adrianus Opublikowano 6 Listopada 2011 Opublikowano 6 Listopada 2011 mowie o zeszlotygodniowym spocie, wiem ze dzis nic nie bylo zakochales sie? dawaj foty
Zaleczeq Opublikowano 7 Listopada 2011 Opublikowano 7 Listopada 2011 :polew: :polew: :polew: ale wam łatwo wkrecic łykacie jak młode pelikany :kox: :kox: ale ją bym pokochał :naughty: :naughty: Załeczeq pitoli system i nie ma zamiaru byc pucybutem :cool1: Trzeba robic melanz i sie nie przyzwyczajać :dance: :sarcastic: :dance2: :krol: :krol:
kwiatko Opublikowano 7 Listopada 2011 Opublikowano 7 Listopada 2011 siemka, nie ma to jak silnik 2,3 R5 hehehe.
adrianus Opublikowano 7 Listopada 2011 Opublikowano 7 Listopada 2011 haha, cwaniaczku opowiadaj jak wrazenia i jakie juz mody poczyniles
Zaleczeq Opublikowano 8 Listopada 2011 Opublikowano 8 Listopada 2011 OO f*ck V8 turbo Moj TY Paziu czy ty widziałes kiedy kolwiek A4b8 z V8 po maska ?? bo ja wiem jedynie o V6T ( na kompresorze ) :> oooo taki
adrianus Opublikowano 8 Listopada 2011 Opublikowano 8 Listopada 2011 eeejjj Tyyyy Tyyy cffaniaczku jeden Tyyy;p a co Ty myslisz, ze swapa to nie mogli zrobic skad mnie to wiedziec po zdjeciu co pod maska siedzi, znaczkiem sie zasugerowalem. chociaz patrzac np na to co nosb wyrzeźbił z b6 to wszystko sie moze zdazyc
Zaleczeq Opublikowano 8 Listopada 2011 Opublikowano 8 Listopada 2011 2.7 to już niestety stara konstrukcja teraz w modzie VR6 z r32 albo R36
adrianus Opublikowano 8 Listopada 2011 Opublikowano 8 Listopada 2011 haha powiedz marku jak tu sie nie slinic na takie np r36 + doladowanie
Zaleczeq Opublikowano 8 Listopada 2011 Opublikowano 8 Listopada 2011 caly problem w R36 to perdolone FSI :gwizdanie: ale chłopaki juz to obchodza wywalajac FSI i zakładaja stara listwe i jest git btw Adrianus kumpel sobie robi przez zime w Cuprze stage II i powinno byc 300 +
adrianus Opublikowano 8 Listopada 2011 Opublikowano 8 Listopada 2011 aaa przez zime, przeczytalem najpierw ze na zime 300+ robi i sobie myslea co on na kolcach z przodu bedzie jezdzil hehe trzymam kciuki i daj znac co za set up wstawi. ja ze swoim autem nie bede robil nic (chyba), czas zbierac na M'ke:)
Zaleczeq Opublikowano 8 Listopada 2011 Opublikowano 8 Listopada 2011 no niestety mam ta sama opcje :> Mka ważniejsza a co do kumpla setupu to wleci wydech cały pewnie 3 cale , FIMC i korekta softu juz nawet na tym setupie co teraz jest czyli 250 kuca i 380 Nm to już ładnie jedzie :naughty: ostatnio jak sie złapalismy z a6 3.0TDI to koles sie zdziwił
eSPe Opublikowano 9 Listopada 2011 Opublikowano 9 Listopada 2011 Pytanko. Wg Waszej rozpiski spot jest 16.11 a jak ja liczę od ostatnich spotów to wychodzi 13.11. O co kaman? Ostatnio spot był 30.10 co chłopaki z Iławy i Ostródy zawitali (mnie niestety nie było z Pawłem bo byliśmy w drodze z moim nowym nabytkiem) czyli następny wypadający co 2 tygodnie wychodzi 13.11. Nawet z kwiatkiem gadałem u żany i pawła na garażu tydzień temu że spot wychodzi "za tydzień to się spotkamy" czyli 13.11. Godzina zostaje na okres zimy też 16?
Skrzypek Opublikowano 9 Listopada 2011 Autor Opublikowano 9 Listopada 2011 Pytanko. Wg Waszej rozpiski spot jest 16.11 a jak ja liczę od ostatnich spotów to wychodzi 13.11. O co kaman? Ostatnio spot był 30.10 co chłopaki z Iławy i Ostródy zawitali (mnie niestety nie było z Pawłem bo byliśmy w drodze z moim nowym nabytkiem) czyli następny wypadający co 2 tygodnie wychodzi 13.11. Nawet z kwiatkiem gadałem u żany i pawła na garażu tydzień temu że spot wychodzi "za tydzień to się spotkamy" czyli 13.11. Godzina zostaje na okres zimy też 16? ja tam widze na rozpisce 13.11 :gwizdanie:
adrianus Opublikowano 9 Listopada 2011 Opublikowano 9 Listopada 2011 ja jebieee!! alez sie zdenerwowalem, dopiero z garazu wrocilem, zmienialem kola na zimowe w audi i co sie stalo? mam 3 zimowki i jedna letnia bo w srubie zabezpieczajacej ukrecil sie leb f*ck, jade jutro do dtcar'u i niech mi gosc to ogarnia,skoro taki bubel mi sprzedal.(przeciez przesadnie silny nie jestem, a krecilem lapami tylko ) druga sprawa f*ck, po tym jak wyszla kicha z kolem w audi zabralem sie za pande, kola zmienilem i co? i zatrzasnalem kluczyk w stacyjce, k**wa mac! a nawet drucianego wieszaka nie mam zeby samemu pokombinowac, z samego ranca musze do jakiegos magika dzwonic, aby przyjechal i pomogl otworzyc, ciekawe ile mnie skasuje
Rekomendowane odpowiedzi