arko72 Opublikowano 27 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2011 :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
taktuś Opublikowano 27 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwiatko Opublikowano 27 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2011 Adrian może chodzi o akcję "rów" zobaczysz za takie akcje zabiorą ci lejce i będziesz musiał egzamin zdawać (oby k...wa nie!!!) odpukać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaleczeq Opublikowano 27 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2011 :polew: :polew: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwiatko Opublikowano 27 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2011 Jak tam nasza akcja browar? SPOT PIWNY? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaja77 Opublikowano 27 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2011 siema Pany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PAWEL69 Opublikowano 28 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2011 Dzień dobry Wstawać koledzy i koleżanki ...cześć Michaś,TY też już widzę pracujesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaleczeq Opublikowano 28 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2011 SIEMKA PAWEŁKU Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwiatko Opublikowano 28 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2011 witam z rana :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arko72 Opublikowano 28 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2011 bry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrianus Opublikowano 28 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2011 siema Karlos, co tam chciales? dzwonilem ;p a akcja rów byla 21.06 a nie 14.06, heh, juz jutro sie dowiem, a jak mi prawko powinal to nie wielka sprawa, da sie przezyc:) zawsze na A mozna zrobic:D byleby nigdy za % nie zabrali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arko72 Opublikowano 28 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2011 to co widzimy sie 2 lipca na spocie piwnym ? or NOT? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrianus Opublikowano 28 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2011 no jak nie jak tak pijemy z soboty na niedziele, a w niedziele montujemy sie na dajtkach na motopikniku!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaja77 Opublikowano 28 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2011 :gwizdanie:Spot Piwny Hmm ale gdzie bo nasze PO PROSTU zmieniło właścicielkę :gwizdanie: no ja na 70 % by się stawił z Moniką Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arko72 Opublikowano 28 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2011 Alibi ? :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
taktuś Opublikowano 28 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2011 Ja nieobecny znów rodzinna impra Na przyszłość te Alibi to chyba niegłupi pomysł, jak tam jest Arek ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrianus Opublikowano 28 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2011 tylko po plejskavice daleko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PAWEL69 Opublikowano 29 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2011 Dzień dobry Zapowiada się piękny dzień Wstać do pracy budować demokrację Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwiatko Opublikowano 29 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2011 arko mają tam ogródek piwny? bo mi się na fajkę nie będzie chciało wychodzić hehe. Adrian dzwoniłem aby się dowiedzieć co z tym spotem piwnym, ale widzę, że temat ruszył! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaja77 Opublikowano 29 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2011 Alibi było knajpą mojej znajomej Barbary jest tam ok nawet na weselu tam byłem :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi