arko72 Opublikowano 3 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2011 ale za to świetnie tańczysz no i piesni patriotyczne też CI niezle wychodzą -ja po przebudzeniu tez 0,8 miałem więc było niezle- na lotnisku Załeczka spotkałem ,nawet naszą koszulkę miał na sobie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaleczeq Opublikowano 3 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2011 koszulka musi byc lans bounce szal :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrianus Opublikowano 3 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2011 i jakie wrazenia z moto piknikiu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaleczeq Opublikowano 3 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2011 lipa c**jnia tragizm najgorszy motopiknik na jakim bylem tak mi sie wydaje ze duzo jakis wystawców itp itd czeka na Night Power Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
taktuś Opublikowano 4 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2011 Czytam, że popijawa się udała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrianus Opublikowano 4 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2011 udała sie, udałam dopiero dzis do siebie doszedlem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
taktuś Opublikowano 4 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2011 udała sie, udałam dopiero dzis do siebie doszedlem Tobie akurat dużo nie trzeba... :gwizdanie: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arko72 Opublikowano 4 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2011 taktuś nie gadaj Adrianus trzymał fason do końca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaja77 Opublikowano 4 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arko72 Opublikowano 4 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2011 co jak tam kajaki ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaja77 Opublikowano 4 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2011 spokojnie w tygodniu coś napisze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaleczeq Opublikowano 5 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2011 bry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaja77 Opublikowano 5 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2011 wstawać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PAWEL69 Opublikowano 5 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2011 Wtsałem o 5 nie meldowałem się bo córcia na wakacje do babci zabrała laptopa Kiedyś na wakacjach bawiliśmy się w wojne na skandzie ,a teraz dzieciaki tylko w sieci siedzą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaleczeq Opublikowano 5 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2011 ja jak byłem mały gowniarz to siedziałem u babci na wsi i od rana gnoj wywalałem i krowy doiłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
taktuś Opublikowano 5 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2011 Najlepszy sport to był szaberek na Pozortach, niestety działki za Spomaszem też obrabialiśmy... ze słoneczników i owoców rzecz jasna kiedyś, zwłaszcza latem dzieciaki w domu tylko spały, reszta czasu na podwórku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arko72 Opublikowano 5 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2011 właśnie tak brawo Taktus :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrianus Opublikowano 5 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2011 ja tez jestem jeszcze z pokolenia podworkowcow, cale dziecinstwo spedzalem u dziadkow na dzialce smigajac z kuynem i innymi dzieciakami na rowerach i budujac domki na drzewach:D wsciekalem sie tylko bo prawie zawsze musialem brac ze soba i nianczyc mlodsza o rok siostre-gamonia, ktory zawsze zostawal w tyle i ryczal:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaleczeq Opublikowano 5 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2011 no urwa zawsze tak było jak szykowałą sie dobra rozjebunda to dali kogos do nianczenia kto zostawał w tyle i ryczal a co do szaberku to pamietam jak morele wcinalismy a tam wląsciciel wpadł i przez płot skaklismy a tam drut kolczasty to do dzis na kolanie mam blizne krew sie lała uciekałem i wcinałem morele :decayed: a pozniej sie dziwic ze biłem rekordy w szkole na 60 i 100 metrow :gwizdanie: treningi nie posżły na marne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrianus Opublikowano 5 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2011 no Ty w bieganiu to musisz byc dobry majac jako motywacje ta laseczke z avatara Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi