Zaleczeq Opublikowano 16 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2012 a spot jest w niedziele ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrianus Opublikowano 16 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2012 kurde, glupio mi mowic ze wg kalendarza to powinien byc. ja powiem tak, na bank w niedzielne przedpoludnie bede jeszcze ostro najebany, ale jesli dam rade zyc to zadzwonie do Ciebie zalek to bys po mnie przyjechal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwiatko Opublikowano 17 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2012 ja w ten weekend na spota już wpadnę. na 99,9% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaleczeq Opublikowano 17 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2012 kuwa ostatki sa uu to ja raczej tez na bombce bede :decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwiatko Opublikowano 17 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2012 ja pewnie też, ale mogę Was zabrać!!! piszecie się? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrianus Opublikowano 18 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2012 ja chetnie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwiatko Opublikowano 18 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skrzypek Opublikowano 19 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2012 a ja właśnie mam konkret bombkę :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kejsi222 Opublikowano 19 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2012 moja strzała ma nowego właściciela Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwiatko Opublikowano 19 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2012 spot odpada, po wczorajszych ostatkach zacząłem się leczyć :beer1: zatem na spocie mnie nie będzie! miłej zabawy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaleczeq Opublikowano 19 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2012 a ktos bedzie bo nie chce sam jechac ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrianus Opublikowano 19 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2012 po 15.00 dzis sie obudzilem a teraz dopiero do domu wpadlem a ty kejsi co tak szybko fure pogoniles? teraz jakie plany? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kejsi222 Opublikowano 19 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2012 teraz wybywam,po za tym turbo odmówiło żywotu więc tym bardziej przekonało mnie to do sprzedaży.następne na bank quattro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arko72 Opublikowano 20 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2012 sorka za wczoraj ale nie nadawałem się do zycia po sobocie za duzo mieszania było :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaleczeq Opublikowano 20 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2012 Ja wczoraj to cały dzien prawie na krzywym spedziłem :decayed: cały przemokłem ale było warto :naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arko72 Opublikowano 20 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2012 aco tam sie działo na krzywym ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ryba22 Opublikowano 20 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2012 Taktuś Najlepszego :kwiatek: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arko72 Opublikowano 20 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2012 a o czym ja nie wiem , Taktuś -czyzby to już 40 lat minęło ,jak jeden dzień ? jeśli tak to najlepszego wszystkiego na nowej drodze życia --i spoko juz cię gonię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ryba22 Opublikowano 20 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2012 jeśli nasz klubowy kalendarz nie kłamie to wczoraj Marek miał czterdziestkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaleczeq Opublikowano 20 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2012 WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO MARECZKU :decayed: :drunk: :drunk: ARKO to sie działo http://sport.wm.pl/91805,Ryk-silnikow-na-Krzywym-Zobacz-zdjecia-z-Ice-Ride.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi