adrianus Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2011 dokłdanie tak, dzis spot, poki co zadeklarowal sie karlos i ja [br]Dopisany: 10 Sierpień 2011, 17:21_________________________________________________ kolejny spot wakacyjny odwołany ide z psem na spacer w takim razie ZMOBILIZUJMY SIE WRESZCIE NA SPOTA PIWNEGO bo widze ze ekipa nam wymiera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaleczeq Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2011 mowiłem ze po uj te glosowanie było jak i taknikt nie przyjezdza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwiatko Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2011 czy w niedzielę o 14.00, czy o 16.00, czy w środy o 20.00 i tak większość ma spoty głęboko w poważaniu!!! Z Adrianem staramy się co tydzień namówić Was na spota (czyli każdy może jakąś środę sobie wygospodarować), a tu nic! Wpadają tylko arek, adrian i karol, a reszta co? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaleczeq Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Ja napisze tak jak co niektórzy np: pracuje, wyjazd rodzinny itp itd a jeszcze co niektórzy udzielają się raz na miesiąc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arko72 Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2011 właśnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaleczeq Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2011 oby nie skończyło się tak http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=19683.2670 ze umrzemy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arko72 Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2011 :polew: DOBRE ,TRZEBA TAKTUSIOWI POLECIC TEN LINK I NIECH ZAKOŃCZY TĄ FARSE ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwiatko Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Ja napisze tak jak co niektórzy np: pracuje, wyjazd rodzinny itp itd a jeszcze co niektórzy udzielają się raz na miesiąc w każdą środę o 20.00? dlatego staramy się z Adrianem organizować spota co tydzień, żeby każdy choć raz co 2-3 tygodnie mógł wpaść, a tu tylko trzech klubowiczy podjeżdża swoimi rumakami! No ale tak, najlepiej olać kolegów! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaja77 Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2011 ja tam na wczasach jestem w DE ach te niemieckie autostrady 200się gnało hehe spalanie na 1150 km wyszło nie cale 6l na 100 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaleczeq Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Te diesle to mnie zadziwiaja* *tylko że nie jadą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaja77 Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2011 jadą jadą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arko72 Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2011 ja na naszej autostradzie nowej do gdańska jechałem jak na razie swój rekordzik zaznaczam ze z rodzina wiec tylko 170 km/h i nawet fajnie szedł bo jeszcze pod kopytkiem było troszkę luzu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwiatko Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2011 eeeeeeeeeeeeeeeeeee tam 200 na autobahn to nic! wykonaj to na sikorskiego daleko po rajchu lataliście? też z chęcią bym swoim na niemieckich autostradach pojeździł, 500 km w 4,5h tak można podróżować. mam nadzieję, że urlopik się udał!? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrianus Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2011 ello ziomale i ziomalki jakie plany na dlugi weekend? ja z Marta uderzam jutro do sopotu, aby pogoda dopisala, to poplazujemy,a wieczorem jakis lansik po monciaku, mam plan wyjechac z olsztyna jutro o 5 rano, aby w miare nie wbijac sie w mega pielgrzymke z calej strony w kierunku morza, ale jak wyjdzie i o ktorej wstane to nie wiem:) a w olsztyie, kolejny weekend nic sie nie dzieje, najbardziej rozreklamowane wydarzenie to festyn pieroga w biesowie za biskupcem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaleczeq Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2011 jak to sie nie dzieje ?? :shocked: zawsze sie działo czyli jeb ało komuna i starymi ludzmi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwiatko Opublikowano 13 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2011 jak to sie nie dzieje ?? :shocked: zawsze sie działo czyli jeb ało komuna i starymi ludzmi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaja77 Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2011 ja już od wczoraj w Pl zrobiłem ok 3000 km :gwizdanie: byłem w Dortmundzie i Amsterdamie spalane mniej niż 6 litrów,v max na gps 213, autko spisało się rewelacyjnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwiatko Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Witamy w kraju a u mnie w aucie zaczęła dziś mrugać kontrolka od świec żarowych! o co kaman? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaja77 Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2011 vag prawdę powie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrianus Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2011 ja wlasnie wrocilem z 3miasta z gdanska do elblaga, czyli 60km jechalismy niecale 3h!! potem przez paslek,morag i lukte to juz ekspresem, ale to co sie na 7'ce dzialo to meksyk woda w morzu zimna, ja sie nie odwazylem, ale Marta sie wykapala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi