czaja77 Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2011 czytam czytam i się cieszę że nas tam nie było.............. [br]Dopisany: 23 Sierpień 2011, 23:17_________________________________________________na klubowym też o tym sporo się piszę :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaleczeq Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2011 zdradź tajemnice możne coś więcej niż na ogolonym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaja77 Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2011 podobnie tyle że trochę więcej................ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaleczeq Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2011 to urwa gdzie lezy problem makaveli sie cos wypowiedział ?? bo to wiesz takietroche dziwne bo sa 2 opcje albo własciciele osrodka wyc**jali go albo on ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaja77 Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2011 nie napisał nic, ;( ale logował się po 17 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaleczeq Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2011 ch*** w to wbijam chce miec takie wesele z taka muza przypominaja mi sie czasy COME INA :naughty: :naughty: :naughty: btw ostatnio zauwazyłem ze nie moge mieszac wódy z redbullami bo mi za ostro banie reza :decayed: :decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaja77 Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2011 COME INA za moich czasów to ty nie pamiętasz :gwizdanie: :gwizdanie: i takiej muzy tam wtedy nie grali :kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaleczeq Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2011 żałuj ze nei grali takie muzy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwiatko Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2011 spot dzisiaj? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaleczeq Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2011 nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwiatko Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2011 no to nie! :bicz3: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrianus Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2011 wlasnie, moze spot? jak sie szybko namyslicie dzwoncie po mnie 662290938 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arko72 Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2011 zmiana tematu-wiecie ze na jarotach nową kręgielnie otworzyli! - był juz ktoś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaleczeq Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2011 nic nie słyszałem nic nie widziałem siema tak wogole z rana po wczorajszym wieczorze polubiłem tequile Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrianus Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2011 lizanie rowa, szot tequili i limonka a o kregielni nic nie slyszalem a byl ktos z Was w naszej nowej filharmonii?[br]Dopisany: 25 Sierpień 2011, 18:21_________________________________________________Cytat: -makaveli- 22 Sierpień 2011, 16:09 biorę całą winę na Siebie szczerze to po niewypale w poprzednim ośrodku gdzie miało być 160 osób nie miałem weny i motywacji do organizacji. nie przyłożyłem się i tyle, bo nawet nosa do pokoju czy campingu nie wsadziłem,byłem obejrzeć stołówkę i miejsce na ognisko i grilla ale nie sprawdziłem jakie warunki będą w pokojach/campingach....a przyznam że jak wszedłem do pokoju to byłem w lekkim szoku dałem dopy i tyle ja pier**le, co za typ ten makaveli, co za tlumaczenie, nie chcialo mi sie, nie mialem motywacji, dalem d*py, no ja jebie co za koles gdybym przyjechal na ten zlot, zobaczyl warunki i uslyszal takie tlumaczenie to bym chyba goscia trzasnal [br]Dopisany: 25 Sierpień 2011, 18:36_________________________________________________ jaka cenzura na forum, napisalem ja pier-dole, to sie pojawilo w formie "ja pieprze" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaleczeq Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2011 widzisz moj paziu a TY chciałes jechac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrianus Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2011 ha, dobrze sie stalo ze zamuliliscie i nie chcieliscie ze mna jechac buly by sie posypaly potomek 2paca normalnie brecht Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaleczeq Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2011 :polew: mayhem nas podglada ale nic nie napisze :bicz3: :bicz3: Ide w sobote do Mezaliansu na Russsian Party :naughty: ale bedzie melanz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayhem Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2011 yo wlasnie wlazlem tu po latach nieobecnosci i patrze co za pierdy wymyslacie w miedzyczasie w ogole to ze co? zlot jakis niedlugo ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaleczeq Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2011 był ogolnopolski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi