4lo Opublikowano 2 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2012 Co tam u kolegów słychac ? Kiedy szykuje sie jakis spocik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbychzz Opublikowano 3 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2012 to ile Zbyszku teraz takie odgrzybianie? u mnie nic się nie zmienia - dalej po 35zł Nie ma co się rozpisywać Michał bo nie mój ;( mazda na common railu czy jak to tam sie pisze ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaleczeq Opublikowano 3 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2012 urwa ale mnie suszy jak dzika po zołedziach tak to sie konczy jak ma sie wkoncu wolny weekend Adriano bożyszcze pimpickiego strit odbieraj telefon mendo Ide sie ogarnac i wieczorkiem na logi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrianus Opublikowano 3 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2012 halo, jakis spot? info na kom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaleczeq Opublikowano 3 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2012 spotów nie ma i nie bedzie jakie info na kom i tak nie odspisujesz i nie odbierasz mendo ty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrianus Opublikowano 3 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2012 Tyy, zapomnialem oddzwonic, sorry, ale ja juz tak mam, ze dostaje smsa, czytam go i mysle, a odpisze pozniej, bo np cos robie i cholera zapominm potm odpisac, tak samo jak z oddzwanianiem;p trzeba jakos te spoty ruszyc, bo meega lipa, w koncu mialem na prawde wolny weekendzik, obijalem sie jak król, piwko, filmy, pizza i relaksik, teg mi bylo trzeba. a jak tam bajera z kaska? ostatnio siusiak sie bulwersowal ze dalem ci jej numer, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaleczeq Opublikowano 3 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2012 ty no narazie nalajcie bez cisnien tego kwiatu poł swiatu takze pełen chill btw widziałem dzis z Pawłem Twoja Marte z psem akurat robilismy logi an witosa pozniej na przystnaku juz miałem grupe fanów:polew: jak przelatywałem 8 razy pod rzad :grin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eSPe Opublikowano 4 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2012 Pany gdzie jechać naprawiać swojego gruza polecacie bo Paweł coś chyba zwinął warsztat. Wie ktoś coś gdzie się przeniósł czy coś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Olsztyn Opublikowano 4 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2012 Siemka, szybkie pytanie, ma ktoś może zapasową naklejkę klubową ? Chętnie odkupię, nie chce mi się zamawiać z forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrianus Opublikowano 4 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2012 Paweł, naklejek to nawet na furach nikt z nas nie ma, zamów sobie ramki klubowe, sa wystarczajacy akcentem:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaleczeq Opublikowano 4 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2012 Pany gdzie jechać naprawiać swojego gruza polecacie bo Paweł coś chyba zwinął warsztat.Wie ktoś coś gdzie się przeniósł czy coś? Niestety narazie szuka miejscówki:kwasny: bo ceny za wynajem sa troche zaporowe z tego co mi mowił Ja narazie robie fure u chłopaków na kołobrzeskiej 50 RBauto:wink: masz tam w watku polecane juz napisałem:naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Olsztyn Opublikowano 5 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2012 Paweł, naklejek to nawet na furach nikt z nas nie ma, zamów sobie ramki klubowe, sa wystarczajacy akcentem:) A widzisz panie, mam klubowe ramki Kormorana, a trza mi naklejkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaja77 Opublikowano 5 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2012 Paweł, naklejek to nawet na furach nikt z nas nie ma, zamów sobie ramki klubowe, sa wystarczajacy akcentem:) he ja mam:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arko72 Opublikowano 6 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2012 ha ja tez mam 3D na tyle mojego autka , pany gdzie uderzacie ogladać mecz otwarcia bo nigdzie nie ma strefy podobno , chociaz wspominali cos w radiu dzis ze na plazy jednak bedzie , idziecie? pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwiatko Opublikowano 7 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2012 ja oglądam w domu z Kamila bo w sobotę do pracy muszę śmigać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrianus Opublikowano 10 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2012 yo ekipa, walczyl juz ktos z was z woda we wnetrzu pod dywanikiem? bo ja mam zaczatek stanu powodziowego pod dywanikiem kierowcy. przeczytalem wszystkie tematy na forum i czeka mnie troche pracy z tym. ktos z was juz dzialal z woda? jakies wlasne patenty, albo sprawozdanie jakie efekty naprawy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaleczeq Opublikowano 10 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2012 Założ dreny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skrzypek Opublikowano 10 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2012 yo ekipa, walczyl juz ktos z was z woda we wnetrzu pod dywanikiem?bo ja mam zaczatek stanu powodziowego pod dywanikiem kierowcy. przeczytalem wszystkie tematy na forum i czeka mnie troche pracy z tym. ktos z was juz dzialal z woda? jakies wlasne patenty, albo sprawozdanie jakie efekty naprawy? miałem to samo w ubiegłym roku:kwasny: wyciągałem tapicerę podłogi, odkurzaczem do prania dywanów wyciągałem wodę z gąbki później dosuszanie na słoneczku, sprawdzenie i udrożnienie wszystkich kanałów odpływowych na podszybiu i po problemie. Jak do tej pory spokój. A tak przy okazji to zmieniłem furkę <br /><br /> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaja77 Opublikowano 10 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2012 z komisu z lubelskiej? w Olsztynie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skrzypek Opublikowano 10 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2012 z komisu z lubelskiej? w Olsztynie? nie, Stargard Szcz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi