adrianus Opublikowano 23 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2012 hehe, spoko, ale ja tylko jakiegos pedalka somersbyka moge strzelic bo od rana kac mnie gniecie:) a z tym dzwonkiem na prologu to zal.pl, hhehe idealnie sie wpasowal. bylem wczoraj w Godkach na jednym zakrecie na rajdzie, ale juz na sam koniec przyjechalem, przejechalo moze z 8 smaochodow i koniec. ale nawrot w takim miejscu e 3 zalogi zlapaly kapcia a astra poszla w plot:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwiatko Opublikowano 24 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2012 Ja byłem na prologu, na odcinki już mi się nie chciało. Akcja subaru vs. civic rewelacja, jeszcze fiesta na płocie hamowała ale to już nie to:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eSPe Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Siema Ktoś chętny pościgać się na gokartach w gronie klubowiczów? http://a4-klub.pl/warminsko-mazurskie-93/miedzyklubowe-derby-kartingowe-6-pazdziernika-2012-a-246817/#post3046155 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arko72 Opublikowano 28 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 panowie coś dla nas!!! BOYS.ART.PL - [ Koncerty - Olsztyn UL. ORŁOWICZA 4, FACE CLUB ] - Oficjalny serwis zespołu BOYS Załeq ,Adriano lansik ,melanż i młode dziewczęta czekaja na branie:naughty: skusicie się -pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaleczeq Opublikowano 28 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 ni c**ja nie będę bawił się przy disco polo noł faking łej :kwasny::kwasny: chyba ze mi do tego dopłaca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ryba22 Opublikowano 28 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 nie przesadzaj załek 0,5 przed wejściem i gitara haha:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaleczeq Opublikowano 28 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 nie ma takiej opcji nawet wódka na mnie nie działa żebym się bawił przy disco polo :decayed::decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrianus Opublikowano 28 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 nie pitol zalek, na bozenke idziemy, nie ma uja w miescie! ps, apisujcie sie na ten track day kartingowy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwiatko Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Adrian dopisałem Ciebie i siebie do listy kartingowej na W-M klub audi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrianus Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 git<ok> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arko72 Opublikowano 2 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 witka all , po wielu wielu latach ciezkiej tyrki postanowiłem odejść na zasłużony wypoczynek -czyt. emeryturke ,więc od marca będe poszukiwał nowego zajęcia gdyby ktoś coś ciekawego słyszał o jakims fajnym zajęciu dla emeryta to proszę dac znac bedę zobowiązany oferty typu cieć i parkingowy odpadaja -mogę prowadzić auto , kogoś dogłębnie przeszukać i kierowac zasobami ludzkimi -jakoś tak to się nazywa pozdrawiam załoge:hi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaleczeq Opublikowano 2 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 To jak teraz mamy do Ciebie mowic :decayed::decayed: emerycie, dziadku czy starcze ??:polew::polew: ---------- Post dopisany at 11:29 ---------- Poprzedni post napisany at 11:00 ---------- łysy zoabcz jakie wozidło pod remize :polew: Audi A4 2.0 T FSI quattro jako Limuzyna w Erbach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arko72 Opublikowano 2 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 Załeq nie w...j mnie czyt. nie denerwuj mnie--, oferta jest powazna bo z czego bede zył z tej cienkiej emeryturki a kredyty kto będzie płacił -Ty? trzeba cos dorobic bo jeszcze młody jestem na razie nie mam jeszcze nawet 40 tki wiec trochę szacuneczku kolo:grin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaleczeq Opublikowano 2 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 no w sumie tak nie można siedzieć w domu bo odpier.. później w głowie:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwiatko Opublikowano 2 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 To jak teraz mamy do Ciebie mowic :decayed::decayed: emerycie, dziadku czy starcze ??:polew::polew:---------- Post dopisany at 11:29 ---------- Poprzedni post napisany at 11:00 ---------- łysy zoabcz jakie wozidło pod remize :polew: Audi A4 2.0 T FSI quattro jako Limuzyna w Erbach mają ludzie fantazję:) Arek zawsze możesz otworzyć warzywniak, przeprowadzać dzieci przez ulicę a tak poważnie, to jak będę coś słyszał o konkretnej robocie to dam znać! P.S. dawaj w sobotę na gokarty!!! Załek Ty też!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaleczeq Opublikowano 2 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 nie ma mnie w oln Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbychzz Opublikowano 2 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 no proszę - gratki Arko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arko72 Opublikowano 3 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 a dziękuję dziękuje zapracowałem sobie -tak mysle , Kwiatko na gokarty chyba nie pójde nie umiem tym ustrojstwem jeżdzić i nigdy mnie nie ciągnęło do tego wiec sobie odpuszcze , a co do warzywniaka to nie lubię warzyw no chyba że pora ulubione moje warzywko -- pora na dobranoc bo juz księzyc świeci... itd:decayed: ja poważnie pisałem bo coś trzeba w zyciu jeszcze zrobic, troszke preparatu przyjąc bo na coś trzeba umrzeć a z emeryturki cieniutko z tym bedzie pozdro załoga:hi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwiatko Opublikowano 4 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2012 Adrian na go-go;) - kartach też nigdynie jeździł a się pisze! zawsze można spróbować! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrianus Opublikowano 4 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2012 dokladnie z gokartow to tylko tiko na gas:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi