara to nasz VIP
czaja77 Opublikowano 8 Października 2010 Opublikowano 8 Października 2010 stoliczek zarezerwowany na godz 20 w Po Prostu
PAWEL69 Opublikowano 8 Października 2010 Opublikowano 8 Października 2010 To jak tam jutro... jest spocik Może ja z żoneczką się pojawie :gwizdanie: Grzesiu będziesz ????? [br]Dopisany: 08 Październik 2010, 19:30_________________________________________________ stoliczek zarezerwowany na godz 20 w Po Prostu Ty klubowicz dlaczego Ciebie nie widzę Mam nadzieję że znajdą się jeszcze miejsca dla Mnie i mojej Marzenki...
Zaleczeq Opublikowano 8 Października 2010 Opublikowano 8 Października 2010 no pewnie ze tak wkoncu człowiek LEGENDA jestes
zbychzz Opublikowano 8 Października 2010 Opublikowano 8 Października 2010 o k... ! nawet Paweł się zjawi :gwizdanie:
Zaleczeq Opublikowano 8 Października 2010 Opublikowano 8 Października 2010 o k... ! nawet Paweł się zjawi :gwizdanie: Az kur... zapisze sobie w kalendzrzu jako swięto
Rekomendowane odpowiedzi