Zaleczeq Opublikowano 11 Lutego 2012 Opublikowano 11 Lutego 2012 Łysy Twoja kobieta widziana na Pimpickiego upalała Ci fure i chyba szuka Ci mieszkania :naughty: :naughty:
kwiatko Opublikowano 12 Lutego 2012 Opublikowano 12 Lutego 2012 Adriano, od której strony jest wiazd na ten tor? poniedziałek i wtorek na jeziorku w Sętalu Hołek będzie latał
adrianus Opublikowano 12 Lutego 2012 Opublikowano 12 Lutego 2012 wjazd Karlos masz od strony lotniska, tam od zatoczki(ale jest niby zakaz wjazdu i policja co jakis czas sie ustawia i haltuje), na legalu na jezioro mozna wjechac tam gdzie jest miejsce do slipowania lodzi( przed kicermanem, jest stateczek roza wiatrow i tam jest wlasnie brama i elegancki legalny wjazd), jesli karlos bedzieszz chcial wjezdzac na lod to wjezdzaj sam, bo wtedy policja nic nie moze zrobic, a czatuja czasem w poduszkowcu na tych co smigaja z pasazerami( podciagaja to pod powodowanie zagrozenia zycia ludzi i sypia mandaty do 500pln). ogolnie spoko, wczoraj tez marty panda smigalem, calkiem dawala rade. karlos, jak bedziesz sie seta wybieral to daj znac tez podjade. zaleq, wiem, wiem ze smigala tam, bo moze bedziemy tam mieszkac, narazie nie chce zapeszac. a ATy co tam porabiales?
zbychzz Opublikowano 12 Lutego 2012 Opublikowano 12 Lutego 2012 jazda po jeziorku to fajna sprawa, bym miał furke to bym się z wami wybrał (albo wcześniej )
Zaleczeq Opublikowano 12 Lutego 2012 Opublikowano 12 Lutego 2012 Zbyszek szukasz jakiejs fury ?? :gwizdanie: A4 czy co ??
zbychzz Opublikowano 12 Lutego 2012 Opublikowano 12 Lutego 2012 Zbyszek szukasz jakiejs fury ?? :gwizdanie: A4 czy co ?? a szukam szukam ale na spokojnie - bez pospiechu myśle o a4, a6 lub bmw - obowiązkowo 4x4
Zaleczeq Opublikowano 12 Lutego 2012 Opublikowano 12 Lutego 2012 no i jebnelismy 700 stron :naughty: btw bmw i 4x4 ?? to chyba nie porozumienie ten cały x-drive
Ryba22 Opublikowano 13 Lutego 2012 Opublikowano 13 Lutego 2012 Najlepszego Skrzypek gna czas do przodu tak z dnia na dzień człowiek się niestety starzeje hmm
taktuś Opublikowano 13 Lutego 2012 Opublikowano 13 Lutego 2012 Najlepszego Skrzypek gna czas do przodu tak z dnia na dzień człowiek się niestety starzeje hmm ech wy starzy... Mnie się wciąż głupotki trzymają, wczoraj zrobiłem np. orzełka na śniegu Także nie omieszkałem pomagając pewnej niedoświadczonej pani na stoku wstać, gdy rozjechała się na nartach, przy podnoszeniu "na misia" mimochodem łapać za baloniki :kox:
taktuś Opublikowano 13 Lutego 2012 Opublikowano 13 Lutego 2012 haha i oby tak dalej nawet w pysk nie dała, dziękowała tylko
Ryba22 Opublikowano 13 Lutego 2012 Opublikowano 13 Lutego 2012 czterdziecha w niedziele Ci pyknie a ty jakbyś dziesięć lat młodszy był heh podziwiam takich ludzi
taktuś Opublikowano 13 Lutego 2012 Opublikowano 13 Lutego 2012 czterdziecha w niedziele Ci pyknie a ty jakbyś dziesięć lat młodszy był heh podziwiam takich ludzi wciąż jestem taki sam, wciąż mogę raz w miesiącu :polew:
arko72 Opublikowano 13 Lutego 2012 Opublikowano 13 Lutego 2012 :polew: dobre raz ale z zoną spoko Taktuś takich roczników juz nie produkuja jak my -zatęsknią jeszcze za nami mówię Ci
Zaleczeq Opublikowano 13 Lutego 2012 Opublikowano 13 Lutego 2012 Co tam starcy :naughty: [br]Dopisany: 13 Luty 2012, 17:39_________________________________________________100 lat Skrzypek :kox:
adrianus Opublikowano 13 Lutego 2012 Opublikowano 13 Lutego 2012 staruchy Skrzypek sto lat!! :oklaski:
Rekomendowane odpowiedzi