Maxym83 Opublikowano 28 Grudnia 2010 Opublikowano 28 Grudnia 2010 dziewczyna w różowej koszulce, na początku jest na łóżku , to Jennifer Humphrey - ta w czarnej bieliźnie to jest Britten Kelley - dziewczyna na stole, ta w białej koszulce to Ashley Schultz powiedz lepiej ile razy miales je w swojej wyobrazni robiac wiadomo co
taktuś Opublikowano 28 Grudnia 2010 Opublikowano 28 Grudnia 2010 dziewczyna w różowej koszulce, na początku jest na łóżku , to Jennifer Humphrey - ta w czarnej bieliźnie to jest Britten Kelley - dziewczyna na stole, ta w białej koszulce to Ashley Schultz :decayed: dziewczyna w różowej koszulce, na początku jest na łóżku , to Jennifer Humphrey - ta w czarnej bieliźnie to jest Britten Kelley - dziewczyna na stole, ta w białej koszulce to Ashley Schultz powiedz lepiej ile razy miales je w swojej wyobrazni robiac wiadomo co to samo chciałem napisać :polew: fajne dziewczyny, idealne do pamięciówek wiadomo gdzie :polew: ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, Mam jeszcze koszulki dla: - Lilianatoja - 4lo - Skrzypek kiedy odbierzecie?
Maxym83 Opublikowano 28 Grudnia 2010 Opublikowano 28 Grudnia 2010 :polew: ____________ taktuś, zmień na górze ten 21 listopada
adadur Opublikowano 29 Grudnia 2010 Opublikowano 29 Grudnia 2010 cze facety :boobs: widzę dla oczu macie to ja wam coś dla duszy: Eliess - Don't Stop Till You Get Enough (Pakito edit) :punk: :th:
Zaleczeq Opublikowano 29 Grudnia 2010 Opublikowano 29 Grudnia 2010 dziewczyna w różowej koszulce, na początku jest na łóżku , to Jennifer Humphrey - ta w czarnej bieliźnie to jest Britten Kelley - dziewczyna na stole, ta w białej koszulce to Ashley Schultz powiedz lepiej ile razy miales je w swojej wyobrazni robiac wiadomo co pamieciowki wyszły z mody teraz idziesz na miasto i jak masz szczescie to za 2-3 drinki wyrywasz dupe i pamietacjacie chlopy " Jak by sie kot jednej dziury trzymał to by z głodu zdechł" [br]Dopisany: 29 Grudzień 2010, 09:38_________________________________________________btw nie wiem jak wy ale ja lubie pilke nozna [br]Dopisany: 29 Grudzień 2010, 09:39_________________________________________________ach ta dzisiejsza młodzieżhttp://wideowtopa.pl/film/2731/luzna-maja-cz1 http://wideowtopa.pl/film/2732/luzna-maja-cz2 http://wideowtopa.pl/film/2733/luzna-majka-cz3 :polew: :polew:
4lo Opublikowano 29 Grudnia 2010 Opublikowano 29 Grudnia 2010 Taktuś koszulki to pewnie już po nowym roku bo jak na razie nie planujemy wyjazdu do Olsztyna Pany chowajcie w pt auta bo jadę na 1 jazdę do Olsztyna
Zaleczeq Opublikowano 29 Grudnia 2010 Opublikowano 29 Grudnia 2010 dawac wszyscy fury na plac do Pawła [br]Dopisany: 29 Grudzień 2010, 16:05_________________________________________________btw Pany kto bierze kalendarz na 2011 ?? :>
Maxym83 Opublikowano 29 Grudnia 2010 Opublikowano 29 Grudnia 2010 dawac wszyscy fury na plac do Pawła A co się tam dzieje?
taktuś Opublikowano 29 Grudnia 2010 Opublikowano 29 Grudnia 2010 btw Pany kto bierze kalendarz na 2011 ?? :> ja w tym roku nie biorę
Zaleczeq Opublikowano 29 Grudnia 2010 Opublikowano 29 Grudnia 2010 dawac wszyscy fury na plac do Pawła A co się tam dzieje? :polew: :polew: no to zoabcz co napisał 4lo
Maxym83 Opublikowano 29 Grudnia 2010 Opublikowano 29 Grudnia 2010 dawac wszyscy fury na plac do Pawła A co się tam dzieje? :polew: :polew: no to zoabcz co napisał 4lo A fakt, jakoś nie zakumałem od razu ;P
Zaleczeq Opublikowano 29 Grudnia 2010 Opublikowano 29 Grudnia 2010 Maxym słyszałem ze to ty wygrałes w totka te 8 baniek i stawiasz nam zlot w Kaletce :gwizdanie: [br]Dopisany: 29 Grudzień 2010, 19:17_________________________________________________aa no i kazdemu po b8 a mi s4b5 600+ w sedanie no i dla Adriana tez bo to tez wariat jest i lubi za***rdalac :gwizdanie: jak to zrobisz to obiecuje ze juz nie ebde smiał sie z kopciuszkow
kwiatko Opublikowano 29 Grudnia 2010 Opublikowano 29 Grudnia 2010 siemka Pany!!! farciarz ten od Maxyma z osiedla! 7 i sześć zer na koncie rozwiązuje wszystkie problemy, no chyba poza tym na co to wydać :>
Zaleczeq Opublikowano 29 Grudnia 2010 Opublikowano 29 Grudnia 2010 no chyba poza tym na co to wydać :> koks wodka dziwki i inne rozrywki ostre melanze na ibizie to nas czeka chłopaki
adrianus Opublikowano 29 Grudnia 2010 Opublikowano 29 Grudnia 2010 yO! kwiatuszku mam cos dla Ciebie!! Zaleq ja kalendarz biore, takze fajnie by bylo jakbys np zamawial to wez i od razu dla mnie:)
kwiatko Opublikowano 29 Grudnia 2010 Opublikowano 29 Grudnia 2010 no chyba poza tym na co to wydać :> koks wodka dziwki i inne rozrywki ostre melanze na ibizie to nas czeka chłopaki no racja, ale ja mam już ŻONĘ :> ;( Adrian, wiem może piątek?
adrianus Opublikowano 29 Grudnia 2010 Opublikowano 29 Grudnia 2010 piatek to sylwester, jak mnie dorwiesz jakos to spoko:)
Zaleczeq Opublikowano 30 Grudnia 2010 Opublikowano 30 Grudnia 2010 Kwiatko zona nie blok da sie przestawic
Maxym83 Opublikowano 30 Grudnia 2010 Opublikowano 30 Grudnia 2010 Maxym słyszałem ze to ty wygrałes w totka te 8 baniek i stawiasz nam zlot w Kaletce :gwizdanie: [br]Dopisany: 29 Grudzień 2010, 19:17_________________________________________________aa no i kazdemu po b8 a mi s4b5 600+ w sedanie no i dla Adriana tez bo to tez wariat jest i lubi za***rdalac :gwizdanie: jak to zrobisz to obiecuje ze juz nie ebde smiał sie z kopciuszkow Załeq, gdybym to ja wygrał już dawno bym leżał narąbany gdzieś na ciepłej plaży np takiej a z kopciuszków możesz się śmiać i tak wszyscy wiedzą co jest dobre
Rekomendowane odpowiedzi