Zaleczeq Opublikowano 13 Października 2010 Opublikowano 13 Października 2010 kur.. te eski to sa potwory taka w OLN zrobiona na 450 i walisz wszystkich w pupe i to ebz mydła :polew: mało co kto by podskoczył z procedury
musti Opublikowano 13 Października 2010 Opublikowano 13 Października 2010 Witajcie Trwają jeszcze zapisy na ręczniki klubowo-plażowe Oto link : RĘCZNIKI KLUBOWE - http://www.a4-klub.pl/smf/recznik_plazowy_1_tura_zbieramy_chetnych-t87352.0.html ZAPRASZAM WSZYSTKICH CHĘTNYCH
taktuś Opublikowano 14 Października 2010 Opublikowano 14 Października 2010 Kto ma do mayhema nr. tel. kom. ? Jeżeli ktoś ma to poproszę na PW, mam sprawę do niego, a pewnie znów zniknął z forum na 3 m-ce
czaja77 Opublikowano 14 Października 2010 Opublikowano 14 Października 2010 simka wypiaskowałem dzis swoje stare felgi stalowe,gdzie w Olsztynie malują proszkowo ?
taktuś Opublikowano 14 Października 2010 Opublikowano 14 Października 2010 simka wypiaskowałem dzis swoje stare felgi stalowe,gdzie w Olsztynie malują proszkowo ? ja element do piaskowania i malowania zawoziłem do Stawigudy
adrianus Opublikowano 14 Października 2010 Opublikowano 14 Października 2010 w dzialdowie robia w dobrej cenie i widzialem efekty bede tam w przyszly piatek to moge twoje fele podrzucic a nr do mayhema mialem, ale gdzies mi go wcielo
taktuś Opublikowano 14 Października 2010 Opublikowano 14 Października 2010 a nr do mayhema mialem, ale gdzies mi go wcielo dzięki już mam
Zaleczeq Opublikowano 14 Października 2010 Opublikowano 14 Października 2010 Adrianie zobacz start 3,5-4 tys zobacz jak 2ke zlagowało
czaja77 Opublikowano 14 Października 2010 Opublikowano 14 Października 2010 simka wypiaskowałem dzis swoje stare felgi stalowe,gdzie w Olsztynie malują proszkowo ? ja element do piaskowania i malowania zawoziłem do Stawigudy a powiedz Marku gdzie dokładnie Stawigudzie?
taktuś Opublikowano 14 Października 2010 Opublikowano 14 Października 2010 simka wypiaskowałem dzis swoje stare felgi stalowe,gdzie w Olsztynie malują proszkowo ? ja element do piaskowania i malowania zawoziłem do Stawigudy a powiedz Marku gdzie dokładnie Stawigudzie? wjeżdżasz pierwszym lub drugim wjazdem, dojeżdżasz do skrzyżowania z knajpą pałacykiem, ( jak pierwszym wjazdem) to za pałacykiem skręt w lewo, po stu metrach znów w lewo, dalej asfaltem, który poprowadzi łukiem w lewo, któryś z kolei domek z bramą to ten zakład generalnie gość robi tam przekładki/ wyważanie opon, lecz główna działalność to piaskowanie, malowanie ma na pokaz kilka felg odnowionych różnymi metodami, ludzie go chwalą..., chyba robi dobrze
Zaleczeq Opublikowano 16 Października 2010 Opublikowano 16 Października 2010 Kumpel dzis uchwycił w gdańsku Mercedes e220 z przodem od B8
czaja77 Opublikowano 16 Października 2010 Opublikowano 16 Października 2010 Kumpel dzis uchwycił w gdańsku Mercedes e220 z przodem od B8 łaaaaaaaaaaaaał :polew: :polew: :polew:
mayhem Opublikowano 17 Października 2010 Opublikowano 17 Października 2010 jest takie coś jak Łachacz - jak się jedzie za gutkowem.. tam slyszałem też, że dobrze robią. mam sprawę do niego, a pewnie znów zniknął z forum na 3 m-ce bo ja to taki mr hide jestem kto mnie znajdzie wygrywa.. snickersa [br]Dopisany: 17 Październik 2010, 07:47_________________________________________________eeeeejjjjjj... ktoś z was flashował kiedyś xbox'a ?? albo ma kogoś kto ma xbox'a i to robił?
adrianus Opublikowano 17 Października 2010 Opublikowano 17 Października 2010 to nie merc tylko jakas kia clarens, albo inne korenskie cudo [br]Dopisany: 17 Październik 2010, 19:45_________________________________________________a btw, widzial ktos kiedys b5 avant z przodem od biedronki?? nie? a ja tak :gwizdanie:
taktuś Opublikowano 18 Października 2010 Opublikowano 18 Października 2010 właśnie poprawiłem kalendarium spotów i zaświtał mi w głowie genialny pomysł ( rzekłbym szczwany plan ), może zrobimy w pierwszym poście taką galerię, coś w stylu: olsztyńskie twarze forum A4 rzecz jasna z przyczyn oczywistych fotki Załka nie umieścimy co Wy na to?
lilianatoja Opublikowano 18 Października 2010 Opublikowano 18 Października 2010 może zrobimy w pierwszym poście taką galerię, coś w stylu: olsztyńskie twarze forum A4 co Wy na to? :gwizdanie:
Marianb Opublikowano 18 Października 2010 Opublikowano 18 Października 2010 kur.. te eski to sa potwory taka w OLN zrobiona na 450 i walisz wszystkich w pupe i to ebz mydła :polew: mało co kto by podskoczył z procedury W sobotę oglądałem u znajomego dokładnie to: http://otomoto.pl/mercedes-s-600-600-sec-C15512487.html Na żywo miażdży. Ale chyba to byłoby już przegięcie - V12- i Mama pewnie wyrzuciłaby mnie z domu :gwizdanie:
adrianus Opublikowano 18 Października 2010 Opublikowano 18 Października 2010 ja pitole zajebiaszcze :good: PS. taktus- pomysl git
Skrzypek Opublikowano 18 Października 2010 Autor Opublikowano 18 Października 2010 Marek, coś takiego masz na myśli :>
Rekomendowane odpowiedzi