kwiatko Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Siemka, co się u Was dzieje? Cisza tutaj! Mi święta mięły spokojnie, w niedzielę trochę popiłem a tak to reszta wolnych dni na trzeźwo! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxym83 Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Tutaj cisza jak makiem zasiał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaleczeq Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Takie zycie nic na to nie poradzisz btw Ciebie tez dawno nie bylo ani tutaj ani na spotach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrianus Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2012 hejho, pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Olsztyn Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Jakiś zlocik jutro ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwiatko Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Mnie na spocie niestety nie będzie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaleczeq Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2012 mnie tez nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwiatko Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2012 jak było na spocie? Adrian widziałem Cię jak na złotą wracałeś ok. 18,00 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arko72 Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2012 witam panów na urlopiku krótkim byłem he he po swietach sobie odpoczałem od pracy a co tam u was słychowac? mam mały prezencik dla prezesa Taktusia ale to mu dam jak go spotkam --kiedys he he pozdro all . no i mam pytanko wytłumaczy ktos mi co oprócz wachaczy górnych nalezało by wymienic w moim Audiku kochanym no i ceny tych czesci no i u kogo zamówic najlepiej no i kto to mógłby zrobić w Olsztynie bo ja lajkonik w tych sprawach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eSPe Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Wczoraj gruby grill zakrapiany był u Rimola zamiast spota Kormoranów. Żałujta że nie byli :-P. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwiatko Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Kiedy spot piwny??? ---------- Post dopisany at 19:29 ---------- Poprzedni post napisany at 14:19 ---------- po chwili zastanowienia stwierdziłem, że: qwa ogarnijcie się !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! o co wam chodzi, każdy jest zarobiony i tak to jest, ale to nie znaczy, że możecie olać Waszych kumpli!@!! :) ---------- Post dopisany 21-04-2012 at 10:51 ---------- Poprzedni post napisany 20-04-2012 at 19:29 ---------- ktoś z Was wybiera się 28.04.2012 na DynoDay? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arko72 Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 a co to ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaja77 Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 a co to ? hamownia?????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filip1001 Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Kogo to czarna B5 sedan z ramkami klubowymi o numerach NLI 040** na felach RS6 widziana wczoraj w Olsztynie przy Tuwima/Markiewicza na parkingu obok domków ? pozdro dla kierownika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaleczeq Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Nie znam tej fury :decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbychzz Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 etka nie mam, a potrzebuje sprawdzić wyposażenie - pomoże ktoś może ? (WAUZZZ8E04A109525) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrykbor Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 co tu taka bieda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbychzz Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 co tu taka bieda od czasu modów na całym forum w ogóle bieda ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrykbor Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 lipa jak c**j A wy może się skusicie http://a4-klub.pl/vb/showthread.php?t=231617 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaja77 Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 etka nie mam, a potrzebuje sprawdzić wyposażenie - pomoże ktoś może ? (WAUZZZ8E04A109525) Zbysiu teraz to i etka ma z tym problem.więc nie da rady ,ale widziałem gdzieś stronke z vin dekoderem za smsa jakieś 12 ziko ,na bezwypadkowe pl http://www.bezwypadkowy.net/dekoder-vin?vin=WAUZZZ8E04A109525 mam ---------- Post dopisany at 21:43 ---------- Poprzedni post napisany at 21:37 ---------- a za 50 koles z a 3 klub sprawdza wszystko................... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi