adrianus Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2011 warto uczciwie zyc :polew: dobre sobie, wiezcie mi gdybym tylko ial łeb do tego, zeby jakis walek zrobic i sie dorobic, to juz bym to zrobil, ale nawet pomyslu na nieuczciwy biznes nie mam ps, znowu k**wa zgubilem prawy kierunek, ja pier**le, Pawelku, jessli to czytasz to plissss, zaloz mi te bixy ps2 troszq sie najebalem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaleczeq Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2011 jak najebany to do domu i spac :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arko72 Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Załeczeq ty ranny ptaszku ,witka z rana all :> a adrian bedzie dziś miał niezłego kaca giganta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaja77 Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrianus Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2011 siemka nie jest zle, zero kaca, wczoraj wieczorem to juz byla faza spadkowa, ale weekend zdrowo opity Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaleczeq Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Ja tez już nie pije do nast weekendu a tak na serio to do końca września później zamykają mi NOVO ;( ;( ;( i już nie będę miał gdzie imprezować Ponad 5 lat imprezowania Michasia przejdzie do historii :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwiatko Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2011 to niech na koniec jakiś pomnik Tobie postawią :> u nie weekend spokojny, małe 0,5 w piątek w sobotę 1l z teściem i parę browarków do tego. Także w niedziele 0 kaca! Jutro o 4 do Wa-wy muszę śmigać. No i w piątek do EGIPTU Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arko72 Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2011 ozesz ty h..u , takiemu to dobrze wszyscy po urlopach a ten leci do beduinów , pamietaj o jednodolarówkach na bakszysz :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwiatko Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2011 mam ich chyba ze 100 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaleczeq Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2011 to niech na koniec jakiś pomnik Tobie postawią :> Heheh ale wiesz kurcze jak sie przyzwyczaiłem przez te ponad 5 lat jak 2 dom wpadasz ręka do góry i ogólnie cześć wszystkim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arko72 Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2011 no i git tyle powinno wystarczyc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwiatko Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2011 :> podróż do Wa-wy udana! chłopaki budują nam 7 aż się robota im w rękach pali arko Twój znajomy od gtr-a widziany przed lotniskiem we wspomnianym autku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaleczeq Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Ja tam bym wolał rodzinne kombi z LC i AL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaja77 Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2011 no u naszego Arka wesoło mają :kox: http://gramy.to/66457,The-Ukrainian-Folk-za-kratami-Zobacz-zdjecia-i-film-z-koncertu.html[br]Dopisany: 30 Sierpień 2011, 22:30_________________________________________________witam szanownego Skrzypka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaleczeq Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2011 siema Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skrzypek Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2011 siemka chopy :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arko72 Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2011 oj za dobrze tym bandytom co siedzą za niewinność-ale nic to pocieszę was panowie za wasze pieniadze to mają he he z podatków i to jest firma która nigdy nie splajtuje :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaja77 Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2011 he tak prawda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arko72 Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2011 dziś spot czy znowu nie robimy? napiszcie czy ktos będzie -ja jadę pod uranię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaleczeq Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2011 szerokości i przyczepności [br]Dopisany: 31 Sierpień 2011, 08:01_________________________________________________Grzegorzu byłes na tej myjni juz z grupona z tym kuponem ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi